Thor

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: THOR η ταινία

Καλα ρε θηριο Νικολα πως διαολο αντεξες 3 φορες κ το κανες ...... το αμαρτημα??? Μπας κ eiχες κατεβασει τα τζονυ κ ειχες πατημενο κατα λαθος το repeat??? :ADFADF1: :worshippy:

Πάντως κι εμένα που μέχρι να βγει η ταινία δεν είχα ιδέα τι είναι ο Thor μου άρεσε πολύ θα έλεγα!!
Παρόλο που δε με τραβάνε και οι ταινίες με ήρωες!!Περιμένω πως και πως το 2!!
:smile:
Επίσης θα συμφωνήσω ότι οι σκηνές της Άσγκαρντ ήταν πολύ πιο καλοστημένες από αυτές στη γη!

Απάντηση: THOR η ταινία

Μέχρι το 30:00 ήταν για μένα έκπληξη... πολύ καλή!

Μετά έπεσε αρκετά και μέχρι το τέλος έπιασε και το μέτρια (παρά ήταν απλοϊκή και ο πρωταγωνιστής ουσιαστικά δεν κινδυνεύει ποτέ).

Portman και Hopkins γίνονται fit παντού και η ταινία βάσισε αρκετά πάνω τους.

Σίγουρα η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα...

Χτες το βράδυ που το ξαναείδα τρίτη φορά, μου άρεσε ακόμα πιο πολύ !!! Πολύ καλή είναι για το θέμα της, η μόνη μου ένσταση είναι το μούσι του Θορ, στο κόμικ δεν έχει μούσι, φοράει συνέχεια την περικεφαλαία του, ενώ στην ταινία μόνο σε μιά σκηνή...

Δηλαδή ρε παίδες τι περιμένετε να δείτε ; Τίποτα φιλοσοφικές αναζητήσεις, πίπες, μπερέδες, και υψηλή διανόηση ; ! Υπάρχουν άλλοι πικραμένοι της 7ης τέχνης που γυρίζουν τέτοια, μεγάλα παιδιά είμαστε, διαλέγουμε τι θέλουμε να δούμε και τι μας αρέσει...

Σήμερα θα πάω να δώ το Green Lantern, έχω διαβάσει τα μύρια όσα ( χάλια, μούφα, μπούρδα) οπότε θα το δώ για να γουστάρω :a0210:

O Thor έχει μούσι στο Ultimate universe της Marvel, από το οποίο έχει πάρει και πολλά στοιχεία η στολή του... ;)

Thor (σε Dolby3D).

Μετριότατο, η Πόρτμαν δεν έφταιγε, και το 3D δεν το έσωσε.

Ούτε και ο πάντα καταπληκτικός Sir Anthony Hopkins.

Προβλέψιμη σε κάθε δευτ. η ταινία, όπως και το ποιός είναι ο villain, από την αρχή.

Το έμπειρο μάτι, που έχει δει τόσες και τόσες σειρές, το καταλαβαίνει.

ΥΓ: Θεωρώ ότι η άποψή μου δεν είναι biased μιας και δεν έχω διαβάσει ποτέ καθόλου Marvel comics.

ΥΓ2: Παρ' όλ' αυτά, χάρηκα που είδα ύστερα από πολύ-πολύ καιρό, τον πάντα συμπαθέστατο:

http://www.imdb.com/name/nm0001745/

Είχα να τονε δω από τον καιρό του "The Hunt for Red October".

ΥΓ3: Ωραία η Sif πάντως.

Απάντηση: Re: THOR η ταινία

...η Πόρτμαν δεν έφταιγε, ... Ούτε και ο πάντα καταπληκτικός Sir Anthony Hopkins.

Για να μην παρεξηγηθώ... το αντίθετο λέω! Και οι δύο βοήθησαν πολύ την ταινία.

Αυτό που έγραψα, αφορά την προσαρμογή τους σε κάθε είδους ρόλο, πράγμα που άλλωστε έχει αναγνωριστεί και βοηθήσει την καριέρα τους.

Χωρίς αυτούς θα ήταν ένα απλό B movie...

:ernaehrung004:

Πολυ καλη ταινιουλα...αλλα ηθελα το κατι παραπανω μετα την μεση...

Προβλέψιμη σε κάθε δευτ. η ταινία, όπως και το ποιός είναι ο villain, από την αρχή.

Το έμπειρο μάτι, που έχει δει τόσες και τόσες σειρές, το καταλαβαίνει.

Ρε σεις καταλαβετε κατι. Δεν ειναι κανα πρωτοτυπο σεναριο η μεταφορα κομικς.

Ανοιχτο βιβλιο ειναι και δεν τους ενδιαφερει αν θα αρεσει σαν ταινια δημιουργιας αλλα να κανουν ενα χορταστικο μπλοκμπαστερ στηριγμενο σε ενα γνωστο στορυ.

Το να περιμενεις σε μια ταινια με Θωρ και Λοκι οτι ο κακος θα ειναι καποιος αλλος ειναι σαν να περιμενεις οτι θα βγει ο ηλιος απο την δυση. Δεν γινονται μερικα πραγματα.

Και οι παραγωγοι απαυθυνονται πρωτα απο ολα στο φανατικοι κοινο του κομικ μενοντας οσο το δυνατον πιστοι σε αυτο για να μην φανε κραξιμο και πατωσουν στις εισπραξεις.

Απάντηση: Re: THOR η ταινία

Το να περιμενεις σε μια ταινια με Θωρ και Λοκι οτι ο κακος θα ειναι καποιος αλλος ειναι σαν να περιμενεις οτι θα βγει ο ηλιος απο την δυση.

Δε λες οτι ειναι σαν να βλεπεις την πρωτη σκηνη του Αρχοντα (τον προλογο) και να λες τι μαλ... ο Τζακσον μας δειχνει τον κακο απ'την αρχη.... :bang::ADFADF1:

Την είδα χτες. Χωρίς να έχω καμία σχέση με το κόμικ, η ταινία μου άρεσε. Καλή επιλογή ηθοποιών, ωραία σκηνοθεσία, και τέλεια σκηνικά, ειδικά στην Άσγκαρντ. Και χορταστικές σκηνές δράσεις. Ψήφισα πολύ καλή.

μπα δε μπορω να πω οτι με συγκλονισε... αν κ αρκετα εχουν υπωθει περι ηχου οτι γινονται οργια δε τη ξαναβλεπω για να μπορω να το επιβεβαιωσω...

Λιγα πραγματα εχει να προσφερει η ταινια.

Ακομη και η Ναταλι περιφερει δεξια αριστερα τον ανουσιο και κενο περιεχομενου ρολο της με ενα απαθες βλεμα σαν να λεει "τωρα εγω τι κανω εδω?".

Γειά σε όλους..

Την ταινία την έχω δει αλλά μόλις εγγράφηκα στο forum και θέλησα να κάνω και το δικό μου σχόλιο.
Εξαρτάται βέβαια και από την οπτική γωνία του καθένα..
Σύμφωνα με τη δική μου άποψη: Περίμενα πιο όμορφα εφέ..όχι τόσο computer graphics και να κάνουν και μπαμ ότι είναι.Δεν έχω διαβάσει το comic.
Θα ψήφιζα μέτρια.

Απάντηση: THOR η ταινία

Για Home Cinema ευχάριστη ήταν, αλλα μέχρι εκεί...
Εχουμε δει ποοοολυ καλύτερες ταινίες του είδους...
Και συμφωνώ, τα computer graphics στην Αασκγαρντ έβγαζαν ματι... σαν να έβλεπες τους ηθοποιούς σε blue screen ένα πράγμα..

Last edited by a moderator:
Απλά καλή.
Περίμενα περισσότερα.
Από εφέ πάνω από καλή… αλλά και πάλι
Και από μουσική περίμενα κατι πιο έπικ

Κακή.
Σενάριο γραμμένο από 12χρονο,(σε 2 μέρες στη Γη ο Thor από υπεροπτικός π@πάρας που έκανε ότι γούσταρε, έφτιαχνε φαγητό και καφέ στη κουζίνα!) διάλογοι του κ@λου και τα εφέ μου φάνηκαν σε πολλές σκηνές πρόχειρα και ψεύτικα....