- 24 February 2008
- 1,807
TSD 15 SFL ΠάνοΓιωργο , θυμισε με ποια EMT MC εχεις ;
Και έτσι να είναι, δε θα μου κακοπέσει Βλαδίμηρε, θα δούμε...Καλορίζικη και καλοάκουστη !!
Ετοιμάσου για εκπλήξεις , προβλέπω να τα βρίσκει σκούρα ακόμα και η ΕΜΤ σου !
Και έτσι να είναι, δε θα μου κακοπέσει Βλαδίμηρε, θα δούμε...
Θα ελεγα οτι εεεεεε.............. διαφωνωανώτερες από της jico sas, ανώτερες από της zyx bloom3, ανώτερες και από της Benz Ace L του Tzimisce που είχα ένα διάστημα εδώ...
σωστά.. η ζαλάδα των τελευταίων ημερών....Ελλειπτικη ειναι η ακιδα της ΜΡ200
το ξέρω.. αφού τα έχουμε πει "κατ' ιδίαν"Θα ελεγα οτι εεεεεε.............. διαφωνω![]()
Φυσικα και να το πεις.το ξέρω.. αφού τα έχουμε πει "κατ' ιδίαν"
αλλά αυτό "εισέπραξα" εδώ.. να μην το πω ;;![]()
Να διευκρινίσω (ξανά) ότι έδωσα τα εύσημα για την μεσαία περιοχή συχνοτήτων και μόνο;;;Φυσικα και να το πεις.
Απλα βλεπω και απο την ΜΡ300 μου οτι (για μενα) δεν εχει (και "μαθηματικα" ) τα απαραιτητα να ειναι καλυτερη απο τις τρεις που ανεφερες πιο πανω.
Μακαρι να τα ειχε .......
Το cantilever της TSD15 SFL είναι αλουμίνιοΦυσικά και δεν θα σου κακοπέσει, αλίμονο.
Όταν λέω "θα τα βρει σκούρα" δεν εννοώ ότι η ΕΜΤ θα χάσει.. εννοώ ότι η ΜΡ500 θα είναι πολύ κοντά της.
θα ήμουν πιο σίγουρος αν ήξερα το υλικό στο cantilever της SFL σου.. αν είναι αλουμίνιο όπως στην SPH , δύσκολα τα πράγματα...
δεν έχω ακούσει πολλές naga να πω την αλήθεια.. μία και μοναδική άκουσα (στον Γιώργο Κουν) και την αγόρασα (ΜΡ200)
αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν οι μεσαίες της!
ανώτερες από της jico sas, ανώτερες από της zyx bloom3, ανώτερες και από της Benz Ace L του Tzimisce που είχα ένα διάστημα εδώ...
σε ακρόαση κλασικής μουσικής όπου τα βιολιά (και οι μεγαλύτεροι συγγενείς) αλλά και τα πνευστά έχουν τον 1ο ρόλο, η naga ήταν "αποκάλυψη" ..!
στο ροκ όπου τα πιατίνια στις ντραμς παίρνουν φωτιά, η ΜΡ200 χάνει λόγω ( "χοντροκομμένης" ) σφαιρικής ακίδας.. (γι'αυτό ο Γιώργος μου την πούλησε και πήρε Jico SAS)
Η ΜΡ 500 σου όμως δεν έχει σφαιρική ακίδα...
Καταλαβαινω απολυτα αυτο που περιγραφεις για τις μεσαιες ( και μονο ). Αυτο ακουω και γω απο την 300.Να διευκρινίσω (ξανά) ότι έδωσα τα εύσημα για την μεσαία περιοχή συχνοτήτων και μόνο;;;
Και συμφωνω και με το πιο πανω , που ουσιαστικα απαντα και στο γιατι οι μεσαιες της ακουγονται οπως ακουγονται.Στο μπάσο ήταν πολύ καλή αλλά όχι καλύτερη από τις άλλες (και όχι μόνο από τις 3 που ανέφερα), στα πρίμα είναι λίγο πιο "πίσω" από πολλές...
Είδα και έπαθα να την πείσω να με αφήσει να την βγάλω (ξέρεις ότι τρέμω το boron και λάμπες "καίω" σπάνια)..
Αν η αναρτημενη τιμη της LB δεν ειναι τυπογραφικο λαθος , τοτε θεωρω απαραδεκτο μια ΜΜ με bonded elliptikal ακιδα να κοστιζει τοσο ακριβα.Αυτή γιατί πουλάει τόσο?![]()
Nagaoka JT-80LB - Nagaoka Turntable Cartridges | Dacapo Audio
Nagaoka JT-80LB - Shop Nagaoka Turntable Cartridges at Dacapo Audio. Browse our huge selection and ask our kind staff for advice.www.dacapoaudio.com
δεν το ξέρω, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι για αλλαγή στις λάμπες του spa θέλω κανα 1000ρικο (για λάμπες της προκοπής)To ξέρεις ότι οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές παίζει να έχουν λιγότερη ζωή από τις προενισχύτριες λάμπες, έτσι;
Με τα λεφτά που έχεις δώσει για τα άλλα phono stage "για να μην καις το NVO" θα είχες πάρει λάμπες για 3 ζωές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.