vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 19,388 Αγιοι Αναργυροι 22 September 2023 #101 AUDIOLYTIC said: Για να καθονται φλατ στα λαστιχα Click to expand... ο κάτοχος του πικάπ το έκανε άραγε ;;
AUDIOLYTIC said: Για να καθονται φλατ στα λαστιχα Click to expand... ο κάτοχος του πικάπ το έκανε άραγε ;;
AUDIOLYTIC AVClub Fanatic 13 August 2010 10,603 22 September 2023 #102 Οχι. Ετσι ειναι ολες. Αν δεν ηταν, θα εγερναν στη μια πλευρα αντι να ηταν καθετες. Thorens, Linn, Ariston, AR και αλλες που εχω, ετσι ειναι ολες.
Οχι. Ετσι ειναι ολες. Αν δεν ηταν, θα εγερναν στη μια πλευρα αντι να ηταν καθετες. Thorens, Linn, Ariston, AR και αλλες που εχω, ετσι ειναι ολες.
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 19,388 Αγιοι Αναργυροι 22 September 2023 #103 AUDIOLYTIC said: Οχι. Ετσι ειναι ολες. Αν δεν ηταν, θα εγερναν στη μια πλευρα αντι να ηταν καθετες. Thorens, Linn, Ariston, AR και αλλες που εχω, ετσι ειναι ολες. Click to expand... μάλιστα... άρα "στο χέρι" περνάνε τα ελατήρια ένα - ένα αφού τα παραλάβουν από τον προμηθευτή.. γι'αυτό έχουν σκουριάσει στην "τριμμένη" μεριά. στον "παλιό" μου τομέα δεν "τριμάρουμε" τα ελατήρια... Reactions: AUDIOLYTIC
AUDIOLYTIC said: Οχι. Ετσι ειναι ολες. Αν δεν ηταν, θα εγερναν στη μια πλευρα αντι να ηταν καθετες. Thorens, Linn, Ariston, AR και αλλες που εχω, ετσι ειναι ολες. Click to expand... μάλιστα... άρα "στο χέρι" περνάνε τα ελατήρια ένα - ένα αφού τα παραλάβουν από τον προμηθευτή.. γι'αυτό έχουν σκουριάσει στην "τριμμένη" μεριά. στον "παλιό" μου τομέα δεν "τριμάρουμε" τα ελατήρια...