Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΟΡΥΒΟΣ 8600GTS
Συμφωνώ ότι καταναλώνουν τα ίδια watt άρα και παράγουν την ίδια θερμοκρασία,
Στην περίπτωση του ανεμιστήρα όμως η θερμοκρασία που εκλύεται δεν προλαβαίνει να διασπαρθεί στο εσωτερικό του κουτιού διότι καταστέλλεται από ψυχρό ρεύμα αέρα που παράγει ο ανεμιστήρας η έστω ξεφεύγει σε μικρή περιφέρεια από την πυγή θερμότητας
Στις silent δεν συμβαίνει αυτό. Δοκίμασε να ακουμπήσεις μια τέτοια σε full load. Έχουν βέβαια μεγάλη επιφάνεια για τη διασπορά της θερμότητας αλλά παράλληλα
η μεγάλη επιφάνεια έχει αντίκτυπο και στη διασπορά της θερμότητας σε μεγάλη περιοχή μέσα στο κουτί.
(τουλάχιστον έτσι νομίζω χωρίς να είμαι απόλυτος):SFGSFGS5:
Δεν ανεβάζουν περισσότερη θερμοκρασία. Τα ίδια watt καταναλώνουν με τις όμοιές τους με ανεμιστήρα, άρα εκλύουν την ίδια θερμότητα μέσα στο κουτί. Απλά, η θερμοκρασία επιφάνειάς τους είναι υψηλότερη (πράγμα που δεν μας απασχολεί - είναι εντός προδιαγραφών).
Συμφωνώ ότι καταναλώνουν τα ίδια watt άρα και παράγουν την ίδια θερμοκρασία,
Στην περίπτωση του ανεμιστήρα όμως η θερμοκρασία που εκλύεται δεν προλαβαίνει να διασπαρθεί στο εσωτερικό του κουτιού διότι καταστέλλεται από ψυχρό ρεύμα αέρα που παράγει ο ανεμιστήρας η έστω ξεφεύγει σε μικρή περιφέρεια από την πυγή θερμότητας
Στις silent δεν συμβαίνει αυτό. Δοκίμασε να ακουμπήσεις μια τέτοια σε full load. Έχουν βέβαια μεγάλη επιφάνεια για τη διασπορά της θερμότητας αλλά παράλληλα
η μεγάλη επιφάνεια έχει αντίκτυπο και στη διασπορά της θερμότητας σε μεγάλη περιοχή μέσα στο κουτί.
(τουλάχιστον έτσι νομίζω χωρίς να είμαι απόλυτος):SFGSFGS5: