tdman
Senior Member
......δοκιμασε χωρις να εχεις κατι συνδεμενο στον ενισχυτη σου (πχ tuner,cd ) δηλαδη μονος του ο ενισχυτης ,στην πριζα, με τα ηχεια συνδεμενα κι αν εξακολουθει να υπαρχει τοτε μαλλον ειναι < < προβλημα ?? > > του ενισχυτη
Πάρε τον ενισχυτή παραμάσχαλα για έλεγχο,διαφορετικά μεγαλώνει η αγωνία σου χωρίς λόγο
Εχω και εγω το ιδιο θεμα με τον φιλο που ανοιξε το παρον νημα.
Μηπως μπορειτε να μου πειτε που να παω τον ενισχυτη?
(το αγορασα απο το εξωτερικο, δεν υπαρχει εδω αντιπροσωπος)
βραχυκύκλωσα τα rca αλλά μετά το άνοιγμα και αφού πέρασαν περίπου 10 δευτερόλεπτα έβγαλε ένα δυνατό και απότομο θόρυβο από τα ηχεία και αμέσως τον έκλεισα γιατί νόμιζα ότι κάηκε. Τελικά τον σύνδεσα κανονικά με το cdp και παίζει.
Ωχχχχ, φαντάζομαι τι θα μου έσυρες.
Βρε συ, τον ενισχυτή ελέγχουμε όχι τα ηχεία, τί δουλειά έχουν τα ηχεία να είναι συνδεδεμένα.
Νόμιζα ότι έγραψες ότι μετράμε με το πολύμετρο αν βραχυκυκλώσουμε και συνεχίσουμε να ακούμε το θόρυβο. Άρα για να διαπιστώσουμε αν πρέπει να μετρήσουμε πρέπει να έχει ηχεία πρώτα για να δούμε αν βραχυκυλωμένος έχει θόρυβο.
Τέλος πάντων, δεν έγινε και τίποτα.
αν πρέπει να μετρήσουμε πρέπει να έχει ηχεία πρώτα για να δούμε αν βραχυκυλωμένος έχει θόρυβο.
Έλεγξε αν στο χώρο σου ή σε διπλανό διαμέρισμα υπάρχει ασύρματη συσκευή παρακολούθησης μωρού σε λειτουργία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.