Μπα, πολλή σφολιάτα.
Μόλις είδα το Fragile του Balaguero. Ζωγράφισε πάλι ο άνθρωπος! Ταινία τρόμου με ψυχή. Αψεγάδιαστο.
Πότε την πρότεινες; Δεν το πήρα χαμπάρι, εγώ την είδα στη φιλμογραφία του και μου φάνηκε καλή
Δεν είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει "θριλερ με παιδάκια". Στο συγκεκριμένο ήταν μόνο ένα και έπαιζε καταπληκτικά, όπως και ο μικρός στο Darkness. Ξέρει ο Ισπανός να διαλέγει.
Για κάποιο παράξενο λόγο, με το τέλος του Fragile άρχισε να παίζει στο μυαλό μου η μουσική του Candyman. :chinscratch:
Δεν βλέπω αναφορά στη συγκεκριμένη ταινία στο link, μόνο στον σκηνοθέτη! :slapface:
Τα υπόλοιπα παιδάκια ήταν ντεκόρ. Μόνο η Maggie είχε ρόλο στην ιστορία.
Και καλα εκανες κατ'εμε
Παμε λοιπον για τα Ισπανικα.
Απο Amenabar: Τesis, Abre los Ojos, The Others.
Aπο Jaume Balaguero ολα! (και ας μη σου αρεσε το Rec). Ξεκινα με Los sin nombre και κυριως Darkness!!!
Aπο Nacho Cerda το Abandoned και το Genesis (το καλυτερο μικρου μηκους φιλμ που εχω δει ποτε!!!)
Απο αλλους: Το Ορφανοτροφειο, Τα ματια της Τζουλια, Cronocrimenes.
Γενικα απο συγχρονο Ισπανικο σινεμα τρομου και φαντασιας ο,τι και να δεις δεν θα απογοητευτεις.
Ειναι πολυ μπροστα οι ανθρωποι στο ειδος.
Περιμενω εντυπωσεις. Αντε να δω ποτε θα προλαβω κι εγω να δω οσα δεν εχω δει απο τη λιστα σου...
Τα μηνύματα-σεντόνια τα διαβάζω σε FF
Μπορεις να κατέβεις απο το καλάμι σου, το Fragile το είχα βάλει στη λίστα αρκετά πριν γράψεις το παραπάνω
Αυτό και το Nameless.
Τέλος πάντων, το The Ghoul που θα το βρούμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.