Θρίλερ

Re: ΘΡΙΛΕΡ

Χτες ειδα το evil dead το remake.. Προσωπικα μου αρεσε πολυ.. Πιστευω πως αν σας αρεσαν τα παλια, θα σας αρεσει και αυτο.
Για αμασητους θριλερακιδες και μονο, γιατι εχει πολυ splatteria μεσα.

Απάντηση: Re: ΘΡΙΛΕΡ

Μόλις είδα το Fragile του Balaguero. Ζωγράφισε πάλι ο άνθρωπος! Ταινία τρόμου με ψυχή. Αψεγάδιαστο.

Αντε μπραβο! Επιτελους και ενας που ειδε ταινια που προτεινα.
Απο τις σπανιες ταινιες που σε πιανουν απ'τα μουτρα απο την εναρκτηρια κιολας σεκανς.
Σορυ κιολας αλλα δεν κρατιεμαι να μην το πω...
Ωστε σου αρεσε θριλερ με παιδακια???:aetsch:

Αναμενω ακομα τις εντυπωσεις του auteur απο αυτα που ειχα προτεινει...

Last edited:

Πότε την πρότεινες; Δεν το πήρα χαμπάρι, εγώ την είδα στη φιλμογραφία του και μου φάνηκε καλή :p

Δεν είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει "θριλερ με παιδάκια". Στο συγκεκριμένο ήταν μόνο ένα και έπαιζε καταπληκτικά, όπως και ο μικρός στο Darkness. Ξέρει ο Ισπανός να διαλέγει.

Για κάποιο παράξενο λόγο, με το τέλος του Fragile άρχισε να παίζει στο μυαλό μου η μουσική του Candyman. :chinscratch:

Πότε την πρότεινες; Δεν το πήρα χαμπάρι, εγώ την είδα στη φιλμογραφία του και μου φάνηκε καλή :p

Δεν είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει "θριλερ με παιδάκια". Στο συγκεκριμένο ήταν μόνο ένα και έπαιζε καταπληκτικά, όπως και ο μικρός στο Darkness. Ξέρει ο Ισπανός να διαλέγει.

Για κάποιο παράξενο λόγο, με το τέλος του Fragile άρχισε να παίζει στο μυαλό μου η μουσική του Candyman. :chinscratch:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/41738-ΘΡΙΛΕΡ?p=1056936392&viewfull=1#post1056936392
ΚΑΙ αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν και απο τις πρωτες ταινιες για τις οποιες εγραψα εδω στο νημα.
Πρεπει να ειχα κανει ενα μινι-ρηβιου.

Τι "μονο ενα" βρε. Παιδικη πτερυγα νοσοκομειου δειχνει.
Απο την αρχη ως το τελος τιγκα στα παιδια ειναι, θα μας τρελανεις?:speechless-smiley-0

Δεν βλέπω αναφορά στη συγκεκριμένη ταινία στο link, μόνο στον σκηνοθέτη! :slapface:

Τα υπόλοιπα παιδάκια ήταν ντεκόρ. Μόνο η Maggie είχε ρόλο στην ιστορία.

Δεν βλέπω αναφορά στη συγκεκριμένη ταινία στο link, μόνο στον σκηνοθέτη! :slapface:

Τα υπόλοιπα παιδάκια ήταν ντεκόρ. Μόνο η Maggie είχε ρόλο στην ιστορία.

Κατσε να σου το μεγαλωσω γιατι εισαι και παππους και δε βλεπεις καλα

Και καλα εκανες κατ'εμε

Παμε λοιπον για τα Ισπανικα.
Απο Amenabar: Τesis, Abre los Ojos, The Others.
Aπο Jaume Balaguero ολα! (και ας μη σου αρεσε το Rec). Ξεκινα με Los sin nombre και κυριως Darkness!!!
Aπο Nacho Cerda το Abandoned και το Genesis (το καλυτερο μικρου μηκους φιλμ που εχω δει ποτε!!!)
Απο αλλους: Το Ορφανοτροφειο, Τα ματια της Τζουλια, Cronocrimenes.
Γενικα απο συγχρονο Ισπανικο σινεμα τρομου και φαντασιας ο,τι και να δεις δεν θα απογοητευτεις.
Ειναι πολυ μπροστα οι ανθρωποι στο ειδος.
Περιμενω εντυπωσεις. Αντε να δω ποτε θα προλαβω κι εγω να δω οσα δεν εχω δει απο τη λιστα σου...

Καλυτερα?:p
Σε περιπτωση που δεν ειναι προφανες εννοω ολα τα εργα του. Δεν σας δινω χαιρετισματα απο τον τυπο
Αμα ηταν θα ελεγα "απο Jaume Balaguero holla-bye-"

Last edited:

Τα μηνύματα-σεντόνια τα διαβάζω σε FF :p
Μπορεις να κατέβεις απο το καλάμι σου, το Fragile το είχα βάλει στη λίστα αρκετά πριν γράψεις το παραπάνω ;)
Αυτό και το Nameless.

Τέλος πάντων, το The Ghoul που θα το βρούμε;

Τα μηνύματα-σεντόνια τα διαβάζω σε FF :p
Μπορεις να κατέβεις απο το καλάμι σου, το Fragile το είχα βάλει στη λίστα αρκετά πριν γράψεις το παραπάνω ;)
Αυτό και το Nameless.

Τέλος πάντων, το The Ghoul που θα το βρούμε;

Βρε, αμα θες διαβαζε τα και με το κεφαλι στο πατωμα και τα ποδια στον τοιχο!
Αλλα μη γκρινιαζεις μετα οτι δεν βλεπεις αυτα που εχω ηδη γραψει!
Κατσε να παρκαρω το καλαμι μου και θα ψαξω και για το ghoul.
Aμα θελεις βεβαια the ghoul με Μπορις Καρλοφ (!!!), σου το βρισκω πιο ευκολα...
Το whistle μπορεις να μου πεις που το βρηκες και δεν βρισκω τιποτα εγω?
Με τον Χαρτ εννοω. Το παλιο το βρισκω...

To Ghoul με τον Karloff το βρίσκω κι εγώ εύκολα, το άλλα δεν υπάρχει πουθενά.

Το Whistle είναι σχετικά δυσεύρετο κι αυτό. Δεν ξέρω αν βγήκε σε DVD.
Ψάξε να βρεις και τις αναγνώσεις των ιστοριών του M.R. James απο τους Christopher Lee και Robert Powel.

εγω ειδα το dark skies....μετριο μου φανηκε, μου θυμισε και το fire in the sky που ειναι πολυ ανωτερο αν και παλιο

Ανάθεμα σε James Wan! Έβαλα δήθεν για λίγο το Insidious για να το θυμηθώ πριν δω το Chapter2 και τελικά το είδα ολόκληρο.

Καλό το Insidious 2.
Του έλειπε το στοιχείο του καινούριου αλλά σε επίπεδο παραγωγής τα +3.5Μ $ σε σχέση με το πρώτο, φάνηκαν και με το παραπάνω!