Θρίλερ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Το "127 Ώρες" δεν είναι θρίλερ!

Το ανέφερα ώστε να αιτολογήσω γιατί δεν μου άρεσε το Frozen...
Πάντως νομίζω στη γενικότερη κατηγορία Mystery/Thrillers θα το έβαζα προσωπικά...
Περιπέτεια με τίποτα.

Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Επειδή δε φαίνεται, 127 hours λέγεται? Θα το ψάξω.

Ναι... 127 Hours / 127 Ώρες
127-hours-review.jpg

Το frozen μπορεί να μη σου έκανε αίσθηση γιατί είχες δει το άλλο.

Το ανέφερα και εγώ πρώτο σαν λόγο που δεν μου άρεσε...

Δυστυχώς είναι το μοναδικό είδος θρίλερ που δε βλέπω (διαβολάκια κλπ)....

Δεν ξέρεις τι χάνεις. Το The Omen ειναι στα 5 καλύτερα θρίλερ που γυρίστηκαν μέχρι τώρα. Κατα τη γνώμη μου ξεπερνάει τα όρια του είδους, ειναι μάθημα σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, μουσικής...

Δεν ξέρεις τι χάνεις. Το The Omen ειναι στα 5 καλύτερα θρίλερ που γυρίστηκαν μέχρι τώρα. Κατα τη γνώμη μου ξεπερνάει τα όρια του είδους, ειναι μάθημα σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, μουσικής...

Πράγματι classic για του φίλους του είδους και με καταπληκτικό soundtrack του Goldsmith

Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Martyrs (ταινιάρα για γερά στομάχια και με νόημα, "makes SAW look like Sesame Street" -NY POST)
Inside (εξαιρετικό γαλλικό, δυνατό)
The Texas Chainsaw Massacre (το κλασίκό του 74)
The Collector (συμπαθητικό, συνδιάζει Saw με.. Home Alone)
The Tortured (χωρίς σχόλια)
A Serbian Film (ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ αν δεν είστε έτοιμοι για το πιο σοκαριστικό έργο στην ιστορία του σινεμά)
Eden Lake (δυνατή ταινία με "ζευγαράκι")
Cannibal Holocaust (ταινία με νόημα, με πολλές δυνατές σκηνές)
Hush (του 2009, θυμίζει το Spoorloos του 1988)
The Entitled (καινούργιο με Ray Liotta)
Timber Falls (για ένα βραδάκι με την κοπέλα/γυναίκα σας καλό είναι)
5150 Rue des Ormes (γαλλικό πολύ καλό και σχετικά πρόσφατο)
The Devil's Backbone (Ισπανικό Del Toro)
Dead Silence (από τον σκηνοθέτη του Saw, James Wan, σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι.. εγώ πέρασα όμορφα)
I Spit on your Grave (το παλιό θεωρείται κλασικό, ωστόσο το remake έχει φόνους που θα ζήλευε και ο Jigsaw, ωραία ταινία/ΜΟΝΟ για σπλατεράδες)
Mother's Day (άλλο ένα remake με την εξαιρετική Rebecca De Mornay, πολύ καλό)
Black Water (βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ρεαλιστική σκηνοθεσία)
Trick R Treat (δεν θα το χαρακτήριζα "ταινία τρόμου" αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ! 4 ιστορίες το Halloween ξετυλίγονται σε ρυθμούς Pulp Fiction)

μερικά bonus:

Deadgirl
Dread
The Shrine
Triangle

I Spit On Your Grave

I-Spit-On-Your-Grave-Quad.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μόλις το είδα!
Αρκετά καλό αν και το τραβάει πολύ στην κακοποίηση. Το είδα και με κόσμο και μας έφερε σε "αμηχανία"...
Περνάει η ώρα πάντως.

Για αύριο σας άκουσα και νοίκιασα το 127 hours....:ernaehrung004:

Παρολαυτά, δεν νομιπζω να απογοητευτεί οβερόλ... Προσωπικά μου άρεσε πολύ.

Μια χαρά ήταν.

Παρόλο που μπορούσε κάποιος να καταλάβει το τέλος, με κράτησε...
Μου άρεσαν και οι αναμνήσεις στο παρελθόν.

Όχι ακριβώς θρίλερ αλλά πολύ καλύτερο από τις πατάτες που έχω δει τελευταία.:ernaehrung004:

Μόλις το είδα!
Αρκετά καλό αν και το τραβάει πολύ στην κακοποίηση. Το είδα και με κόσμο και μας έφερε σε "αμηχανία"...
Περνάει η ώρα πάντως.

Για αύριο σας άκουσα και νοίκιασα το 127 hours....:ernaehrung004:

Από τη στήλη που πόσταρα, δες τα MARTYRS, DEADGIRL, LAST HOUSE ON THE LEFT αν σου αρεσε το I Spit on your Grave (remake από ταινία 80s).

Σαν το 127 hours (αν το αποκαλεις θρίλερ/τρόμου) δες επίσης τα: Frozen, Black Water, Hole, The Reef

Last edited:

Από τη στήλη που πόσταρα, δες τα MARTYRS, DEADGIRL, LAST HOUSE ON THE LEFT αν σου αρεσε το I Spit on your Grave (remake από ταινία 80s).

Σαν το 127 hours (αν το αποκαλεις θρίλερ/τρόμου) δες επίσης τα: Frozen, Black Water, Hole, The Reef

Ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω.

Τα Frozen και last house τα έχω δει (τα ανέφερα 2-3 σελίδες πριν)....:ernaehrung004:

το haute tension ειναι απο τα αγαπημενα μου, γενικα εβγαλε αυτος 2-3 πολυ καλα (hills have eyes kai piranhas3d)
απο τα τελευταια μαρεσε το the woman, και το stakeland

Για πείτε..........................................................

Δεν έχω άποψη για κανένα από τα 3... ούτε trailer ούτε τίποτα δεν έχω δεί... ούτε καν αυτά που πόσταρες (δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω trailers πριν δώ την ταινία)... :grandpa:
Θα επέλεγα όμως το 3ο, μόνο και μόνο επειδή είναι Γαλλικό και τους τρέφω μια εκτίμηση...