Θρίλερ

Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Δεν έχω άποψη για κανένα από τα 3... ούτε trailer ούτε τίποτα δεν έχω δεί... ούτε καν αυτά που πόσταρες (δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω trailers πριν δώ την ταινία)... :grandpa:
Θα επέλεγα όμως το 3ο, μόνο και μόνο επειδή είναι Γαλλικό και τους τρέφω μια εκτίμηση...

Φαντάζομαι λόγω inside.

Re: Απάντηση: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

imho το Martyrs ειναι παπαρια....

Γιατί είναι παπαριά το Martyrs; Μήπως δεν άντεξες να το δεις; ;) Επίσης πέρα του σπλάτερ και του "ενοχλητικού", το Martyrs έχει ένα βαθυτερο νόημα. Δεν είναι τυχαίο που η New York Post έκανε "σκουπίδι" για χάρη του το Saw.

Μου πρότειναν

http://www.youtube.com/watch?v=ctfsELU3TSU

http://www.youtube.com/watch?v=yFTbcDRkG1o

http://www.youtube.com/watch?v=cCP0nHopT7Y

Για πείτε..........................................................

Το Mum&Dad ειναι αρρωστημενα εξαιρετικό. Μη βλεπεις trailers ομως πριν τις ταινιες :) Ο Βρετανικος κινηματογραφος στη horror genre εχει γινει εξαιρετικός. Δες επίσης το Creep ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Γιατί είναι παπαριά το Martyrs; Μήπως δεν άντεξες να το δεις; ;) Επίσης πέρα του σπλάτερ και του "ενοχλητικού", το Martyrs έχει ένα βαθυτερο νόημα. Δεν είναι τυχαίο που η New York Post έκανε "σκουπίδι" για χάρη του το Saw.

Για να γραφω γι'αυτο σημαινει οτι το ειδα.
Επισης το οτι το θεωρω εγω παπαρια δεν σημαινει και τιποτα.Εσυ το θεωρεις αριστουργημα.Aποψη σου.Την ειρωνια σου δεν μπορω να καταλαβω...
Επισης το οτι η Ποστ εκθειασε το Martyrs παλι δεν σημαινει τιποτα.Ποια ειναι η Ποστ?Τριτοκλασατη φυλαδα.Καμμια σχεση με τους Times.
Οσον αφορα το σπλατερ δεν ειναι αυτο που με χαλασε.Αλλωστε αυτο που με χαλαει στα συγχρονα splater ειναι οτι δεν ειναι σπλατερ.Ειναι δηθεν wannabe σπλατερ.Συντηρητικα του κερατα.Clean Cut.Ακομα και το εγκληματικα υπερτιμημενο,κατα τη γνωμη μου,Saw.Σιγα τα ωα.Αιμα,ουρλιαχτα αλλα απο "μακρια".Μην τυχον κανουμε κανενα close up και τρομαξουμε τη νοικοκυρα.
Καμμια σχεση με το Τζιαλο των Ιταλων,καμμια σχεση με Τομ Χουπερ,με Σαμ Ραιμι,με Τζωρτζ Ρομερο.
Και αυτο που θελω να πω ειναι οτι το Μartyrs το βρηκα αφορητα δηθεν.Mια σκηνη βασανισμου - γδαρσιματος που φοραει το μανδυα της εξουσιας πανω στο ατομο.Βαθυτερα νοηματα?Ελα τωρα...
Πες στους Γαλλους οτι ο Παζολινι τα'πε πολυ καλυτερα στο 120 μερες στα Σοδομα.Και εκει ο τρομος ειναι 1000 φορες μεγαλυτερος.Και αυθεντικος....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Για να γραφω γι'αυτο σημαινει οτι το ειδα.
Επισης το οτι το θεωρω εγω παπαρια δεν σημαινει και τιποτα.Εσυ το θεωρεις αριστουργημα.Aποψη σου.Την ειρωνια σου δεν μπορω να καταλαβω...
Επισης το οτι η Ποστ εκθειασε το Martyrs παλι δεν σημαινει τιποτα.Ποια ειναι η Ποστ?Τριτοκλασατη φυλαδα.Καμμια σχεση με τους Times.
Οσον αφορα το σπλατερ δεν ειναι αυτο που με χαλασε.Αλλωστε αυτο που με χαλαει στα συγχρονα splater ειναι οτι δεν ειναι σπλατερ.Ειναι δηθεν wannabe σπλατερ.Συντηρητικα του κερατα.Clean Cut.Ακομα και το εγκληματικα υπερτιμημενο,κατα τη γνωμη μου,Saw.Σιγα τα ωα.Αιμα,ουρλιαχτα αλλα απο "μακρια".Μην τυχον κανουμε κανενα close up και τρομαξουμε τη νοικοκυρα.
Καμμια σχεση με το Τζιαλο των Ιταλων,καμμια σχεση με Τομ Χουπερ,με Σαμ Ραιμι,με Τζωρτζ Ρομερο.
Και αυτο που θελω να πω ειναι οτι το Μartyrs το βρηκα αφορητα δηθεν.Mια σκηνη βασανισμου - γδαρσιματος που φοραει το μανδυα της εξουσιας πανω στο ατομο.Βαθυτερα νοηματα?Ελα τωρα...
Πες στους Γαλλους οτι ο Παζολινι τα'πε πολυ καλυτερα στο 120 μερες στα Σοδομα.Και εκει ο τρομος ειναι 1000 φορες μεγαλυτερος.Και αυθεντικος....

Το Inside δηλαδη δεν σαρεσε; Επισης δεν σε ειρωνεύτηκα φιλε. Το Martyrs είναι στα όρια του ενοχλητικού. Όσον αφορά το ωμό σπλάτερ, τσέκαρε ταινίες όπως Mordun, Cutting Moments, Men under the Sun, Guinea Pig, Cannibal Holocaust, Cannibal Man, Philosophy of a Knife και πολλά άλλα που αμφιβάλλω αν έχεις δει, μιας και μίλησες για κλασικούς δημιουργούς του´είδους. Τεσπα γούστα είναι αυτά αν εσένα δεν σε άγγιξε το Martyrs είναι γούστο σου. Πες μια ταινία που να σε ενόχλησε και να ανήκει στη κατηγορία horror;

Υ.Γ Εσύ περιμένεις να δεις απο τη New York Times κριτικη για το Martyrs; lol

Y.Γ 2 Το Salo το χα δει όταν πήγαινα 6η δημοτικού επίσης στη σχολή μου που σπούδασα σκηνοθεσία, δημοσιογραφία έκανα διατριβή και παρουσίαση στην extreme genre του Salo. Εν παση περιπτωσει το Σαλό ήταν μια καλή ταινία. Τσέκαρε Cannibal Holocaust αν δεν το χεις δει. Επίσης το Pink Flamingos ειναι ΠΟΛΥ πιο ενοχλητικο απο το Salo.

Φιλικά πάντα!!!

Last edited:
Απάντηση: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Δεν καταλαβες.Εμενα οσο πιο σπλατερια τοσο το καλυτερο.Δεν με ενοχλει.Το δηθεν με ενοχλει.Τουλαχιστον αυτο που στα δικα μου γουστα ειναι δηθεν.
Τωρα το τι εχω δει και δεν εχω δει νομιζω δεν υπαρχει λογος να κατσω να γραψω.Αν ριξεις μια ματια σε παλιοτερες συζητησεις στην κατηγορια γενικα θα καταλαβεις.
Τα τελευταια χρονια παντως εχω βαρεθει γενικως το horror...Oποτε απο καινουρια δεν πολυβλεπω.
Το Μartyrs το 'δα γιατι δεν εβρισκα τιποτα αλλο και την πατησα μεγαλοπρεπως...

Υ.Γ Θεωρώ το Texas Chainsaw Massacre του 74' ένα αριστούργημα!

Δεν καταλαβες.Εμενα οσο πιο σπλατερια τοσο το καλυτερο.Δεν με ενοχλει.Το δηθεν με ενοχλει.Τουλαχιστον αυτο που στα δικα μου γουστα ειναι δηθεν.
Τωρα το τι εχω δει και δεν εχω δει νομιζω δεν υπαρχει λογος να κατσω να γραψω.Αν ριξεις μια ματια σε παλιοτερες συζητησεις στην κατηγορια γενικα θα καταλαβεις.
Τα τελευταια χρονια παντως εχω βαρεθει γενικως το horror...Oποτε απο καινουρια δεν πολυβλεπω.
Το Μartyrs το 'δα γιατι δεν εβρισκα τιποτα αλλο και την πατησα μεγαλοπρεπως...

Σε πιστεύω δεν χρειάζεται να τσεκάρω. Αν δεν τα εχεις δει πάντως, αξίζει να τσεκάρεις τα:

A Serbian Film
Cannibal Holocaust
Men Behind the Sun
Mum&Dad
The Woman
Pink Flamingos

:)

Το Pink Flamigos του Waters?Εννοειται.Αλλα δεν ειναι horror.

To Canibal Holocaust ειναι μια κατηγορια μονο του....

Το Pink Flamigos του Waters?Εννοειται.Αλλα δεν ειναι horror.

To Canibal Holocaust ειναι μια κατηγορια μονο του....

Ναι δεν ειναι horror, στο πρότεινα επειδή είναι στα όρια του "ενοχλητικού". Συμφωνω για C.H επίσης τσέκαρε το Men BEHIND the Sun (διόρθωση) ;)

Σε πιστεύω δεν χρειάζεται να τσεκάρω. Αν δεν τα εχεις δει πάντως, αξίζει να τσεκάρεις τα:

A Serbian Film

:)

Λίγες ταινίες θεωρώ οτι πρέπει να καταστραφούν και να μην τις ξαναδεί ανθρώπου μάτι, και αυτή ειναι στο Νο.1

Το Martyrs ειναι ωραιο σαν σεναριο αλλα πολυ αποκρουστικο
εγω το ανεχθηκα
η γυναικα μου τα σιχαθηκε ειδικα στο τελος με την τυπισα που της βγαλανε το δερμα

Το Martyrs ειναι ωραιο σαν σεναριο αλλα πολυ αποκρουστικο
εγω το ανεχθηκα
η γυναικα μου τα σιχαθηκε ειδικα στο τελος με την τυπισα που της βγαλανε το δερμα

Ηταν ενοχλητικο ωστόσο είχε ένα νόημα η ταινία.

Υ.Γ Καλό θα ήταν παίδες να μη λεμε "spoilers" επειδή αρκετοί συμφορουμιτες μπορει να μην έχουν δει τις ταινίες! :p

Λίγες ταινίες θεωρώ οτι πρέπει να καταστραφούν και να μην τις ξαναδεί ανθρώπου μάτι, και αυτή ειναι στο Νο.1

χαχαχαχαχα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ όμως ταινία... ίσως η "χειρότερη" που εχω δει... και έχω δει πολλές "κάκιστες". Η Νο1 θέση ανήκει σε αυτή

Υ.Γ Θεωρώ το Texas Chainsaw Massacre του 74' ένα αριστούργημα!

ναι, εφόσον μιλάμε για το 74, έφερε μια δυναμική εισάγοντας νέα ήθη στο χώρο, βέβαια από τότε έως σήμερα, έχει περάσει αρκετός καιρός και το ΙΙ του 2006, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δημιούργημα του Τobe Hooper.

ναι, εφόσον μιλάμε για το 74, έφερε μια δυναμική εισάγοντας νέα ήθη στο χώρο, βέβαια από τότε έως σήμερα, έχει περάσει αρκετός καιρός και το ΙΙ του 2006, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δημιούργημα του Τobe Hooper.

Η εκδοση του 2006 ήταν το prequel του νο1 με τίτλο The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning. Ουσιαστικά ήταν το Νο 0. Το 2003 είχε βγει το remake του 1974 με πρωταγωνίστρια την ανερχόμενη τότε Jessica Biehl. Από το prequel του 2006 το μόνο που θυμάμαι είναι η ηθοποιός Diora Baird με τον "πλούσιο εσωτερικό κόσμο" :p