Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ
Η ψηφοφορία έληξε και νικητής με συντριπτική πλειοψηφία το Mirrors!
Σας ευχαριστώ ψηφοφόροι μου
Η ψηφοφορία έληξε και νικητής με συντριπτική πλειοψηφία το Mirrors!
Σας ευχαριστώ ψηφοφόροι μου
Mirrors λοιπόν...
Ουτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν με τρόμαξε, απλα με ξάφνιασε σε μερικά σημεία με τις απότομες αλλαγές της έντασης του ήχου. Ίσως αν ο Kiefer έμενε πιο πολύ μέσα στο καταραμένο κτήριο να ήταν καλύτερο. Το ψιλοβαρέθηκα και δε νομίζω να το ξαναδώ.
Αντε να δούμε αν το αυθεντικό κορεάτικο καταφέρει να με τρομάξει. Μήπως πρέπει να στέλνω τη γυναίκα για ύπνο και να βλέπω θρίλλερ μόνος μου;![]()
Κάτι καλό σε στοιχειωμένο σπίτι θέλω![]()
:ernaehrung004:
• Thir13en Ghosts (1999) Διασκεδαστικό ήταν.
• The Haunting (1999) Το πρωτότυπο του Robert Wise το έχεις δει; Πάντα το βλέπω μετά απο απογοητευτικά θρίλλερ, για να συνέλθω
• The Others (2001) Απο τα καλύτερα
• Stir of Echoes (1999) Παλιό και καλό. Τοτε ήξεραν πως να φτιάχνουν θρίλλερ χωρίς CGI και...πτυσσόμενα σαγόνια
• The Uninvited (2009) Καλούτσικο, όπως και το πρωτότυπο. Βλέποντας τον τίτλο βέβαια, περίμενα να δω remake της ταινίας του 1944. Ευτυχώς η δυστυχώς, διαψεύστηκα.
• Poltergeist (1982) Πιάσαμε τα κλασσικά;
• The Haunted Mansion (2003) Εχμ...Eddie Murphy;
:ernaehrung004:
• Thir13en Ghosts (1999) Διασκεδαστικό ήταν.
• The Haunting (1999) Το πρωτότυπο του Robert Wise το έχεις δει; Πάντα το βλέπω μετά απο απογοητευτικά θρίλλερ, για να συνέλθω
• The Others (2001) Απο τα καλύτερα
• Stir of Echoes (1999) Παλιό και καλό. Τοτε ήξεραν πως να φτιάχνουν θρίλλερ χωρίς CGI και...πτυσσόμενα σαγόνια :
• The Uninvited (2009) Καλούτσικο, όπως και το πρωτότυπο. Βλέποντας τον τίτλο βέβαια, περίμενα να δω remake της ταινίας του 1944. Ευτυχώς η δυστυχώς, διαψεύστηκα.
• Poltergeist (1982) Πιάσαμε τα κλασσικά;
• The Haunted Mansion (2003) Εχμ...Eddie Murphy;
Με τόση κουβέντα για το Uninvited, μάλλον αυτο θα δω σήμερα, το καλό όμως, του 1944 :smile:
Να δεις το I saw the devil εαν θελεις κατι σε κορεατικο!
Κατάφερα να δω το [REC] χθες. Πολύ καλό, σφιχτοδεμένο θρίλερ, χωρίς δακρύβρεχτες παράλληλες ιστορίες και σορόπια. Ωραία ατμόσφαιρα και ένα φινάλε γεμάτο αγωνία. Κάτι μου θύμισε το φινάλε αλλά δεν μπορώ να το βρω.
Απο τότε που είδα το BWP, μου αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες. Η κάμερα στο χέρι προκαλεί αβεβαιότητα και ένταση. Στο [REC] βέβαια, ο κάμεραμαν δεν είχε και πολύ σταθερό χέρι για επαγγελματίας
Τα sequels αξίζουν τίποτα;
Κωστα Καλημερα
το 2 απλα τρωγεται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.