Θρίλερ

Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Και το Quarantine δεν είναι κακό. Έπαιζε καλά και η Jennifer.
Βεβαίως το αμερικάνικο 2 που δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο Ισπανικό, και διαδραματίζεται σ' ένα αεροπλάνο και σ' ένα αεροδρόμιο (!!!) πρέπει να' ναι τρελή πατάτα. Δεν το' χω δει και ούτε πρόκειται, αλλά απ' το τρέϊλερ και μόνο παίρνεις μια ιδέα, ή χάνεις πάσα ιδέα.
Κακίες.

Και το Quarantine δεν είναι κακό. Έπαιζε καλά και η Jennifer.
Βεβαίως το αμερικάνικο 2 που δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο Ισπανικό, και διαδραματίζεται σ' ένα αεροπλάνο και σ' ένα αεροδρόμιο (!!!) πρέπει να' ναι τρελή πατάτα. Δεν το' χω δει και ούτε πρόκειται, αλλά απ' το τρέϊλερ και μόνο παίρνεις μια ιδέα, ή χάνεις πάσα ιδέα.
Κακίες.

Ούτε καν σκέφτηκα να δω το Quarantine 2. Την έχω πατήσει αρκετές φορές με αμερικάνικα sequels, το έμαθα το μάθημα μου. ;)

Ειδα το Woman In Black.
Μ'αρεσε αρκετα, πολυ ατμοσφαιρικο και αρκετα creepy.

Last edited:

Ειδα το Woman In Black.
Μ'αρεσε αρκετα, πολυ ατμοσφαιρικο και αρκετα creepy.

Προσπάθησε να βρεις και την τηλεταινία του ITV. Πολύ καλή και αυτή, μου άρεσε περισσότερο απο το φετινό.
Ωχ, βλέπω οτι ετοιμάζουν το sequel... Πάει κι αυτό, θα το καταστρέψουνε...

To Severance της υπογραφής μου το έχετε δει; Το είχα πετύχει 1-2 φορές στην τηλεόραση αλλα ποτέ δεν κατάφερα να το δω ολόκληρο.
Καλό θριλεράκι με κωμικές στιγμές και αρκετό αίμα. Βρετανική παραγωγή, με τον Tim McInnerny μεταξύ άλλων. Γυρισμένο στην Ουγγαρία.
Περνάει ευχάριστα η ώρα.

Πολυ καλο το severance:))
Δες και το the cottage αν σου αρεσε το severance.
Αγγλικο με στοιχεια κομωδιας, μην περιμενεις τρελλη πιοτητα, αλλα ειναι αξιοπρεπες ΙΜΗΟ
Για το descent δεν σου λεω, μαλλον θα το εχεις δει, αλλα και αυτο απο τα αγαπημενα μου αγγλικα θριλερ ειναι

Πολυ καλο το severance:))
Δες και το the cottage αν σου αρεσε το severance.
Αγγλικο με στοιχεια κομωδιας, μην περιμενεις τρελλη πιοτητα, αλλα ειναι αξιοπρεπες ΙΜΗΟ
Για το descent δεν σου λεω, μαλλον θα το εχεις δει, αλλα και αυτο απο τα αγαπημενα μου αγγλικα θριλερ ειναι

To The Descent δεν το έχω δει ακόμα αν και είναι στη λίστα. Δεν είχα προσέξει οτι είναι Αγγλικό.

αγγλικο ειναι, εχει γυρισει και το dog soldiers πριν Που και αυτο ειναι αρκετα καλο, αν και low budget

αγγλικο ειναι, εχει γυρισει και το dog soldiers πριν Που και αυτο ειναι αρκετα καλο, αν και low budget
Ανεβαίνουν οι μετοχές του :)
Το Dog Soldiers πολύ καλό. Ακόμα και τα "φτηνά" εφε μου άρεσαν, του δίνουν χαρακτήρα.

Γενικά το είδος πάντως περνάει κρίση όπως όλα άλλωστε.

Δεν υπάρχουν ιδέες, δυστυχώς. Απο Ισπανους, Φινλανδούς και λοιπούς "άσχετους" περιμένουμε φως.

Είδα το Sleep Tight (Mientras duermes) πριν λίγες μέρες. Δεν το λες ακριβώς θρίλερ αλλα ήταν καλό. Αίματα και μπαλτάδες δεν είχε αλλα είχε αγωνία.

Καλό το The Descent. Καλό θα ήταν ακόμα και χωρίς crawlers, σαν απλή περιπέτεια επιβίωσης.

Κάποιες σκηνές με τους crawlers με χάλασαν, ήταν εντελώς παράλογες...

... όπως η σκηνή όπου ο crawler έχει το ένα χέρι πάνω στο κεφάλι της Σάρα και το άλλο δίπλα στον αναμμένο πυρσό. Είναι δυνατόν ενα πλάσμα που στηρίζεται σε όλες τις άλλες αισθήσεις εκτός απο την όραση να μην καταλάβει οτι το ένα χέρι του αγγίζει ζεστό δέρμα και το άλλο είναι δίπλα σε φωτιά;
Ή όταν ο crawler ειναι πάνω απο τις δύο γυναίκες, μυρίζει τον αέρα αλλα δεν μπορεί να τις βρει.

Να κάνω τον κόπο να δω το sequel;

Καλό το The Descent. Καλό θα ήταν ακόμα και χωρίς crawlers, σαν απλή περιπέτεια επιβίωσης.

Κάποιες σκηνές με τους crawlers με χάλασαν, ήταν εντελώς παράλογες...

... όπως η σκηνή όπου ο crawler έχει το ένα χέρι πάνω στο κεφάλι της Σάρα και το άλλο δίπλα στον αναμμένο πυρσό. Είναι δυνατόν ενα πλάσμα που στηρίζεται σε όλες τις άλλες αισθήσεις εκτός απο την όραση να μην καταλάβει οτι το ένα χέρι του αγγίζει ζεστό δέρμα και το άλλο είναι δίπλα σε φωτιά;
Ή όταν ο crawler ειναι πάνω απο τις δύο γυναίκες, μυρίζει τον αέρα αλλα δεν μπορεί να τις βρει.

Να κάνω τον κόπο να δω το sequel;
Είναι στην κυριολεξία η συνέχεια, σχεδόν την ίδια μέρα! Βλέπεται, αλλά το 1ο είναι καλύτερο.
Έχει μερικές ενδιαφέρουσες σκηνές, αλλά το τέλος δεν με ικανοποίησε.
Δες το και πες εντυπώσεις.

Είναι στην κυριολεξία η συνέχεια, σχεδόν την ίδια μέρα! Βλέπεται, αλλά το 1ο είναι καλύτερο.
Έχει μερικές ενδιαφέρουσες σκηνές, αλλά το τέλος δεν με ικανοποίησε.
Δες το και πες εντυπώσεις.

Θα το δω σήμερα.

Το Director's Cut του The Descent έχει πολύ καλύτερο φινάλε.

Σε μια σκηνή φαίνεται και ένα prop απο το Dog Solldiers ;)

Και εγώ το Director's Cut έχω δει, και το προτιμώ, αλλά το 2 όπως ξεκινάει, έχει υιοθετήσει το προηγούμενο τέλος, διαφορετικά δεν θα' χε και νόημα η ταινία!
Αν την δεις θα καταλάβεις τι εννοώ.

Και εγώ το Director's Cut έχω δει, και το προτιμώ, αλλά το 2 όπως ξεκινάει, έχει υιοθετήσει το προηγούμενο τέλος, διαφορετικά δεν θα' χε και νόημα η ταινία!
Αν την δεις θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ξεκίνησα να τη δω χθες και έχεις δίκιο: συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε το theatrical cut.

Δυστυχώς, οι υπότιτλοι που είχε ήταν λίγο...Google translate και το σταμάτησα. Μου έκοψε και το δίκτυο η Wind χθες το βράδυ και δεν μπορούσα να βρω άλλους :smash:

το ειδα το descent2, καλο ειναι, αλλα δεν φτανει το πρωτο

Η ταινία δεν πήγε καλά εμπορικά, αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά.
Εντάξει, δεν ήταν σαν το πρώτο μέρος, αλλά την είδα ευχάριστα.
Το "τέλος" μόνο με χάλασε. Ίσως το αφήναν φλου και για 3 αλλά...

Κάτι καλό σε στοιχειωμένο σπίτι θέλω
moderator.gif

MV5BOTExODQ3NTM1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk5NzczNw@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

Ένα αρκετά ενδιαφέρον θρίλερ με σεναριακές ανατροπές και καλογυρισμένες σκηνές.Ο τρόμος δυστυχώς δεν είναι το νούμερο ένα ζητούμενο και η ιστορία καταλήγει να τον καταπνίγει αλλά παρόλα αυτά το ενδιαφέρον του θεατή διατηρείται αμείωτο μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον...(το φινάλε τη πάει μακριά τη βαλίτσα...) Υπέροχη ατμόσφαιρα και εκπληκτικά σκηνικά που αξίζουν το χρόνο σου,ηθοποιοί που σέβονται τον εαυτό τους και τελικά μια καλή πρόταση για όλα τα γούστα που χάνει όμως από την υπερπροσπάθεια του σεναρίου. Δείτε την πρώτη εκτέλεση ή περιμένετε για το αμερικάνικό remake με πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron...

Εμένα η Ολλανδική εκδοχή με μάγεψε...., σπίτι δεν είπες?

http://thrilleraddicted.blogspot.gr/2012/06/zwart-watertwo-eyes-staring2010elbert.html