Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ
Μετά απο ημίωρη αναζήτηση σωστών υποτίτλων και 15λεπτο συγχρονισμό τους, κατάφερα να το δω.
Συμφωνώ σε αρκετά απο αυτά που έγραψες. Η πρώτη ώρα είναι αρκετά καλή με ατμόσφαιρά και σωστά πλάνα. Απο εκεί και πέρα, άρχισα να κοιτάω το ρολόι μου όλο και πιο συχνά. Θα μπορούσε να είναι 15-20 λεπτά μικρότερο.
Ωραίο το σπίτι αν και θα μπορούσαν να επεκτείνουν την δράση σε περισσότερα απο 2-3 δωμάτια, το κτήριο φαίνεται τεράστιο.
Για τους ηθοποιούς δεν μπορώ να πω κάτι. Απο τη μία δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα και απο την άλλη, η έκδοση που είδα ήταν μεταγλωττισμένη στα γερμανικά (μάλλον) και αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα. Όσο καλή και να είναι η μεταγλώττιση, παραμένει μεταγλώττιση.
Το σενάριο αφήνει πολλές απορίες. Γιατί έκανε η Lisa όσα έκανε;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ 10ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΑ ΝΥΧΤΙΚΆ!
Τι ζητάω ο καημένος; Ένα θρίλερ με ενήλικες πρωταγωνιστές και...ενήλικα φαντάσματα.
7/10, κυρίως για την πρώτη ώρα.
Ένα αρκετά ενδιαφέρον θρίλερ με σεναριακές ανατροπές και καλογυρισμένες σκηνές.Ο τρόμος δυστυχώς δεν είναι το νούμερο ένα ζητούμενο και η ιστορία καταλήγει να τον καταπνίγει αλλά παρόλα αυτά το ενδιαφέρον του θεατή διατηρείται αμείωτο μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον...(το φινάλε τη πάει μακριά τη βαλίτσα...) Υπέροχη ατμόσφαιρα και εκπληκτικά σκηνικά που αξίζουν το χρόνο σου,ηθοποιοί που σέβονται τον εαυτό τους και τελικά μια καλή πρόταση για όλα τα γούστα που χάνει όμως από την υπερπροσπάθεια του σεναρίου. Δείτε την πρώτη εκτέλεση ή περιμένετε για το αμερικάνικό remake με πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron...
Εμένα η Ολλανδική εκδοχή με μάγεψε...., σπίτι δεν είπες?
http://thrilleraddicted.blogspot.gr/2012/06/zwart-watertwo-eyes-staring2010elbert.html
Μετά απο ημίωρη αναζήτηση σωστών υποτίτλων και 15λεπτο συγχρονισμό τους, κατάφερα να το δω.
Συμφωνώ σε αρκετά απο αυτά που έγραψες. Η πρώτη ώρα είναι αρκετά καλή με ατμόσφαιρά και σωστά πλάνα. Απο εκεί και πέρα, άρχισα να κοιτάω το ρολόι μου όλο και πιο συχνά. Θα μπορούσε να είναι 15-20 λεπτά μικρότερο.
Ωραίο το σπίτι αν και θα μπορούσαν να επεκτείνουν την δράση σε περισσότερα απο 2-3 δωμάτια, το κτήριο φαίνεται τεράστιο.
Για τους ηθοποιούς δεν μπορώ να πω κάτι. Απο τη μία δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα και απο την άλλη, η έκδοση που είδα ήταν μεταγλωττισμένη στα γερμανικά (μάλλον) και αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα. Όσο καλή και να είναι η μεταγλώττιση, παραμένει μεταγλώττιση.
Το σενάριο αφήνει πολλές απορίες. Γιατί έκανε η Lisa όσα έκανε;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ 10ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΑ ΝΥΧΤΙΚΆ!
Τι ζητάω ο καημένος; Ένα θρίλερ με ενήλικες πρωταγωνιστές και...ενήλικα φαντάσματα.
7/10, κυρίως για την πρώτη ώρα.