Θρίλερ

Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Τι ανομβρια ειναι αυτη ρε γμτ; Απο Ευρωπη ή Κορεα μερια τιποτα καινουριο περιμενουμε;...η μονη μου ελπιδα ειναι πλεον με τις Αμερικανοπατατες που εχω δει τελευταια.

Τι ανομβρια ειναι αυτη ρε γμτ; Απο Ευρωπη ή Κορεα μερια τιποτα καινουριο περιμενουμε;...η μονη μου ελπιδα ειναι πλεον με τις Αμερικανοπατατες που εχω δει τελευταια.

Δεν έχω ακούσει για κάτι καινούριο...

Πάω να κατεβάσω ποιότητα...Fulci ας πούμε.

To The Possession φαίνεται να έχει ένα ενδιαφέρον... Παραγωγή Sam Raimi, Δανός σκηνοθέτης.
Το κακό είναι οτι πάλι βλέπω PG-13 και 10χρονα χαριτωμένα κοριτσάκια...

Είδα πριν μερικές μέρες το επεισόδιο του Paranormal Witness για την υπόθεση του Dybbuk box και είναι καλούτσικη ιστορία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το κακό είναι οτι πάλι βλέπω PG-13 και 10χρονα χαριτωμένα κοριτσάκια...

Μόνο αυτό να ήταν..... Έχω τύχει σε θερινό σινεμά να βλέπω κωμωδία γεμάτη με αισχρόλογα και σκηνές με γυμνόστηθες, και ο κινηματογράφος ήταν τίγκα στα πιτσιρίκια !!

Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Code:
Έχετε δει τα κλασσικά της Universal (Dracula, Wolf man κτλ) σε bluray; Αξίζουν τον κόπο ή να μείνω στα DVD;

Κατι πηρε το ματι μια παλια ταινια την Μουμια του 32
θα στειλω τον μικρο να μου την φερει απο το βιντεοκλαμπ :BDGBGDB55:
Ειμαι πολυ περιεργος να δω θα καταφερει να με τρομαξει εστω και λιγακι

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ

Code:

Κατι πηρε το ματι μια παλια ταινια την Μουμια του 32
θα στειλω τον μικρο να μου την φερει απο το βιντεοκλαμπ :BDGBGDB55:
Ειμαι πολυ περιεργος να δω θα καταφερει να με τρομαξει εστω και λιγακι

Περισσότερο με ενδιαφέρει αν έχει γίνει κάποια βελτίωση στην εικόνα. Έχω 2-3 DVD της σειρας αλλα αν η εικόνα ειναι ίδια να μην κάνω τον κόπο να τα βρω

Να τρομάξουμε με ταινίες ενός αιώνα λίγο δύσκολο. Μόνο η καταπληκτική τους ατμόσφαιρα μπορει να μας επηρεάσει. Το The Wolf Man είναι ακόμα απο τις αγαπημένες μου.

Γεια χαρα η κοπελα μου της αρεσουν τα thriller του στυλ ψυχολογικα περισοτερο The others κτλπ καποιες πρωτασεις για καλα thrillerakia

Thnx

Γεια χαρα η κοπελα μου της αρεσουν τα thriller του στυλ ψυχολογικα περισοτερο The others κτλπ καποιες πρωτασεις για καλα thrillerakia

Thnx

H μόνη ταινία των τελευταίων ετών που με τρόμαξε: The Exorcism of Emily Rose

The Changeling (1980), με τον George C. Scott,

Don't Look Now (1973), του μεγάλου Nicolas Roeg

The Haunting (1963), του Robert Wise.

The Innocents (1961), μεταφορά του "Turn of the Screw" με την Deborah Kerr

Τα ισπανικά El orfanato και El laberinto del fauno

Εξορκιστές, Προφητείες, Το Μωρό της Ροσμαρυ κτλ κλασσικά εννοείται οτι πρέπει να τα δει αν δεν το έχει κάνει ήδη

Όπως βλέπεις δεν έχω να προτείνω πολλά απο την πρόσφατη παραγωγή. Εκτός απο αυτά που πρότεινε ο Τόλης πιο πάνω, δεν υπάρχει κάτι που να με τρομάξει.

Last edited:

Να προσθεσω και το The Wicker Man (1973) Οταν το ειχα πρωτοδει ημουν μικρος και με ειχε στοιχειωσει για πολλα χρονια...

Ακόμα και τώρα η ατμόσφαιρα του είναι αξεπέραστη.

Και το The Mothman Prophecies δεν είναι άσχημο σε αυτή την κατηγορία.

Πρέπει να δεις σίγουρα το Ασιατικό "THE EYE" του 2002 των αδερφών pang, κορυφαίο!!

Αυτο εδω δεν ηταν ασχημο:))

cockneys-vs-zombies-banner.jpg