Θρίλερ

Re: ΘΡΙΛΕΡ

The Collector

collector-poster.jpg

Απελπισμένος να εξοφλήσει το χρέος του στην πρώην σύζυγό, ένας πρώην απατεώνας σχεδιάζει μία ληστεία στο νέο
εξοχικό του εργοδότη του, αγνοώντας ότι ένας άλλος εγκληματίας στοχεύει επίσης το ίδιο ακίνητο, που είναι εξοπλισμένο
με μια σειρά από θανατηφόρες παγίδες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

τα ειδα προσφατα και τα δυο.ενδιαφερον πλοκη με ωραιο ηχο.....
Ταινίες βλέπεις, καμιά κουβέντα για τις εντυπώσεις σου δεν θα γράψεις για να ξέρουμε κι εμείς; :smile:

το wrong turn 5, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με τους κανίβαλλους της Μοντάνα, που "περιποιούνται" ευχάριστα μια παρέα νεαρών που ανέβηκαν στο βουνό.
Υπάρχουν καλές και κακές όψεις στο θέμα, η ταινία απευθύνεται μόνο για fun του είδους, βάζει "υποθήκη" και για επόμενο sequel.

Το collector, δίνει μια άλλη οπτική στο θέμα ληστής στο σπίτι, γραμμένο από τους συγγραφείς των τριών τελευταίων Saw, σαδιστικά κόλπα από τις παγίδες με τα καρφιά, τα γρανάζια, είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ταινίας.

Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

Διαβασα οτι συγκρινουν το Collector με το Saw. Iσχυει?
Γιατι αν ειναι ετσι, εχω σιγουρα πολυ καλυτερα πραγματα να κανω και να δω...

εντιτ Τωρα το ειδα...απο τους συγγραφεις του saw ε? οκ...

Last edited:
Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

Διαβασα οτι συγκρινουν το Collector με το Saw. Iσχυει?
Γιατι αν ειναι ετσι, εχω σιγουρα πολυ καλυτερα πραγματα να κανω και να δω...

κοίτα υπάρχουν κάπου ομοιότητες, το collector, είναι πιο "φρέσκο", υπάρχει και συνέχεια Colletion.

MV5BODQ0MDgzNDA0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM4MDQ1OA@@._V1_SX214_.jpg

που ίσως μπορεί να συγκριθεί με το σπίτι στο τέλος του δρόμου, δεν το έχω δει, απ' ότι έχω ακούσει διαβάσει....................

νέα μόδα, μάλλον επειδή το saw, κούρασε, τι να πει κανείς είναι τρελοί αυτοί οι αμερικάνοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

κοίτα υπάρχουν κάπου ομοιότητες, το collector, είναι πιο "φρέσκο", υπάρχει και συνέχεια Colletion.

MV5BODQ0MDgzNDA0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM4MDQ1OA@@._V1_SX214_.jpg

που ίσως μπορεί να συγκριθεί με το σπίτι στο τέλος του δρόμου, δεν το έχω δει, απ' ότι έχω ακούσει διαβάσει....................

νέα μόδα, μάλλον επειδή το saw, κούρασε, τι να πει κανείς είναι τρελοί αυτοί οι αμερικάνοι.

Eμενα μου τη δινει σε ολα αυτα η ηλιθια εμμονη στο σπλαττερ χωρις να συνδυαζεται με οποιαδηποτε προσπαθεια του σκηνοθετη να κανει horror. H λογικη τους ειναι: γουαου βγαζουμε το ματι του φουκαρα ή σουβλιζουμε τη φουκαριαρα...φοβερα τρομακτικο. Γιατι να ασχοληθουμε και με το σεναριο ή τη σκηνοθεσια?
Απο οποια γωνια και να δειξουμε το ματι να βγαινει θα τρομαξουν τα κοριτσακια.
Ειλικρινα οσους ασχολουνται με την παραγωγη τετοιων ταινιων θα τους βασανιζα ευχαριστως με ιδεες
απο τις ταινιες τους. Αταλαντοι και γελοιοι. Τεινουν να καταστρεψουν το ειδος και βλεπουμε πλεον ταινια
τρομου που να την απολαυσουμε πραγματικα μια φορα καθε 5 χρονια.
Και οι Ιταλοι του giallo σου εδειχναν το αιμα με το γαλονι, αλλα αυτοι εκαναν κινηματογραφο
ρε γαμωτο δεν επαιζαν τις κουμπαρες.
Απο τη γελοια μοδα που εχει ξεπηδησει, μονο τις ταινιες του Eli Roth μπορω να δω χωρις να εκνευριστω για το χρονο που χανω.
Τα wrong turn κλπ...αποφευγω και τα ποστερ.
Απο τα saw μου αρεσε το 1ο μεχρι τη στιγμη που αποκαλυπτεται το twist.
Τοτε μου συνεβησαν 2 πραματα:
1)κατουρηθηκα στα γελια
2)καταλαβα οτι αυτες τις ταινιες τις κανουν ηλιθιοι ανθρωποι που παρ'ολα αυτα θελουν να το παιξουν και πιο
εξυπνοι απο το θεατη.
Οσο δε για τη σημειολογια πισω απο τη σειρα και το τι ειδους μηνυματα περναει ας το αφησουμε καλυτερα
γιατι ειναι ακομα πιο πονεμενη ιστορια.

Τα ´πα και ξαλαφρωσα.
Ελπιζω καποτε οι filmmakers να σοβαρευτουν και να δωσουν horror στο λαο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

Eμενα μου τη δινει σε ολα αυτα η ηλιθια εμμονη στο σπλαττερ χωρις να συνδυαζεται με οποιαδηποτε προσπαθεια του σκηνοθετη να κανει horror. H λογικη τους ειναι: γουαου βγαζουμε το ματι του φουκαρα ή σουβλιζουμε τη φουκαριαρα...φοβερα τρομακτικο. Γιατι να ασχοληθουμε και με το σεναριο ή τη σκηνοθεσια?
Ειλικρινα οσους ασχολουνται με την παραγωγη τετοιων ταινιων θα τους βασανιζα ευχαριστως με ιδεες
απο τις ταινιες τους. Αταλαντοι και γελοιοι. Τεινουν να καταστρεψουν το ειδος και βλεπουμε πλεον ταινια
Και οι Ιταλοι του giallo σου εδειχναν το αιμα με το γαλονι, αλλα αυτοι εκαναν κινηματογραφο
Απο τη γελοια μοδα που εχει ξεπηδησει, μονο τις ταινιες του Eli Roth μπορω να δω χωρις να εκνευριστω για το χρονο που χανω.
1)κατουρηθηκα στα γελια
2)καταλαβα οτι αυτες τις ταινιες τις κανουν ηλιθιοι ανθρωποι που παρ'ολα αυτα θελουν να το παιξουν και πιο
εξυπνοι απο το θεατη.
Οσο δε για τη σημειολογια πισω απο τη σειρα και το τι ειδους μηνυματα περναει ας το αφησουμε καλυτερα

Τα ´πα και ξαλαφρωσα.

+10000000

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ

1)κατουρηθηκα στα γελια
εξυπνοι απο το θεατη.

Τα ´πα και ξαλαφρωσα.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-ένας-μέτρ-του-Θρίλερ?highlight=Dario+Argento -bye-

Εμένα πάντως τα δύο πρώτα Saw μου άρεσαν. Ούτε βλάκας αισθάνθηκα, ούτε εξαπατημένος. Είδα αυτό που περίμενα να δω και δεν ήλπιζα για καινούριο Εξορκιστή.

In other news, χθες είδα το

Μια οικογένεια προαστίων αντιμετωπίζει παράξενα φαινόμενα στο σπιτι τους. Αυτά.

Μια ταινία που δεν ξέρει τι να πρωτοαντιγράψει. Ξεκινάει σαν Poltergeist, συνεχίζει σαν Signs και Close Encounters...
Το πρώτο μισό είναι καλό, με σωστό χτίσιμο της αγωνίας. Απο εκεί και πέρα χάνει λίγο το ρυθμό της αλλα βλέπεται ευχάριστα μέχρι το φινάλε που είναι έτσι κι έτσι.

Καλοί οι Keri Russell (απο το The Americans) στο ρόλο της μάνας και Dakota Goyo στο ρόλο του μεγάλου γιου της οικογένειας.
Αν και η ταινία έχει παιδιά, οι διάλογοι τους είναι σωστοί, χωρίς μεγαλίστικους προβληματισμούς και συμπεριφορές που τόσο απεχθάνομαι.

Δεν ξετρελάθηκα αλλα θα το ξαναδώ αν το πετύχω σε τηλεοπτική προβολή.

Απάντηση: Re: ΘΡΙΛΕΡ

Εμένα πάντως τα δύο πρώτα Saw μου άρεσαν. Ούτε βλάκας αισθάνθηκα, ούτε εξαπατημένος. Είδα αυτό που περίμενα να δω και δεν ήλπιζα για καινούριο Εξορκιστή.

Θα με πεθανεις ρε.
Αντε να προσπαθησω να χωνεψω οτι δεν σε χαλασε το πανηλιθιο τελος του 1
που ο βασικος κακος ηταν επι ωρες αναμεσα στους 2 καραγκιοζηδες κανοντας το
πτωμα και περαν του οτι δεν κουνηθηκε ουτε εκατοστο, απετυχαν και αυτοι να προσεξουν οτι
ανεπνεε λιγο περισσοτερο απο τα νορμαλ πτωματα.
.
Αλλα το 2 ειναι απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου. Δεν θυμαμαι καν αν το ειδα ολο.
Θυμαμαι μονο οτι βλεποντας το ηθελα να κανω αυτο που εκανε ο τυπας στο 0:45
http://www.youtube.com/watch?v=pJAFuEuBqsE
Και ας μην πιασουμε τη σημειολογια της κωλοσειρας γιατι δεν θα προλαβαινω να βριζω...

Η ΟΜΙΧΛΗ -The Mist.

the_mist_stephen_king_dvd_box.jpg

Ελλ.Τίτλος : Η ΟΜΙΧΛΗ
Σκηνοθεσία : Φρανκ Ντάραμποντ
Σενάριο : Φρανκ Ντάραμποντ, βασισμένο σε νουβέλα του Στίβεν Κινγκ
Πρωταγωνιστούν: Τόμας Τζέιν, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ουίλιαμ Σάντλερ, Λόρι Χόλντεν
Χώρα : ΗΠΑ
Έτος παραγωγής: 2007
Διάρκεια : 2 ώρες
Κατηγορία : Τρόμου

Σε μια ήσυχη πόλη της Αμερικής, ένα ωραίο πρωινό, ο David Drayton, ζωγράφος-σχεδιαστής αφισών για ταινίες πάει στο σούπερ-μάρκετ
με τον 5χρονο γιο του Billy να αγοράσουν υλικά για να επισκευάσουν το σπίτι τους, πάνω στο οποίο έπεσε ένα γέρικο δέντρο το προηγούμενο
βράδυ κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας.

Eγγύηση ο σκηνοθέτης αλλά και ο σεναριογράφος.

Texas Chainsaw 2013

aceg5eX0.gif

o "φίλος" με το αλυσοπρίονο επιστρέφει πιο κακός από ποτέ.
η ταινία έχει πάρει 4,9 στο imb

όταν θα την δω θα πω περισσότερα.

Re: Απάντηση: Re: ΘΡΙΛΕΡ

Θα με πεθανεις ρε.
Αντε να προσπαθησω να χωνεψω οτι δεν σε χαλασε το πανηλιθιο τελος του 1
που ο βασικος κακος ηταν επι ωρες αναμεσα στους 2 καραγκιοζηδες κανοντας το
πτωμα και περαν του οτι δεν κουνηθηκε ουτε εκατοστο, απετυχαν και αυτοι να προσεξουν οτι
ανεπνεε λιγο περισσοτερο απο τα νορμαλ πτωματα.
.
Αλλα το 2 ειναι απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου. Δεν θυμαμαι καν αν το ειδα ολο.
Θυμαμαι μονο οτι βλεποντας το ηθελα να κανω αυτο που εκανε ο τυπας στο 0:45

Και ας μην πιασουμε τη σημειολογια της κωλοσειρας γιατι δεν θα προλαβαινω να βριζω...

Spoiler για το Saw; Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που να ήθελε να το δει και δεν το έχει δει ακόμα :p
Δεν είχε πάρει παραλυτικό φάρμακο ή κάτι τέτοιο; Ακόμα και χωρίς αυτό, η στάση του δεν επιτρέπει να δεις πολλές λεπτομέρειες, ειδικά αν σε έχει κυριεύσει πανικός.

Έχω δει πολύ χειρότερες ταινίες π.χ. το Paranormal Activity 4 που το έχω και φρέσκο. Όσο για σημειολογία σε "θρίλερ για να περνάει η ώρα"; Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω :p