Απάντηση: ΘΡΙΛΕΡ
Εχεις ενα δικιο.Ασε που το να αποτρεπεις ατομα απο το να δουν το Saw, εστω και μεσω spoilers, ειναι κοινωνικη προσφορα. Το παραλυτικο φαρμακο σταματαει και την αναπνοη?
(Ρε καθομαι και συζηταω το εκτρωμα. Ημαρτον)
Αν εσυ νομιζεις οτι το "θρίλερ για να περνάει η ώρα" δεν περναει αποψη στο θεατη, τοτε οκ,
βλεπουμε αλλιως τα πραγματα. Δεν θα σου προτεινω να δεις και το They Live...
Το Paranormal 4 ηταν μια αοσμη και αγευστη ταινιουλα. Καμμια σχεση με το φασισμο των Saw.
Αν αυτη τη στιγμη με εβαζες να επιλεξω αναμεσα στα Saw και ενα πιατο ανηθο,
ειλικρινα δεν ξερω τι θα επελεγα.
Spoiler για το Saw; Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που να ήθελε να το δει και δεν το έχει δει ακόμα
Δεν είχε πάρει παραλυτικό φάρμακο ή κάτι τέτοιο; Ακόμα και χωρίς αυτό, η στάση του δεν επιτρέπει να δεις πολλές λεπτομέρειες, ειδικά αν σε έχει κυριεύσει πανικός.
Έχω δει πολύ χειρότερες ταινίες π.χ. το Paranormal Activity 4 που το έχω και φρέσκο. Όσο για σημειολογία σε "θρίλερ για να περνάει η ώρα"; Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω![]()
Εχεις ενα δικιο.Ασε που το να αποτρεπεις ατομα απο το να δουν το Saw, εστω και μεσω spoilers, ειναι κοινωνικη προσφορα. Το παραλυτικο φαρμακο σταματαει και την αναπνοη?
(Ρε καθομαι και συζηταω το εκτρωμα. Ημαρτον)
Αν εσυ νομιζεις οτι το "θρίλερ για να περνάει η ώρα" δεν περναει αποψη στο θεατη, τοτε οκ,
βλεπουμε αλλιως τα πραγματα. Δεν θα σου προτεινω να δεις και το They Live...

Το Paranormal 4 ηταν μια αοσμη και αγευστη ταινιουλα. Καμμια σχεση με το φασισμο των Saw.
Νταξει, σε μερικους αρεσει και ο ανηθος. Εμενα παλι με κανει να θελω να ξερασω (χωρις πλακα).Εμένα μου άρεσε το twist στο πρώτο Saw! Μου άρεσε πολυ!
Αν αυτη τη στιγμη με εβαζες να επιλεξω αναμεσα στα Saw και ενα πιατο ανηθο,
ειλικρινα δεν ξερω τι θα επελεγα.