nbullamatsis
Supreme Member
Απίστευτοι...
Παλια ειχαν για κάθε τεστ μετρησεις.
και να σκεφτείτε οτι με μια πτωση 3dB εχεις τη μιση ενταση
Παλια ειχαν για κάθε τεστ μετρησεις.
και να σκεφτείτε οτι με μια πτωση 3dB εχεις τη μιση ενταση
Υ.Γ. 3db άνοδος, νομίζω πως δεν είναι διπλάσια έναση, αλλά η άνοδος στην ακουστική ένταση αν διπλασιάσουμε τα Watt του ενισχυτή. Ο διπλασιασμός ισούτε με 10db αν θυμάμαι καλά![]()
Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα όχι. Τουλάχιστον εγώ.
Αλλά αν βλέπεις την αντίσταση να παίζει ανάμεσα στα 8 και στο 1.5Ω ή το ηχείο να πέφτει κατά 4 ή 5 DB σε κάποια συχνότητα ή να αποσβαίνει κραδασμούς μετά από 365 δευτερόλεπτα τότε καταλαβαίνεις ότι ήρθε η ώρα ίσως να αλλάξεις σελίδα και να πας στο επόμενο...![]()
Το πρόβλημα όμως είναι ότι δε μετράνε όλα όσα πρέπει να μετρηθούν,[/I]
Τα παραδείγματα σου έχουν χαρακτηριστικά α) τρομολαγνείας, 8-1.5Ω δεν υπάρχει β) μαϊμουψηρίσματος, 4-5db με τον χώρο να κάνει +-10db είναι τίποτα.
enjoy
3 dB άνοδος αντιστοιχεί σε διπλασιασμό της πραγματικής έντασης.
Για να διπλασιαθεί όμως η αντίληψη της υποκειμενικής έντασης, απαιτείται περίπου δεκαπλάσια αύξηση της πραγματικής έντασης ή 3.16 φορές αύξηση της ακουστικής πίεσης του σήματος (αύξηση 10 dB).
+1000Eγώ παίζω ένα άλλο παιχνιδάκι.
Μέχρι πρότινος πριν διαβάσω ένα review κοίταγα τη τιμή για να ξέρω για τι μιλάμε.
Τον τελευταίο καιρό διαβάζω το review και προσπαθώ να μαντέψω τη τιμή. Πέφτω απελπιστικά μέσα πάντα!
:damnyou:
![]()
αυτό πρόκειται για μέτρηση ή εξομοίωση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.