Γεια σας! Θα ήθελα να κανω κάποια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου γιατί έχω τον γιο μου που παίζει κάποια παιχνιδάκια όπως το ποδοσφαιρακι pro 2011 το ελληνικό και ομολογώ όταν το είδα κάπου σερνόταν, κάπου κόλλαγε και γενικά έδειχνε ότι δεν το σήκωνε άνετα….
Έχω αυτήν την σύνθεση
Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz
RAM: 4x1GB (800Mhz)
Κάρτα γραφικών rateon HD 5550 1gb DDR2
POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82
Και επάνω έχουν τα XP, Που τα χρησιμοποιώ σε κάτι εφαρμογές για την δουλειά μου και 7ρια 32b όλα ελληνικά….
Το παιχνίδι το έβαλε στα 7ρια και…κάπου κόλλαγε….χθες το βάλαμε και στα xp και το έκανε το ίδιο αλλά πιο λίγο….
Σκέφτομαι να κανω αναβάθμιση σε I5…. Τι μου συμβουλεύετε;;;; δεν έχω ιδέα σε αυτά, απλά σκέφτομαι να τον πάω σε κάποιον τεχνικό, αλλά δεν θελω να με κοροϊδέψει!!!
Η μητρική μου τι μπορεί να «σηκώσει»;;;; έλεγα κάπου στα 150 βαριά 200Ε. αλλά και πάλι δεν ξέρω…. Όσο το δυνατόν πιο οικονομικά….
Δεν έχω ιδέα από αυτά και ζήτω μια βοήθεια σας παρακαλώ….
:smash:
Έχω αυτήν την σύνθεση
Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz
RAM: 4x1GB (800Mhz)
Κάρτα γραφικών rateon HD 5550 1gb DDR2
POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82
Και επάνω έχουν τα XP, Που τα χρησιμοποιώ σε κάτι εφαρμογές για την δουλειά μου και 7ρια 32b όλα ελληνικά….
Το παιχνίδι το έβαλε στα 7ρια και…κάπου κόλλαγε….χθες το βάλαμε και στα xp και το έκανε το ίδιο αλλά πιο λίγο….
Σκέφτομαι να κανω αναβάθμιση σε I5…. Τι μου συμβουλεύετε;;;; δεν έχω ιδέα σε αυτά, απλά σκέφτομαι να τον πάω σε κάποιον τεχνικό, αλλά δεν θελω να με κοροϊδέψει!!!
Η μητρική μου τι μπορεί να «σηκώσει»;;;; έλεγα κάπου στα 150 βαριά 200Ε. αλλά και πάλι δεν ξέρω…. Όσο το δυνατόν πιο οικονομικά….
Δεν έχω ιδέα από αυτά και ζήτω μια βοήθεια σας παρακαλώ….
:smash: