τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

Απάντηση: Re: τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

πανκροκ said:
- lexus gs450HYBRID (350 αλογατα σε 1900 υπερπολυτελη κιλα και καταναλωση απο 1600αρη των 1100 και ισως λιγοτερο)
- lexus rx400HYBRID (για τον ιδιο λογο, συν του οτι εινια και ψιλο)

Παναγιώτη, σε ένα ταξίδι Αθήνα-Πήλιο-Αθήνα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν με τρέλανε..
Η κατανάλωση βεβαίως χαμηλή αλλά πρέπει να οδηγείς όπως κάνουν έρωτα οι σκαντζόχοιροι, δηλαδή με πολύ προσοχή. Αλλιώς ανεβαίνεi e;ykola p;anv apo 12-13 lt/100.
Πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η οθόνη αφής που σου δείχνει την κατανομή κίνησης και το κουμπάκι που κλείνει αυτόματα την πίσω πόρτα...:p
Σ' αυτά τα λεφτά πάντως θα έπαιρνα το Land Cruiser.

andrdive said:
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα
RENAULT LAGUNA II 1.6
PEUGEOT 307cc 2.0
Προσεχώς φεύγει η LAGUNA και αντικαθiστάται από το
TOYOTA LAND CRUISER
Tυχερέ το TOYOTA LAND CRUISER είναι η επιτομή των μεγάλων suv, εκπληκτική επιλογή εάν ήταν και οικονομικότερη η απόκτηση του θα ήταν value for money!!!!!:) :) :) :)

12-13 για τετοια μετωπικη επιφανεια και βαρος ειναι κατορθωμα θα λεγα, δε βαριεσαι ομως δυστυχως τωρα μεχρι 6mps και με ζορια φτανω...

Μια BMW 316i E30 '89.

H οποια (εκτος τα ψιλα) εχει ακρα και φρενα απο 325, ζανφορ, σινεμπλοκ, διακοσμηση και αναρτηση απο Μ3, ζαντες AC Shnitzer και μηχανη απο 518. Δεν ξερω τι ειναι πλεον αλλα 316 παντως δεν ειναι... :)

Δεν θα ηθελα να εχω τιποτα αλλο γιατι λατρευω το αυτοκινητο μου και με λατρευει και αυτο. Εκτος απο την ουτοπικη θεωρια του οτι εχω πολλα λεφτα, χωρο και χρονο ωστε να μπορω να το συντηρησω, να το βαζω και να ασχολουμαι μαζι του, στην οποια θα ηθελα να ειχα μια Ε24 Μ645i του '85 η μια Ε31 850 του '92. Για να μην πω καμια Μ3 CSL του '06 και ξεφυγουμε εντελως.

Εχω φωτογραφιες κτλ αλλα ειναι σε αλλο (μεν ασχετο, bmw only) φορουμ, κανει να βαλω λινκ κ.κ. διαχειριστας? :confused:

Re: Απάντηση: Re: τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

Φυλλαδιτακης Μανος said:
Εχω φωτογραφιες κτλ αλλα ειναι σε αλλο (μεν ασχετο, bmw only) φορουμ, κανει να βαλω λινκ κ.κ. διαχειριστας? :confused:
Από τη στιγμή που το υλικό σου ανήκει no problem…
Μπάμπης Κολέζας said:
Σ' αυτά τα λεφτά πάντως θα έπαιρνα το NEO Land Cruiser.
...ηθελε να πει ο ποιητής :D

Οδηγώ ένα Lancia Lybra και ένα Nissan X-Trail…
Τι θα ήθελα ένα Audi TT η ένα Mini… κάτι τα κιλά κάτι η οικογένεια…

Last edited:

GeonX said:

Ευχαριστω πολυ. :)

Χωρις τις ζαντες ειναι, αλλα θα τις φτιαξουμε και τις φωτο...

http://www.bmw-motorsport.gr/forums/vbgarage.php?do=view&id=1237

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

GeonX said:
...ηθελε να πει ο ποιητής :D

Οδηγώ ένα Lancia Lybra και ένα Nissan X-Trail…
Τι θα ήθελα ένα Audi TT η ένα Mini… κάτι τα κιλά κάτι η οικογένεια…
GeonX, Το Nissan X-Trail τι συμπεριφορά έχει σε επιδόσεις και καταναλώσεις βενζίνης έχω ένα φιλαράκι που ψάχνεται για X-Trail, οπότε εάν μπορούσες να με κατατοπίσεις σχετικά θα το εκτιμούσα.:) :)

Eki_65 said:
Tυχερέ το TOYOTA LAND CRUISER είναι η επιτομή των μεγάλων suv, εκπληκτική επιλογή εάν ήταν και οικονομικότερη η απόκτηση του θα ήταν value for money!!!!!:) :) :) :)
Του έκανες κανένα test drive πριν το παραγγείλεις (όχι ότι χρειάζεται δηλαδή, απλά αν έχεις κάποια ιδέα του τι παίρνεις);
Value for money είναι παρά τα 64Κ+. Για συγκρίνετέ το με κάτι Χ5 (που πάει μόνο στο δρόμο), κάτι Cayenne (που τρίζουν μέσα) και κάτι Touareg (που κάτι κάνει εκτός δρόμου, αλλά για πάτε να αλλάξετε τα λάστιχα του με M&S και αν βρείτε στις διαστάσεις του να μου τρυπήσετε τη μύτη - χώρια που λόγω πλάτους δεν βολεύει σε στενά δρομάκια με κλαδάκια). Όλα τα παραπάνω τα παίρνουν αυτοί που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το κόμπλεξ του Ιαπωνικού, αλλά και της ανάγκης για επίδειξη.
Εγώ το πήρα γιατί θέλω να παιρνάω ποτάμια, λιμνούλες, βραχάκια και χιόνια 50cm! Και το κάνω, χωρίς να σκέφτομαι ότι θα γρατσουνιστεί κλπ.
Δε θα ξεχάσω αυτό που μου είπε πέρσι στο Acropolis κάποιος, όταν με είδε να ανεβαίνω σε λασπωμένο απότομο σαμάρι (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα) ύψους 75cm και ανάμεσα σε 2 δένδρα, με απόσταση μεταξύ τους όχι μεγαλύτερη του 1.80m. "Δε το λυπάσαι ρε φίλε το εργαλείο;"!!! Δεν πρόλαβα να του απαντήσω...

Υ.Γ. Ποιά έκδοση παίρνεις (Luxury ή Executive); Όποια και αν είναι, να βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος!

Ο κουμπάρος μου που πήγε πριν λίγο καιρό στην Τυνησία, έκανε σαφάρι με Land cruiser.
Δε ξέρω αν ήταν το μικρό ή το μεγάλο, αλλά και μόνο από το βίντεο που είδα έκανα...κακάκια!
Το αυτοκίνητο έχει τρομερές δυνατότητες εκτός δρόμου και είναι παγκοσμίως αποδεκτό.
Κάτι Cayenne, κάτι Touareg και τα καινούργια Land rover είναι για...άλλα πράγματα.

Έτσι νομίζω.

Αν ποτέ είχα να διαθέσω τόσα χρήματα για όχημα εκτός δρόμου θα ήταν σίγουρα η μόνη μου επιλογή.

...και ας μου έλεγαν οι άλλοι ότι έδωσα τόσα λεφτά για...toyota.

Διαφωνία!
Απο προσωπική (σχεδόν καθημερινή) εμπειρία η Cayenne ειναι απόλαυση εντός/εκτός δρόμου. Ειδικά σε εκτός δρόμου δυνατότητες ειναι dream car, όπως θα περίμενε κανείς απο μια Porche.
Παρολαυτα το οτι δεν αγοράζονται για να οργώνουν τα χωράφια δε σημαίνει οτι το αυτοκίνητο υστερεί σε κάτι. Οτιδήποτε σε αυτη την κατηγορία χρημάτων δεν είναι για να το σπάς στα κατσαβραχα, εκτός αν τα έχεις και δε σε νοιάζει.

Τριγμοί?? τι είναι αυτο?

Εντέλει το καλό off-road δεν αγοράζεται... φτιάχνεται

Last edited:

MHTΣ said:
H Cayenne παιδιά όπως και να το κάνουμε είναι άλλου επιπέδου και τεκμηριωμένο κιόλας...

Ναι, είναι καλό αυτοκίνητο, αλλά περισσότερο all-around.

To toyota το παίρνεις για τις δυνατότητες εκτός δρόμου.

Re: Απάντηση: τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

Πενταράκης Φραγκίσκος said:
Τριγμοί?? τι είναι αυτο?
Σε κάποια φόρουμ του εξωτερικού, οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για ελλειπή ποιότητα συναρμολόγησης του εσωτερικού με αποτέλεσμα να ακούγονται τριγμοί. Ομολογώ ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία και βέβαια μπορεί να μην αντιπροσωπεύεται το σύνολο, αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις.
Ανεξάρτητα από αυτό, η Cayenne δε μου αρέσει εμφανισιακά (σε αντίθεση με Audi Q7-Touareg-Mercedes ML), ενώ και οι χώροι της (για τους πίσω και τις αποσκευές) είναι απαράδεκτοι για το μέγεθος του αυτοκινήτου. Πολυτελής ναι, αλλά αυτό το αυτοκίνητο (και τα λοιπά του είδους 4Χ4) - κανονικά - δεν το παίρνεις για την πολυτέλειά του.

Κακαλιός Στέργιος said:
Ναι, είναι καλό αυτοκίνητο, αλλά περισσότερο all-around.

To toyota το παίρνεις για τις δυνατότητες εκτός δρόμου.
Nομίζω ότι και στις δυνατότητες εκτός το πορσικό δεν έχει κανένα κόλλημα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

n_olympios said:
Mini ή MINI? Εχει διαφορά. ;)
...OK
logo.gif

Eki_65 said:
GeonX, Το Nissan X-Trail τι συμπεριφορά έχει σε επιδόσεις και καταναλώσεις βενζίνης έχω ένα φιλαράκι που ψάχνεται για X-Trail, οπότε εάν μπορούσες να με κατατοπίσεις σχετικά θα το εκτιμούσα.:) :)

Θα το χαρακτήριζα τίμιο για αυτό που πληρώνεις…κατανάλωση 12-13 Λίτρα σε κανονικές συνθήκες…σε ταξίδι φορτωμένο δεν σε κουράζει στην οδήγηση μπορείς να κινείσαι άνετα με 140-150 και αν το πίεσης ανεβαίνει άνετα πιο ψηλά…θα το χαρακτήριζα ασχαλτινο 4Χ4 χαίρεται τα ταξίδια και την άσφαλτο χωρίς να σε προβληματίζει, μικρές κλίσεις, σχετικά σφικτό ταξιδιάρικο, άνετοι χώροι, εκτός δρόμου κινείται ΟΚ όχι βέβαια ότι είναι Land Cruiser… και αν τον ενδιαφέρει πιο πολύ το εκτός δρόμο καλύτερα να δει το Mazda/Ford Tribune/Maverick… Μηδενικά προβλήματα με ηλεκτρικά-μηχανικά μέρη (γιαπωνέζος γαρ…)

Απάντηση: Re: Απάντηση: τι αυτοκίνητο οδηγείτε και τι θα θέλατε να οδηγείτε......

Pharmex said:
Σε κάποια φόρουμ του εξωτερικού, οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για ελλειπή ποιότητα συναρμολόγησης του εσωτερικού με αποτέλεσμα να ακούγονται τριγμοί. Ομολογώ ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία και βέβαια μπορεί να μην αντιπροσωπεύεται το σύνολο, αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις.
Ανεξάρτητα από αυτό, η Cayenne δε μου αρέσει εμφανισιακά (σε αντίθεση με Audi Q7-Touareg-Mercedes ML), ενώ και οι χώροι της (για τους πίσω και τις αποσκευές) είναι απαράδεκτοι για το μέγεθος του αυτοκινήτου. Πολυτελής ναι, αλλά αυτό το αυτοκίνητο (και τα λοιπά του είδους 4Χ4) - κανονικά - δεν το παίρνεις για την πολυτέλειά του.

Μεσα σε ένα χρόνο και μετά απο 35000χλμ δεν έχει βγάλει κανένα τριγμό.
Το εσωτερικό όσο αφορά τους χώρους καθονται 4 πασάδες, 5 ικανοποιητικά.
Οι χώροι πίσω δεν ειναι στεισον wagon, αλλα δεν μας εχει προβληματίσει πορα τα εβδομαδιαία ταξίδια (αποσκευές/ τίγκα εργαλεία κλπ.)
Καει, όσο όλα στην κατηγορία, (αρκετά δηλαδή)

Πρόσφατα που οδήγησα και το turbo.... αφήστε το , απο άλλο πλανήτη....