Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Πήγαινα τις προάλλες στο γραφείο με τα πόδια κ ξάφνου δίπλα σε έναν μεγάλο κάδο σκουπιδιών ήταν πεταμένος ένας ενισχυτής κ ένα πικάπ...:speechless-smiley-0 το πικάπ ήταν σπασμένο αλλά ο ενισχυτής...
Πάω λοιπόν κοντά να δω τι εστί κ βλέπω έναν ενισχυτή δικάναλο αρκετά παλιό αλλά να σκίζει από εμφάνιση...:blink:
Τον πιάνω στα χέρια μου κ διαπιστώνω ότι πρόκειται για ενισχυτή Pioneer δικάναλο, ο οποίος απλά μου έκλεινε το μάτι κ φώναζε να τον πάρω σπίτι κ να τον σώσω από τα σκουπίδια...:operator:

Έτσι κ έκανα, βρεμένος ολόκληρος λόγω δυνατής βροχής τότε, πολύ βρώμικος από κάποια σοφίτα πιθανότατα κ ελαφρώς στραβό το καπάκι στην ράχη του.

Μπήκε κατευθείαν για πλύσιμο κ καθάρισμα, μέσα-έξω... :BDGBDGB53:

Αφού στέγνωσε καλά, τον σύνδεσα στο ρεύμα, χωρίς ηχεία για αρχή κ φυσικά άναψε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά του σύνδεσα δύο ηχεία από midi σύστημα κ τον ξανάνοιξα με την ελπίδα ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα....εννοείται ότι δούλεψε κατευθείαν κ στην ουσία με ευχαριστούσε που τον έβγαλα από την αφάνεια ! :grinning-smiley-043

Δείτε για τι μιλάμε :

Attachments

• 1 outside whole.jpg
    1 outside whole.jpg
    52.9 KB · Views: 453
  • 5 outside whole 2.jpg
    5 outside whole 2.jpg
    24.5 KB · Views: 169
  • 2 front display open.jpg
    2 front display open.jpg
    45.8 KB · Views: 203
  • 3 front controls.jpg
    3 front controls.jpg
    42.8 KB · Views: 167
  • 4 front display open_2.jpg
    4 front display open_2.jpg
    50.3 KB · Views: 210
Last edited:
Κ αυτό είναι το πίσω μέρος με τις συνδέσεις του, ενώ διαβάζουμε ολοκάθαρα το Made in Japan, έχει εισόδους Tuner, Phone, Tape 1, Tape 2 & Auxiliary, ενώ εντύπωση κάνουν οι τρεις έξοδοι ρεύματος αλλά και η έξοδος ακουστικών σε μορφή rca(αριστερό/δεξί) και τέλος η διαχείριση δύο ζεύγων ηχείων A/B.

Στην πρόσοψη έχει τα κλασσικά ρυθμιστικά.

Έχοντας μεγάλη αγωνία ως προς το πως μπορεί να παίξει, συνδέω κατευθείαν πάνω του ένα ράδιο για να δω τι κάνει...το μηχάνημα αρχίζει να κηλαηδά στην κυριολεξία, ζεστό, γλυκό, πλήρες, δυνατό, βαθύ μπάσο...με μια λέξη μεγαλείο...

Επόμενο βήμα είναι η σύνδεση Sony MiniDisk και πάλι με αποζημιώνει με τον ήχο του κ απλά διαπιστώνω ότι μόλις αυτός ο ενισχυτής απέκτησε μια θέση στο ρακ μου... :BDGBGDB55:

Attachments

• back.jpg
    back.jpg
    41.4 KB · Views: 114
  • back_open.jpg
    back_open.jpg
    75 KB · Views: 178
καποτε ειχα βρει και γω ενα στα σκουπιδια αλλα no name
tristar η κατι τετοιο
ηταν καμενες οι ασφαλειες μονο
το ειχα για καιρο στο pc..μια χαρα εκανε τη δουλεια του...οσπου το χαρισα

Μιχαλη εκανες την καλυτερη δουλεια !!!!!

αυτοι οι μικρουλιδες ενυσχητες ειχαν πολυ γλυκο ηχο !!!!

Ειχα αγορασει καποτε εναν ΣΟΝΥ λεπτο σαν φετα με συρομενο ποτενσιομετρο .... μονο και μονο για να ακουω απο τα ακουστικα αφου δεν ειχα ηχεια της προκοπης να του βαλω ...

καποια στιγμη επειδη βαρεθηκα να ακουω απο τα ακουστικα αγορασα 2 ΥΑΜΑΗΑ βιβλιοθηκης μικρα ωραιοτατα ηχειακια ........

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!!

δεν μπορουσα να φανταστω τι ηχο ακουγα ρε παιδια .....

το μειον ολου του συστηματος ηχειων ενυσχητακου ηταν οτι δεν σηκωνε γκαζια για πολυ ωρα ...

αλλα σε κανονικες η χαμηλες νυχτερινες εντασεις ηταν θαλπωρη !!!!!!!!!!!

μην τον πεταξεις η πουλησεις ....κρατατον για κλασικο κοματι αντικα να σου θυμηζω την εποχη 80ς

Μιχάλη ψάχνω ένα Ντίλα. Αν δεις κανέναν σε κανα σκουπιδοντενεκέ
μαζεψέ τον και στείλε μου pm να έρθω να τον πάρω:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

-bye-

Βαγγέλη είναι φοβερό κομμάτι κ εμφανισιακά αλλά κ ηχητικά. Τον έκανα δεύτερο "μπάνιο" κ τώρα γυαλίζει ακόμα περισσότερο.

Έκανα κ δοκιμή σύνδεσης ένα σετ ηχείων mission m31 κ τα κουνά πολύ άνετα...έχει πολύ ρεύμα παρά το μικρό του μέγεθος...!

Αλέξη είδα τις προάλλες έναν sony 100άρι αλλά δεν μου άρεσε το χρώμα του κ δεν τον μάζεψα.....χαχαχαχαχαχαχαχα :flipout: :flipout: :flipout:

μου αρέσει που ο παλιός κάτοχος προσπάθησε να τον ανοίξει από πάνω με... λοστό ?

Re: Απάντηση: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Αλέξη είδα τις προάλλες έναν sony 100άρι αλλά δεν μου άρεσε το χρώμα του κ δεν τον μάζεψα.....χαχαχαχαχαχαχαχα :flipout: :flipout: :flipout:

βρε και δεν με έπαιρνες να κάνω εγώ το ψυχικό...
θα το έπινα εγώ το φαρμάκι βρε...

:flipout: :flipout: :flipout:

πριν καμιά 10 χρόνια ήθελε η μάνα μου να πετάξει μια 29άρα CRT SABA
που είχαν χαλάσει τα χρώματά της....

προβληματιζόταν τι να την κάνει και ότι αν θα την έβγαζε στα σκουπίδια
δεν θα την έπαιρναν....

ναι καλά της λέω...

την βγάζουμε έξω και σε 10 λεπτά δεν υπήρχε....

το μεγάλο γέλιο όμως είναι ότι σε 2-3 ώρες την ξαναέφεραν πίσω
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Εμένα μου βρήκαν στα σκουπίδια στο ψυχικό έναν λαμπάτο Philips μάλλον της δεκαετίας του 1960 σε άψογη κατάσταση.
Τον είχα φωτογραφήσει στο παλιό φόρουμ. Τώρα τον έχει ο Μορφέας.
Μανώλη εάν δε βαριέσαι ανέβασε καμμία φώτο.
Μαζί ήταν και λαμπάτο όρθιο μπομπινόφωνο και ένα πικάπ. Δυστυχώς ο φίλος βαριόταν να τα κουβαλάει όλα και πήρε μόνο τον ενισχυτή.
Α μου έχει φέρει και ένα βιντεοπροβολέα Hitachi με ανάλυση 800 χ 600.
Mόλις ζήτησα βοήθεια από τους μπανιστηρτζήδες μου είπαν να τον ξαναπετάξω.:flipout:

Εχω και εγω 1 παλιο ραδιοενισχυτη Sanyo και 1 κασσετοφωνο. Αμα ειναι να τα πεταξω δηλαδη να ξερω.

Μήπως να προσέχουμε περισσότερο τα σκουπίδια της γειτονιάς;

Κοίτα να δεις τι πάει και πετάει ο κόσμος...

Mιχαλη αν αλλαξεις και τους 2 ηλεκτρολυτικους ,θα ειναι ακομη καλλιτερα και δεν νομιζω να κοστιζουν και πολυ

Mιχαλη αν αλλαξεις και τους 2 ηλεκτρολυτικους ,θα ειναι ακομη καλλιτερα και δεν νομιζω να κοστιζουν και πολυ
Κάπου εδώ αρχίζουν τα κινέζικα για εμένα.......:grinning-smiley-043
Είσαι κ λίγο μακριά για να το κάνεις αντί εμού... :firstprize: