Είδες τι ....πετάει ο Πειραιάς ?peiraia
Από πού τα παίρνεις βρε Βαγγέλη, ρίξε καμία ειδοποίηση και για εμάς. Α, και δυστυχώς αρκετοί Γερμανοί δεν θέλουν να στείλουν Ελλάδα... παρότι τους το ζητάω ευγενικώς και μάλιστα στα γερμανικά. Nur Deutschland σου λένε. Βέβαια κανείς δεν χάνει να ρωτήσει.
Οχι στο πεζοδρομιο αλλα σε αποθηκη φιλου που το ειχε για πεταμα βρηκα τον παρακατω ραδιοενισχυτη ειναι ο pioneer sx 535.
Και αναφερω μονο αυτον γιατι μιλαμε για ενισχυτες εδω, ο φιλος αυτος επισης ειχε (μαζι με τον ενισχυτη) για πεταμα πικαπ και ηχεια επισης pioneer
καθως και ενα κασσετοφωνο akai. Ολα ειναι σε αψογη κατασταση που λειτουργουν τελεια μετα απο το καθαρισμα που τους εγινε.
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει κανείς το νου του όταν περνά από κάδους σκουπιδιών. Βρίσκεις τα πιο απίθανα και πολλές φορές σε πολύ καλή κατάσταση!
Έχω απέναντι από το σπίτι μου κάποιους τέτοιους κάδους (δυστυχώς κατά τ' άλλα) και συχνά πυκνά έχω βρει ολοκληρωμένους υπολογιστές και πολλές φορές μαζί με τα περιφερειακά τους! Μιλάμε με εκτυπωτές, οθόνες κ.λ.π. Φυσικά μιλάμε για παλιότερα μοντέλα αλλά όλο και κάτι χρησιμεύουν είτε ολόκληροι είτε σαν ανταλλακτικά άλλων.
Τί νομίζεις, τυχαία υπάρχουν οι... "κακόμοιροι οι ρακοσυλλέκτες";!
πω πω αυτος και αν ειναι ΚΛΑΣΙΚ !!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.