Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Μολις αγορασα τον LUXMAN L 230 στο ΕΒΑΥ για να τον εχω για χαλαρες ακροασεις δικαναλες απο το πικαπ μου......

και γενικα λεω να μην καιει ο μεγαλος ΣΟΝΥ που εχω τσαμπα ολη μερα απο το πρωι εως το βραδυ ......

ειναι απλα φανταστικο μηχανημα με ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ηχο αλλα οχι για πολλα γκαζια......

αλλα γλυκο πραγματι ηχο ...

0 LUXMAN επωληθει στο ΕΒΑΥ και στη θεση του αγοραστηκε ο PIONEER A 6 για προσωρινα .... στην τιμη ξεφτιλα 35 ευρω !!!!!!!!!

ο ηχος του ειναι πιο ρωμαλεος πιο καλος απο τον Λυχμαν !

ειναι εσωτερικα περιπου σαν αυτον που βρηκε ο φιλος στο πεζοδρομιο...

Από πού τα παίρνεις βρε Βαγγέλη, ρίξε καμία ειδοποίηση και για εμάς. Α, και δυστυχώς αρκετοί Γερμανοί δεν θέλουν να στείλουν Ελλάδα... παρότι τους το ζητάω ευγενικώς και μάλιστα στα γερμανικά. Nur Deutschland σου λένε. Βέβαια κανείς δεν χάνει να ρωτήσει.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει κανείς το νου του όταν περνά από κάδους σκουπιδιών. Βρίσκεις τα πιο απίθανα και πολλές φορές σε πολύ καλή κατάσταση!

Έχω απέναντι από το σπίτι μου κάποιους τέτοιους κάδους (δυστυχώς κατά τ' άλλα) και συχνά πυκνά έχω βρει ολοκληρωμένους υπολογιστές και πολλές φορές μαζί με τα περιφερειακά τους! Μιλάμε με εκτυπωτές, οθόνες κ.λ.π. Φυσικά μιλάμε για παλιότερα μοντέλα αλλά όλο και κάτι χρησιμεύουν είτε ολόκληροι είτε σαν ανταλλακτικά άλλων.

Τί νομίζεις, τυχαία υπάρχουν οι... "κακόμοιροι οι ρακοσυλλέκτες";!

Οχι στο πεζοδρομιο αλλα σε αποθηκη φιλου που το ειχε για πεταμα βρηκα τον παρακατω ραδιοενισχυτη ειναι ο pioneer sx 535.

Και αναφερω μονο αυτον γιατι μιλαμε για ενισχυτες εδω, ο φιλος αυτος επισης ειχε (μαζι με τον ενισχυτη) για πεταμα πικαπ και ηχεια επισης pioneer
καθως και ενα κασσετοφωνο akai. Ολα ειναι σε αψογη κατασταση που λειτουργουν τελεια μετα απο το καθαρισμα που τους εγινε.

Attachments

• SX-535-2[1].jpg
    SX-535-2[1].jpg
    7.4 KB · Views: 64
Απάντηση: Re: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Από πού τα παίρνεις βρε Βαγγέλη, ρίξε καμία ειδοποίηση και για εμάς. Α, και δυστυχώς αρκετοί Γερμανοί δεν θέλουν να στείλουν Ελλάδα... παρότι τους το ζητάω ευγενικώς και μάλιστα στα γερμανικά. Nur Deutschland σου λένε. Βέβαια κανείς δεν χάνει να ρωτήσει.

τα αγοραζω απο Γερμανικο ΕΒΑΥ !
αν βρεις κατι χτυπα το και στο στελνω εγω ...-bye-

Απάντηση: Re: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Οχι στο πεζοδρομιο αλλα σε αποθηκη φιλου που το ειχε για πεταμα βρηκα τον παρακατω ραδιοενισχυτη ειναι ο pioneer sx 535.

Και αναφερω μονο αυτον γιατι μιλαμε για ενισχυτες εδω, ο φιλος αυτος επισης ειχε (μαζι με τον ενισχυτη) για πεταμα πικαπ και ηχεια επισης pioneer
καθως και ενα κασσετοφωνο akai. Ολα ειναι σε αψογη κατασταση που λειτουργουν τελεια μετα απο το καθαρισμα που τους εγινε.

πω πω αυτος και αν ειναι ΚΛΑΣΙΚ !!:grinning-smiley-043

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει κανείς το νου του όταν περνά από κάδους σκουπιδιών. Βρίσκεις τα πιο απίθανα και πολλές φορές σε πολύ καλή κατάσταση!

Έχω απέναντι από το σπίτι μου κάποιους τέτοιους κάδους (δυστυχώς κατά τ' άλλα) και συχνά πυκνά έχω βρει ολοκληρωμένους υπολογιστές και πολλές φορές μαζί με τα περιφερειακά τους! Μιλάμε με εκτυπωτές, οθόνες κ.λ.π. Φυσικά μιλάμε για παλιότερα μοντέλα αλλά όλο και κάτι χρησιμεύουν είτε ολόκληροι είτε σαν ανταλλακτικά άλλων.

Τί νομίζεις, τυχαία υπάρχουν οι... "κακόμοιροι οι ρακοσυλλέκτες";!

σημερα πηγα να πεταξω μια φρυτεζα και ενα εκτυπωτη επσον που εληξε .....
εχουμε το μεγαλυτερο εργοστασιο ανακυκλωσης της Ευρωπης διπλα μας.....
μου λενε ριχτα στην κοντινα 13 ...... παω εκει και κοιταω ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θεαμα !!!

υπολογιστες εκτυπωτες τηλεορασεις ενυσχητες ραδια στερεα.........

το ματι χαζευει λιγο .... καπου περνει το ματι μου εναν ενυσχητη που φαινοταν μονο απο πισω......

παω κοντα εγραφε ΤΕΚΝΙΚΣ ΜΑΔΕ ΙΝ ΓΙΑΠΑΝ 500 Βαττ ......
μαυρο μολιβι χρωμα ....

επανω ηταν μια τηλεοραση κατεβαζω τον ογκο αυτον και τον πιανω στα χερια μου με περιεργια που με σκοτωνει... :grinning-smiley-043 Βλεπω εναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ενυσχητακο μολιβυ χρωματος γυρω στα 9 κιλα ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ παροτι ειχε ολο το εργοστασιο πανω του ......

λεω εχε πλακα να παιζει και αγορασα τον ΠΙΟΝΕΕΡ 35 ευρω πριν 2 μερες.....

..........ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ !!!!!!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

και ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τον ΠΙΟΝΕΕΡ πιο ομορφος οπτικα και λιγο πιο καινουργιο μοντελο!

ο ηχος του ειναι στα ιδια με τον Πιονεερ.... ρωμαλεος και τα ηχεια μου τα παει αρκετα καλα !!!!!!

φωτος θα βαλω μετα .......

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που δεν εχει ανοιχτει ποτε ..... οι βιδες ειναι αγρατζουνιστες !

Last edited:
περιτο να πω τι κλαμα εριξα που δεν εχω αυτοκηνιτο με καροτσα διοτι ενα ΠΙΑΝΟ ΞΥΛΙΝΟ ορθιο περιμενε υπομονετικα ιδιοκτητη και μου ελεγε παρε με........

Απο σκουπίδια δεν έχω σταθεί τυχερός αλλά επειδή έχω βγάλει την φήμη του νεκρόφιλου στον ευρύτερο κύκλο μου, με έχουν κεράσει διάφορα. Ανάμεσα σ αυτά RCA Model 19 του 40 γραμόφωνο/ραδιόφωνο, Telefunken Himnus HiFi πικαπ/ραδιόφωνο και διάφορα λαμπάτα ραδιόφωνα.

Re: Απάντηση: Re: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

πω πω αυτος και αν ειναι ΚΛΑΣΙΚ !!:grinning-smiley-043

Βαγγελη να σημειωσω εδω (για να σε φτιαξω λιγο) οτι ο ενισχυτης καθως και ολα τα προαναφερθεντα μηχανακια τα ειχε αγορασει απο την Ιαπωνια κατα το 1979 (ηταν ναυτικος). Εχουν δε το ιαπωνικο βισμα ρευματος με τους σχετικους ανταπτορες...:grinning-smiley-043