Γενικά στην τεχνολογία των ενισχυτών δεν έχει αλλάξει τίποτα σπουδαίο τα τελευταία χχ χρόνια.
Εκτός των ψηφιακών.
Οπότε ότι βρούμε το κρατάμε και μπορεί να πιάσουμε την εκπληξη.
Εχω την εντύπωση ότι σας συγκινεί πιό πολύ η όλη η διαδικασία της "φροντίδας" και της ενασχόλησης (DIY), παρά αυτό και καθ' αυτό το μηχάνημα.
Δηλαδή τι έχει αυτό το μηχάνημα και σας συγκινεί τόσο βρε παιδιά;
Ούτε κανας xtreme ενισχυτής είναι ούτε καμιά μάρκα τρελή, ούτε φαντάζομαι συλλεκτικό είναι. Το μπουκάλι στο ΜΑΟ προχθές, σίγουρα κοστίζει περισσότερα.![]()
Που είπαμε ότι μένεις ακριβώς ??? :ernaehrung004::Banane0::music-smiley-005:Πστ να σου πω..... το απογευματάκι σκέφτομαι να βγάλω τον HELIOS βόλτα στον απέναντι τενεκέ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι δουλειά κάνει ο φίλος αυτός αν επιτρέπεται;Εμένα μου βρήκαν στα σκουπίδια στο ψυχικό .......
ο φίλος βαριόταν να τα κουβαλάει όλα και πήρε μόνο τον ενισχυτή....
μου έχει φέρει και ένα βιντεοπροβολέα Hitachi με ανάλυση 800 χ 600....
Βαλε τους ιδιους σε χαρακτηριστικα αλλα μια καλη μαρκα !!!
οπως θα βγαλεις τους δικους του θα βαλεις τους καινουργιους ....
Κάπου εδώ αρχίζουν τα κινέζικα για εμένα.......
Είσαι κ λίγο μακριά για να το κάνεις αντί εμού... :firstprize:
ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΡΙΑ ΜΙΝΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ AIWA ,ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ CRT PHILIPS(ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ)ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ 250 ΔΙΣΚΟΥΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ,:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.