Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Αυτή η σειρά της pioneer περίπου 81-82 είναι πολύ καλή εγώ είχα τον 720 για πολλά χρόνια και ήταν ο πρώτος μου πραγματικά αξιόλογος ολοκληρωμένος το 82.

Έχω δύο παλιούς ολοκληρωμένους 27ετίας.
Έναν JVC και έναν Marantz.
Made in Japan εξ' ολοκληρίας από... σίδερο...
Παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα μέχρι εκεί που μπορούν... παίζουν καλά.
Στον JVC άλλαξα πρόσφατα ηλεκτρολυτικούς και δείχνει ότι θα ζήσει περισσότερο από μένα.

Γενικά στην τεχνολογία των ενισχυτών δεν έχει αλλάξει τίποτα σπουδαίο τα τελευταία χχ χρόνια.
Εκτός των ψηφιακών.
Οπότε ότι βρούμε το κρατάμε και μπορεί να πιάσουμε την εκπληξη.

Γενικά στην τεχνολογία των ενισχυτών δεν έχει αλλάξει τίποτα σπουδαίο τα τελευταία χχ χρόνια.
Εκτός των ψηφιακών.
Οπότε ότι βρούμε το κρατάμε και μπορεί να πιάσουμε την εκπληξη.

Γιάννη συμφωνώ 101%. :grinning-smiley-043

Εχω την εντύπωση ότι σας συγκινεί πιό πολύ η όλη η διαδικασία της "φροντίδας" και της ενασχόλησης (DIY), παρά αυτό και καθ' αυτό το μηχάνημα.
Δηλαδή τι έχει αυτό το μηχάνημα και σας συγκινεί τόσο βρε παιδιά;
Ούτε κανας xtreme ενισχυτής είναι ούτε καμιά μάρκα τρελή, ούτε φαντάζομαι συλλεκτικό είναι. Το μπουκάλι στο ΜΑΟ προχθές, σίγουρα κοστίζει περισσότερα.:flipout:

Εχω την εντύπωση ότι σας συγκινεί πιό πολύ η όλη η διαδικασία της "φροντίδας" και της ενασχόλησης (DIY), παρά αυτό και καθ' αυτό το μηχάνημα.
Δηλαδή τι έχει αυτό το μηχάνημα και σας συγκινεί τόσο βρε παιδιά;
Ούτε κανας xtreme ενισχυτής είναι ούτε καμιά μάρκα τρελή, ούτε φαντάζομαι συλλεκτικό είναι. Το μπουκάλι στο ΜΑΟ προχθές, σίγουρα κοστίζει περισσότερα.:flipout:

Άντε βρε γκρινιάρη... :rifle: :damnyou:

Το μηχάνημα είναι ωραίο στην εμφάνιση, ακούγεται πολύ ωραία, παλιό κομμάτι, επώνυμο, πεταμένο στο πεζοδρόμιο, το φρόντισα, το πήρα στην αγκαλιά μου... :grandpa:

Εμένα μου βρήκαν στα σκουπίδια στο ψυχικό .......
ο φίλος βαριόταν να τα κουβαλάει όλα και πήρε μόνο τον ενισχυτή....
μου έχει φέρει και ένα βιντεοπροβολέα Hitachi με ανάλυση 800 χ 600....
Τι δουλειά κάνει ο φίλος αυτός αν επιτρέπεται; :p

Ρε παιδιά μια και το συζητάμε, έναν ίδιο pioneer κονόμησε ένας φίλος από κάποιο πάρτι που έγινε σπίτι του πριν 10 χρόνια και ο ιδιοκτήτης του ποτέ δεν πήρε πίσω. Τύφλα πρέπει να ήταν ο άνθρωπος, λες και ξέχασε τά τσιγάρα του!!!
Τέλοσπάντων επειδή και αυτός έιναι σε βρωμερή και ελεεινή κατάσταση είπα μπας και προτείνετε κανά καλό τρόπο για να τον καθαρίσω.
Φυσάω ξεφυσάω με blowerάκι αλλά τίποτα.
Πείτε καμμιά ιδέα, να τον βάλω στο πλυντήριο? Να βάλω Skip ή Dixan? Σκόνη ή υγρό στον κάδο?
:BDGBGDB55:

Υ.Γ. Θέλει και μαλακτικό? Πόσο να τον στίψω?

Ρε παιδιά ανάψατε φωτιές!!
Έχω ένα NAD 3155 αγορασμένο το 1985 και έχει παίξει αρκετα(αρκεταάααα).
Αν αλλάξω τους ηλεκτρολυτικούς θα βελτιωθεί η απόδοσή του?
Αν ναι τότε ποιός μπορεί να το κάνει?

Βασίλης

Βαλε τους ιδιους σε χαρακτηριστικα αλλα μια καλη μαρκα !!!

οπως θα βγαλεις τους δικους του θα βαλεις τους καινουργιους ....

Ευχαριστώ Βαγγέλη, θα το επιχειρήσω τον χειμώνα όταν θα μαζευτώ στο σπίτι.
Ήταν (και είναι) καλό μηχανάκι για την εποχή του.

Βασίλης

Re: Απάντηση: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Κάπου εδώ αρχίζουν τα κινέζικα για εμένα.......:grinning-smiley-043
Είσαι κ λίγο μακριά για να το κάνεις αντί εμού... :firstprize:

Σε αυτό το σημείο μπορώ να σε βοηθήσω εγώ βρε.
Φέρε τον από την δουλειά .
-bye-

Τέτοια μηχανάκια δεν ξαναβγαίνουν!
Δεν τα πετάς τα βάζεις στην άκρη έστω και για να ακούς mp3 απο το pc.
Παρεπιπτόντως το ποτενσιόμετρο κρατά ακόμα?
Δεν τσιρίζει όταν αλλάζεις την ένταση?
Αυτό ίσως να θέλει αλλαγή.

το 2001 πληρωθηκα για ενα eshop με ενισχυτη και ηχεια SONY μοντελο του '80. μιλαμε για αριστουργημα. Παχυ αλουμινο στην προσοψη, φυνυρισμα ξυλου (βυνιλιο) σαν αυτα τα ινδικα ξυλα, compact μεγεθος 2*80, με τα ηχεια να ακολουθουν το υφος.

πανεμορφος. μονο που τα ηχεια απο την χρηση αποχαιρετησαν το ματαιο τουτο κοσμο.

οσο για τον ηχο: εφαμιλος με τον DEVA που ειχα αγορασει απο τον ´θειο'. γλυκυτατος

Last edited:
ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΡΙΑ ΜΙΝΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ AIWA ,ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ CRT PHILIPS(ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ)ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ 250 ΔΙΣΚΟΥΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ,:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΡΙΑ ΜΙΝΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ AIWA ,ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ CRT PHILIPS(ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ)ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ 250 ΔΙΣΚΟΥΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ,:BDGBGDB55:

σε ποια περιοχη τα βρισκεις ολα αυτα ;;;;;:SFGSFGSF: