Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Απο σκουπίδια δεν έχω σταθεί τυχερός αλλά επειδή έχω βγάλει την φήμη του νεκρόφιλου στον ευρύτερο κύκλο μου, με έχουν κεράσει διάφορα. Ανάμεσα σ αυτά RCA Model 19 του 40 γραμόφωνο/ραδιόφωνο, Telefunken Himnus HiFi πικαπ/ραδιόφωνο και διάφορα λαμπάτα ραδιόφωνα.

Ριξε και καμμια φωτογραφια ντε.....:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Βαγγελη να σημειωσω εδω (για να σε φτιαξω λιγο) οτι ο ενισχυτης καθως και ολα τα προαναφερθεντα μηχανακια τα ειχε αγορασει απο την Ιαπωνια κατα το 1979 (ηταν ναυτικος). Εχουν δε το ιαπωνικο βισμα ρευματος με τους σχετικους ανταπτορες...:grinning-smiley-043

περιτο να σου πω οτι τετοια κοματια δεν τα πουλαμε........

Απάντηση: Re: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Βαγγέλη να έρθω με κοντέινερ? Ακούς εκεί πιάνο... Ψάξε και για κανένα φακό!

φακο αποκλειεται να βρω μεσα στο σωρο.......

παντως ειδα κομπιουτερ οθονες τηλεορασεις εκτυπωτες ηλεςκτρικες σκουπες ειδη κουζινας στερεα ραδια παιχνιδια .....κτλ,

η πεθερα μου μου ειπε οτι ησουν τυχερος που δεν ηταν κανεις εκει αλλιως θα σου ζητουσαν λεφτα !
εγω το αποκλειω να ζητουσαν λεφτα αφου ηταν ολα ενα πανω στο αλλο χωρις μελετημενη τοποθετηση η σε ραφια ....κατι που θα εδειχνε οτι προοριζονται για μετεπειτα πωληση η επεξεργασια.......

αυτος ειναι ο ΤΕΚΝΙΚΣ που θα ανακυκλωνοταν η θα τον επαιρνε αλλος αφου στραπατσαριζοταν και αλλο....

Attachments

• 16ww .jpg
    16ww .jpg
    122.6 KB · Views: 92
  • 15 ww .jpg
    15 ww .jpg
    74.2 KB · Views: 88
  • 15ww .jpg
    15ww .jpg
    105.3 KB · Views: 65
και αυτος ειναι ο ΠΙΟΝΕΕΡ των 35 ευρω.......

ο Πιονεερ εχει λιγο πιο γεματο και γλυκο ηχο ....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 και ας ειναι μοντελο 80 ς

Attachments

• 14 ww .jpg
    14 ww .jpg
    135.1 KB · Views: 72
  • 1ww.jpg
    1ww.jpg
    98.5 KB · Views: 51
  • 13ww .jpg
    13ww .jpg
    89.7 KB · Views: 48
  • 12ww .jpg
    12ww .jpg
    133.9 KB · Views: 57
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΤΣΕ ΒΑΛΕ.....

Όχι από το πεζοδρόμιο δυστυχώς αλλά από το EBAY με 57 λίρες Αγγλίας και άλλες 60 μεταφορικά.
Μετά από κάποιες μικροεπισκευές και καθαρισμό παίζουν άψογα . Είναι LEAK DELTA 70 ο ενισχυτής και το TUNER είναι το ζευγάρι του. Κατασκευασμένα κάπου στα μέσα του 70 τότε ήταν το HI END της εποχής .

Attachments

• P7200088.jpg
    P7200088.jpg
    70.1 KB · Views: 88
  • P9070097.jpg
    P9070097.jpg
    69.4 KB · Views: 69
Όχι από το πεζοδρόμιο δυστυχώς αλλά από το EBAY με 57 λίρες Αγγλίας και άλλες 60 μεταφορικά.
Μετά από κάποιες μικροεπισκευές και καθαρισμό παίζουν άψογα . Είναι LEAK DELTA 70 ο ενισχυτής και το TUNER είναι το ζευγάρι του. Κατασκευασμένα κάπου στα μέσα του 70 τότε ήταν το HI END της εποχής .

πολυωραια ! και απο οτι βλεπω δεν εχουν γρατζουνιες !

πολυωραια ! και απο οτι βλεπω δεν εχουν γρατζουνιες !

Είναι πεντακάθαρα και στην όψη αλλά και στο ξύλινο κέλυφος που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Αλλά και τα δικά σου από ότι βλέπω δεν πάνε πίσω!!!

Τώρα να πω τίποτα για τους καραγκιόζηδες που πετάν τέτοια πράματα;:mad:

Πολλοί το παθαίνουν όταν παντρεύονται!

Εγώ φρόντισα να κάνω προγαμιαίο συμβόλαιο για τους δίσκους μου και τις κασσέτες μου !!!! (ΧαΧα!!!)

Απάντηση: Re: Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΤΣΕ ΒΑΛΕ.....

Φιλαράκο:grinning-smiley-043 δυστυχώς δεν έχουμε περάσει στην κοινωνία της αφθονίας.
Έχουμε περάσει στην κοινωνία της μ@λ@κίας και της ομαδικής "ύπνωσης"...