Απο σκουπίδια δεν έχω σταθεί τυχερός αλλά επειδή έχω βγάλει την φήμη του νεκρόφιλου στον ευρύτερο κύκλο μου, με έχουν κεράσει διάφορα. Ανάμεσα σ αυτά RCA Model 19 του 40 γραμόφωνο/ραδιόφωνο, Telefunken Himnus HiFi πικαπ/ραδιόφωνο και διάφορα λαμπάτα ραδιόφωνα.
Βαγγελη να σημειωσω εδω (για να σε φτιαξω λιγο) οτι ο ενισχυτης καθως και ολα τα προαναφερθεντα μηχανακια τα ειχε αγορασει απο την Ιαπωνια κατα το 1979 (ηταν ναυτικος). Εχουν δε το ιαπωνικο βισμα ρευματος με τους σχετικους ανταπτορες...![]()
περιτο να σου πω οτι τετοια κοματια δεν τα πουλαμε........
Βαγγέλη να έρθω με κοντέινερ? Ακούς εκεί πιάνο... Ψάξε και για κανένα φακό!
Όχι από το πεζοδρόμιο δυστυχώς αλλά από το EBAY με 57 λίρες Αγγλίας και άλλες 60 μεταφορικά.
Μετά από κάποιες μικροεπισκευές και καθαρισμό παίζουν άψογα . Είναι LEAK DELTA 70 ο ενισχυτής και το TUNER είναι το ζευγάρι του. Κατασκευασμένα κάπου στα μέσα του 70 τότε ήταν το HI END της εποχής .
πολυωραια ! και απο οτι βλεπω δεν εχουν γρατζουνιες !
Τώρα να πω τίποτα για τους καραγκιόζηδες που πετάν τέτοια πράματα;![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΤΣΕ ΒΑΛΕ.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.