δε συμμερίζομαι το χιούμορ ούτε και το ύφος γραφής του takeshy.
αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι το μένος με το οποίο δέχεται επιθέσεις
ένας χρήστης που έχει μετρητικό, μετράει και παιδεύει τον προβολέα του.
και παρέχει ανοιχτά τα όποια συμεράσματά του προς συζήτηση.. ποιο είναι το πρόβλημα;
...ειναι λανθασμενα συμπερασματα απο λαθος του μετρητικου και τις γνωσεις του εκαστοτε καλιμπρατορα.
τα επακολουθα τετοιων συμπερασματων μπορουν να κανουν κακο στα περι ορθου καλιμπραρισματος και ορθου συμπερασματος
στο avforums, οι περισσότεροι σοβαροί χρήστες έχουν τα μετρητικά τους και 'καλιμπράρουν'
τα προβολικά τους χωρίς να τους τη λέει κανείς.
οπως ειπες σοβαροι χρηστες ......τουτεστιν με καλα μετρητικα και γνωσεις....αλλιως και εκει υπαρχει ενας χαμος αλλα Takeshy
Τι πάθος είναι αυτό εδώ, να προστατεύσουμε το έναν πραγματικό καλιμπράτορα,
μη τυχόν και χάσει τη δουλειά του; τι σχέση έχει η δουλειά ενος επαγγελματία
με αυτή των κατόχων που ερασιτεχνικά ρυθμίζουν τα προβολικά τους (ή και φίλων/γνωστών);
μα αγαπητε μου δεν προστατευουμε τον(ους) πραγματικο καλιμπρατορα.....προστατευουμε τον κοσμο απο τα λαθος συμπερασματα....
Κανενας σωστος-σοβαρος επαγγελματιας δεν χανει την δουλεια του....κατι ψιλολαμογια καποιων φεγγαριων σιγουρα,μολις τους παρουν χαμπαρι.
δεν ανακαλυψε ο Takeshy τα μετρητικα....αυτα υπηρχαν πριν μαθει τι ειναι εικονα και να εχει προβολεα η TV.
.....ουτε θα γινουν κλεφτες αυτοι που πουλανε προγραμματα και μετρητικα....
τα λέω όλα αυτά γιατι έχω διαβάσει πολύ avforums και δεν έχω συναντήσει παρόμοια κριτική,
και επίσης, ελπίζω να καταφέρω σύντομα να βρω χρόνο και χρήμα να κάνω αυτό ακριβως που κάνει ο takeshy.
αυτά :BXVZCBXZ6: