Τι διαφορές έχουν και ποια να προτιμήσω?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Malek

New member
12 February 2009
38
Καλημέρα σε όλους, ψάχνω για μια τηλεόραση για σαλόνι… μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε!

Η απόσταση θέασης θα είναι γύρο στα 3-3.2 μέτρα. (μπορώ να πάω μέχρι και 3.4)

Έχω ψάξει αρκετά στο forum και έχω κάπως καταλήξει σε Samsung εκτός αν προτείνετε κάτι άλλο. Σκεφτόμουν είτε τη σειρά 7000 η 750.

Τη τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ:

60% PC (gaming)
25% PC (HD και DVD ταινίες)
15% επίγεια κανάλια.

Μιας και θα παίζω αρκετά παιχνίδια στη τηλεόραση, θα πρέπει να έχει λίγο lag output και δεν έχω βρει κάπου σε κάποιο forum/review που να το αναφέρει για αυτές τις τηλεοράσεις. Επίσης ποιες είναι οι γενικές διαφορές τους?

Θα προτείνατε να πάω για 46 η για 52/55?

Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις!

Ευχαριστώ

Εννοειται οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερη...απο εκει και περα τοσο η 52Β750 οσο και η 55Β7000 ειναι εξαιρετικες τηλεορασεις...

Ευχαριστώ για το reply, οπότε οι διαφορές ανάμεσα στις δυο τηλεοράσεις είναι απλά το ότι η 7000 είναι slim?
Πως δικαιολογείται η διαφορά 300ευρο για τις 46 Β750 και 46 Β7000 αντίστοιχα?

απλα εχουν slim σχεδιαση,καμια ορατη διαφορα στην εικονα.Δες επισης Sony KDL-52W5500 που ειναι φτηνοτερη ή και την 52Ζ4500

Ευχαριστώ για το reply, οπότε οι διαφορές ανάμεσα στις δυο τηλεοράσεις είναι απλά το ότι η 7000 είναι slim?
Πως δικαιολογείται η διαφορά 300ευρο για τις 46 Β750 και 46 Β7000 αντίστοιχα?

H κυρια διαφορα ειναι στο οτι η μια χρησιμοποιει LED (και μαλιστα περιμετρικα της οθονης για μικροτερο παχος) και η αλλη συμβατικο φωτισμο CCFL οπως οι περισοτερες LCD.

Οπως καταλαβαινεις η διαφορα στην τιμη ειναι λογω πιο εντυπωσιακου σχεδιασμου.