Τι διαφορές έχουν και ποια να προτιμήσω?

Malek

New member
12 February 2009
38
Καλημέρα σε όλους, ψάχνω για μια τηλεόραση για σαλόνι… μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε!

Η απόσταση θέασης θα είναι γύρο στα 3-3.2 μέτρα. (μπορώ να πάω μέχρι και 3.4)

Έχω ψάξει αρκετά στο forum και έχω κάπως καταλήξει σε Samsung εκτός αν προτείνετε κάτι άλλο. Σκεφτόμουν είτε τη σειρά 7000 η 750.

Τη τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ:

60% PC (gaming)
25% PC (HD και DVD ταινίες)
15% επίγεια κανάλια.

Μιας και θα παίζω αρκετά παιχνίδια στη τηλεόραση, θα πρέπει να έχει λίγο lag output και δεν έχω βρει κάπου σε κάποιο forum/review που να το αναφέρει για αυτές τις τηλεοράσεις. Επίσης ποιες είναι οι γενικές διαφορές τους?

Θα προτείνατε να πάω για 46 η για 52/55?

Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις!

Ευχαριστώ

Εννοειται οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερη...απο εκει και περα τοσο η 52Β750 οσο και η 55Β7000 ειναι εξαιρετικες τηλεορασεις...

Ευχαριστώ για το reply, οπότε οι διαφορές ανάμεσα στις δυο τηλεοράσεις είναι απλά το ότι η 7000 είναι slim?
Πως δικαιολογείται η διαφορά 300ευρο για τις 46 Β750 και 46 Β7000 αντίστοιχα?

απλα εχουν slim σχεδιαση,καμια ορατη διαφορα στην εικονα.Δες επισης Sony KDL-52W5500 που ειναι φτηνοτερη ή και την 52Ζ4500

Ευχαριστώ για το reply, οπότε οι διαφορές ανάμεσα στις δυο τηλεοράσεις είναι απλά το ότι η 7000 είναι slim?
Πως δικαιολογείται η διαφορά 300ευρο για τις 46 Β750 και 46 Β7000 αντίστοιχα?

H κυρια διαφορα ειναι στο οτι η μια χρησιμοποιει LED (και μαλιστα περιμετρικα της οθονης για μικροτερο παχος) και η αλλη συμβατικο φωτισμο CCFL οπως οι περισοτερες LCD.

Οπως καταλαβαινεις η διαφορα στην τιμη ειναι λογω πιο εντυπωσιακου σχεδιασμου.