- 17 June 2006
- 49,609
γιά μεταφορά των cd μου σε flac.
Ήδη χρησιμοποιώ δυό γερασμένους wd my book 250 και έναν φορητό 80αρη wd.
Αλλά έχουν και φωτό μέσα και είναι πλέον τίγκα.
προτάσεις μόνο από wd. καμιά αλλη μάρκα.
1. να πάρω εξωτερικό mybook ? (650-1000)
2. Να πάρω το ίδιο αλλά με ehternet και firewire & esata ή θα ξεπεραστεί ο δίσκος πριν τα χρησιμοποιήσω (γιά την ώρα χρησιμοποιώ μόνο usb αλλά το laptop έχει firewire
3. να πάρω κάτι σε passport μέχρι 320?
σημειωτέον μου φτάνουν και τα 320.
Επίσης το ρωτάω με το σκεπτικό της τροφοδοσίας. Δεν με πειράζει να έχω εξωτερικό τροφοδοτικό ΑΡΚΕΙ αυτό να μου σιγουρεύει ότι τα flac θα παίζουν σωστά και δεν θα ζορίζω την usb που ήδη πρεπει να τροφοδοτεί και το audiotrak prodigy.
Τα passport που είναι μόνο τροφοδοτούμενα από usb έχουν δυνατότητα να τους δώσουμε και από εξωτερικό τροφοδοτικό αν χρειαστεί και φανούν προβλήματα αναπαραγωγής ?
Ήδη χρησιμοποιώ δυό γερασμένους wd my book 250 και έναν φορητό 80αρη wd.
Αλλά έχουν και φωτό μέσα και είναι πλέον τίγκα.
προτάσεις μόνο από wd. καμιά αλλη μάρκα.
1. να πάρω εξωτερικό mybook ? (650-1000)
2. Να πάρω το ίδιο αλλά με ehternet και firewire & esata ή θα ξεπεραστεί ο δίσκος πριν τα χρησιμοποιήσω (γιά την ώρα χρησιμοποιώ μόνο usb αλλά το laptop έχει firewire
3. να πάρω κάτι σε passport μέχρι 320?
σημειωτέον μου φτάνουν και τα 320.
Επίσης το ρωτάω με το σκεπτικό της τροφοδοσίας. Δεν με πειράζει να έχω εξωτερικό τροφοδοτικό ΑΡΚΕΙ αυτό να μου σιγουρεύει ότι τα flac θα παίζουν σωστά και δεν θα ζορίζω την usb που ήδη πρεπει να τροφοδοτεί και το audiotrak prodigy.
Τα passport που είναι μόνο τροφοδοτούμενα από usb έχουν δυνατότητα να τους δώσουμε και από εξωτερικό τροφοδοτικό αν χρειαστεί και φανούν προβλήματα αναπαραγωγής ?