kostas k said:Σύμβουλος Επιχειρήσεων στο SAP
τρέχουν 2 projects και δεν προλαβαίνω
γειααααα
ANNA said:Κι εγώ, βασανίζω πιτσιρίκια από 2 εως 18 ετών. Θα μάθουν Γαλλικά και Αγγλικά, έστω και με το ζόρι!!!
Elena K said:(Κάτσε, ρε.. γιατί από 2 έως 18; Ο Γιάννης δε τά'κλεισε τα 40;)
Θοδωρής Ραδιώτης said:εσύ είσαι υπεύθυνος για όλα τα δεινά μου εντός εταιρείας, επειδή αλλάζει όλη η μηχανογράφηση????? ρε τι τραβάμε μ'αυτό το SAP, κι εμείς και όλη η αγορά δηλαδή....Άσε που και στις αγγελίες πλέον γράφουν "εξοικείωση με SAP επιθυμητή"
kostas k said:Καλημέρα Θοδωρή,
πίστεψε με, εμένα το SAP με βασανίζει περισσότερο.
Δεν ξέρω σε ποια εταιρία εργάζεσαι ούτε ποιοι έχουν αναλάβει να το εγκαταστήσουν αλλά από την όποια εμπειρία έχω μπορώ να πω ότι το SAP μπορεί να γίνει ο καλύτερος ή ο χειρότερος συνεργάτης σου. Έχει να κάνει και με το πως το στήνουν οι σύμβουλοι, με την συνεργασία της εταιρίας - πελάτη αλλα και με το τι έχει συμφωνηθεί να υλοποιηθεί.
Σε ζορίζει η όχι πάντως, όπως είπες και εσύ είναι καλη περίπτωση για την αγορά εργασίας να έχεις κάποιες γνώσεις γύρω από το sap.
Οτι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσε το.
Καλημέρα
daskalakis marios said:Drug dealer
Elena K said:Άννα πες αλεύρι!...
Ο Φάνης σε γυρεύει!![]()
Παναγιώτης Ψαρράς said:Ωραίο, το είχε πεί ένας συνάδελφος, στον μπάτσο του αεροδρομίου του Μαϊάμι και κοντέψαμε να βρεθούμε στη στενή.
Market analyst σε πολυεθνική φαρμακευτική.
GeonX said:![]()
![]()
![]()
![]()
...και εγώ τηλεπικοινωνίες (ξέρω γενικό και αόριστο…)![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.