Τι δουλειά κάνετε.....

kostas k said:
Σύμβουλος Επιχειρήσεων στο SAP
τρέχουν 2 projects και δεν προλαβαίνω
γειααααα

εσύ είσαι υπεύθυνος για όλα τα δεινά μου εντός εταιρείας, επειδή αλλάζει όλη η μηχανογράφηση????? ρε τι τραβάμε μ'αυτό το SAP, κι εμείς και όλη η αγορά δηλαδή....Άσε που και στις αγγελίες πλέον γράφουν "εξοικείωση με SAP επιθυμητή"

Ελεγκτης Εναεριας Κυκλοφοριας (Αεροδρομιο Ζακυνθου).

Επισης εχω χομπι τα Γερμανικα αυτοκινητα (κατα προτιμηση Audi, κατοχος Audi Α4).:D

Ειμαι moderator εδω: http://www.germancarzone.com/

Και συνεργατης εδω: http://forums.fourtitude.com/zeroforum?id=764/

(Βλεπε Yannis και στα δυο).

ANNA said:
Κι εγώ, βασανίζω πιτσιρίκια από 2 εως 18 ετών. Θα μάθουν Γαλλικά και Αγγλικά, έστω και με το ζόρι!!!

Άννα πες αλεύρι!...

Ο Φάνης σε γυρεύει! :p

(Κάτσε, ρε.. γιατί από 2 έως 18; Ο Γιάννης δε τά'κλεισε τα 40;:D)

Last edited:
Τεχνικό σχέδιο, σχεδιασμός εφαρμογής, κοστολόγηση σε εταιρεία κατασκευής ψυκτικών θαλάμων (...μαθηματικός).

P.S. Γιά όποιους γνωρίζουν ενας μαθηματικός ποτέ δεν είναι πρώην...

Ειμαι ο μοναδικος στρατιωτικος του av club απ οτι βλεπω! Navy do it better! Κανενας ακομα για να γινουμε πολλοι?

Θοδωρής Ραδιώτης said:
εσύ είσαι υπεύθυνος για όλα τα δεινά μου εντός εταιρείας, επειδή αλλάζει όλη η μηχανογράφηση????? ρε τι τραβάμε μ'αυτό το SAP, κι εμείς και όλη η αγορά δηλαδή....Άσε που και στις αγγελίες πλέον γράφουν "εξοικείωση με SAP επιθυμητή"

Καλημέρα Θοδωρή,

πίστεψε με, εμένα το SAP με βασανίζει περισσότερο.

Δεν ξέρω σε ποια εταιρία εργάζεσαι ούτε ποιοι έχουν αναλάβει να το εγκαταστήσουν αλλά από την όποια εμπειρία έχω μπορώ να πω ότι το SAP μπορεί να γίνει ο καλύτερος ή ο χειρότερος συνεργάτης σου. Έχει να κάνει και με το πως το στήνουν οι σύμβουλοι, με την συνεργασία της εταιρίας - πελάτη αλλα και με το τι έχει συμφωνηθεί να υλοποιηθεί.

Σε ζορίζει η όχι πάντως, όπως είπες και εσύ είναι καλη περίπτωση για την αγορά εργασίας να έχεις κάποιες γνώσεις γύρω από το sap.

Οτι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσε το.

Καλημέρα

kostas k said:
Καλημέρα Θοδωρή,

πίστεψε με, εμένα το SAP με βασανίζει περισσότερο.

Δεν ξέρω σε ποια εταιρία εργάζεσαι ούτε ποιοι έχουν αναλάβει να το εγκαταστήσουν αλλά από την όποια εμπειρία έχω μπορώ να πω ότι το SAP μπορεί να γίνει ο καλύτερος ή ο χειρότερος συνεργάτης σου. Έχει να κάνει και με το πως το στήνουν οι σύμβουλοι, με την συνεργασία της εταιρίας - πελάτη αλλα και με το τι έχει συμφωνηθεί να υλοποιηθεί.

Σε ζορίζει η όχι πάντως, όπως είπες και εσύ είναι καλη περίπτωση για την αγορά εργασίας να έχεις κάποιες γνώσεις γύρω από το sap.

Οτι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσε το.

Καλημέρα

Ένα σου λέω: στο τέλος του χρόνου περιμένουμε 60 άτομα από εξωτερικό που θα αναλάβουν στην τελική φάση πριν το go live για να εναρμονιστούμε με τα μέλη του ομίλου στο εξωτερικό που ήδη είναι στημένα σε SAP. Δουλείες με φούντες (όχι το ομόνυμο μέλος, τις άλλες..)

Απάντηση: Re: Τι δουλειά κάνετε.....

daskalakis marios said:
Drug dealer

Ωραίο, το είχε πεί ένας συνάδελφος, στον μπάτσο του αεροδρομίου του Μαϊάμι και κοντέψαμε να βρεθούμε στη στενή.

Market analyst σε πολυεθνική φαρμακευτική.

Άνεργος, απελύθειν 35 ημέρες προ της ημερομηνίας του γάμου μου!
Επιστρέφω στον παλιό μου τίτλο, Πλοίαρχος ΕΝ και ξανά προς την δόξα τραβώ...

Re: Απάντηση: Re: Τι δουλειά κάνετε.....

Παναγιώτης Ψαρράς said:
Ωραίο, το είχε πεί ένας συνάδελφος, στον μπάτσο του αεροδρομίου του Μαϊάμι και κοντέψαμε να βρεθούμε στη στενή.

Market analyst σε πολυεθνική φαρμακευτική.
:D :D :D :D

...και εγώ τηλεπικοινωνίες (ξέρω γενικό και αόριστο…) ;)

Αρχαιολόγος, 3-5 μήνες το χρόνο ανασκαφές στη Σκύρο (όπου και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή), το υπόλοιπον σε υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αθήνα... περιστασιακά κάνω εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων.