Καλησπέρα, σε ένα καλώδιο ψηφιακής μετάδοσης σήματος, τι διαφορά στην ποιότητα να κάνει ένα καλώδιο? Φυσικά μιλάω μια μικρά μήκη (1.5μ ~ 3μ), που δεν παίζει περίπτωση μη "κλειδώματος"... Να ήταν αναλογικής μετάδοσης, να το καταλάβω... :nounder:
Προσωπικά πήρα ένα 3μετρο "extreme europa", σαν αυτά που πουλάει το shop21... Koστος 20 περίπου.
Επίσης, επειδή μάλλον δεν εχει αναφερθεί κάπου ξεκάθαρα: Είναι πολύ πιθανόν, πολλοί απο οσους αγοράζουν φτηνά dvd upscaler με κύριο κριτήριο της επιλογής τους αυτής η ικανότητα για upscaling, να κάνουν "λάθος" αγορά, αφού είναι πολύ πιθανόν ο projector ή η ΤιΒί τους (ειδικά τα καλά μηχανήματα) να έχουν καλύτερο scaler, οπότε να προτιμάμε να γίνεται εκεί η προσαρμογή του σήματος στην ανάλυση του πάνελ τους... Αρα και μια αγορά ενός "τίμιου" player με λιγότερα χρήματα, αλλά χωρίς καθόλου δυνατότητα upscaling, να ήταν καλύτερη επιλογή.
Ειδικά για σένα φίλε StarEl, θα έβαζα και στοίχημα, ότι από τα φτηνά player η ποιοτική ΤιΒί σου θα έχει -τελικά- καλύτερο scaler... Οπως νομίζω για τον epson tw600 μου σε σχέση με το Helios που αγόρασα... αν και ακόμα δεν εχω ασχοληθεί αρκετά για σίγουρα συμπεράσματα.