Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Τι έχετε κάνει και τι θα κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

• Total voters
    0
Δεν έχει έρθει ακόμα. Δε ξέρω καν πόσο είναι.

Λέω ότι θα το πληρώσω αλλά με σήματα και με ασφάλεια ζωής 18/12, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα μαζέψω...

Ήδη ενημέρωσα την ασφαλίστρια μου ότι μετά από 13 χρόνια, φέτος θα δυσκολευτώ να της τα δώσω. Στα @@@ της βέβαια. Ας κόψω το λαιμό μου....

Ασφάλεια ζωής;

Όταν πήγα να κάνω, ξέρεις τι μου είπαν;
Έχεις τη νόσο του Crohn, οπότε θεωρείσαι "υψηλού κινδύνου", οπότε δε σε ασφαλίζουμε...

Έτσι είναι, το κακό δημόσιο και οι καλοί ιδιωτικοί, τρομάρα τους...

Ασφάλεια ζωής;

Όταν πήγα να κάνω, ξέρεις τι μου είπαν;
Έχεις τη νόσο του Crohn, οπότε θεωρείσαι "υψηλού κινδύνου", οπότε δε σε ασφαλίζουμε...

Έτσι είναι, το κακό δημόσιο και οι καλοί ιδιωτικοί, τρομάρα τους...

Same here for pneumothorakas...-bye-:ernaehrung004:

Δε με άφηνε η τράπεζα να ασφαλίσω το σπίτι μου....

Mόνο το ρεύμα φυσικά.Όσο για τα πρόστιμα...ρωτήστε πόσο "ζημιωμένοι" είναι όλοι αυτοί που χρόνια ολόκληρα δεν πλήρωναν φόρους και κάποια στγμή τους φώναξαν στις ΔΟΥ για "ρυθμίσεις","συμβιβασμούς" και "περαιώσεις".
Άστους να βάζουν πρόστιμα.Μέχρι να φτάσω τα 5.000 ευρώ για να με κλείσουν φυλακή,θα την έχουν κάνει με ελικόπτερο.

Παιδιά μήπως είναι λίγο "κάπως" το νήμα?

Παρ´ότι το χαράτσι είναι εμφανώς άδικο (πιθανότατα και παράνομο όπως στήθηκε...), τυπικά όσοι δηλώνουν άρνηση να πληρώσουν, δηλώνουν την παρανομία στους...

Παρ´ότι το χαράτσι είναι εμφανώς άδικο (πιθανότατα και παράνομο όπως στήθηκε...), τυπικά όσοι δηλώνουν άρνηση να πληρώσουν, δηλώνουν την παρανομία στους...

Ποιά παρανομία;...υπάρχει παρανομία σε κάτι που εξ'αρχής είναι παράνομο;

Οσοι δηλαδή πληρώνουν απο τα μηχανήματα των τραπεζών μόνο το ρεύμα μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ και άρα επώνυμα, δηλώνουν την παρανομία τους;

Συγχώρεσε με, όμως διαφωνώ ριζικά με αυτη την "λογική".

Last edited:
Tην πρώτη δόση την πλήρωσα,αφου το τρέναρα για 40 μέρες οσο έλεγε η προθεσμία.
Για την δευτερη δόση...το βλέπω προς το παρόν αδύνατο να την καταβάλω.

Ποιά παρανομία;...υπάρχει παρανομία σε κάτι που εξ'αρχής είναι παράνομο;

Οσοι δηλαδή πληρώνουν απο τα μηχανήματα των τραπεζών μόνο το ρεύμα μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ και άρα επώνυμα, δηλώνουν την παρανομία τους;

Συγχώρεσε με, όμως διαφωνώ ριζικά με αυτη την "λογική".

Ποια παρανομία??? Και όσοι πληρώνουν γιατί το κάνουν? Για φιλανθρωπία θα σκάσω την εξακοσαρού σε λίγες μέρες???

Έχουμε την ίδια άποψη για το χαράτσι Γιάννη, αλλά διαφορετική για τα νομικά θέμα περί αυτού...

Είναι δεκάδες πράγματα τα οποία είναι "αθώα" στις συνειδήσεις όλων μας (ή των περισσοτέρων) αλλά δεν κάναμε και δημοψήφισμα για να δούμε πόσοι είναι οι παράνομοι... πχ. για το torrent downloading...

Δεν με αφορά το θέμα ύπαρξης νήματος ή όχι, απλά ήθελα να σκεφτείτε και αυτήν την παράμετρο... μέρες που 'ναι...

Last edited:
Με φόρα......

Δεν πληρώνω κάτι το οποίο δεν είναι ανταποδοτικό και προς το όφελος μου....Τέλος.

Αν θέλουν ας στείλουν την μπατσαρία.....

Υ.Γ Sakisxas 80 ημέρες είναι.....

Υ.Γ Νο2...Μην ξεχνάτε ότι κόμματα του κοινοβουλίου εξέφρασαν την άποψη της άρνησης και ότι δεν θα το πληρώσουν.....

Το παράδειγμα που χρησιμοποιείς δεν έχει καμία σχέση με το θέμα αυτό.
Εκεί υπάρχει κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.Εδω δεν υπάρχει καμία κλοπή προς οποιονδήποτε.

Υ.Γ Νο2...Μην ξεχνάτε ότι κόμματα του κοινοβουλίου εξέφρασαν την άποψη της άρνησης και ότι δεν θα το πληρώσουν.....

Χμ! Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι έκαναν τα μέλη αυτών με τους λογαριασμούς των οικιών τους......

Το παράδειγμα που χρησιμοποιείς δεν έχει καμία σχέση με το θέμα αυτό.
Εκεί υπάρχει κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.Εδω δεν υπάρχει καμία κλοπή προς οποιονδήποτε.

Έχει σχέση για μένα...

Αλλά ας ακολουθήσω τη δική σου λογική... το ίδιο θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί για το φόρο εισοδήματος, το φπα κτλ... αν τα θεωρείς καλύτερα σαν παραδείγματα....

τσπ. Μεγάλα παιδιά είμαστε ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του... απλά να βάλω και αυτή τη σκέψη ήθελα...

και φυσικά το θέμα δεν είναι να πληρώσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη δόση....
Το θέμα είναι οι δόσεις του 12 του 13 του 14.....

εκείνες τί θα τις κάνετε?

Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Χμ! Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι έκαναν τα μέλη αυτών με τους λογαριασμούς των οικιών τους......

Κώστα μου μην ξεχνάς ότι οι βουλευτές δεν πληρώνουν ΔΕΗ κτλ. Είναι μέσα στις παροχές τους.

Είχα σκοπό να πληρώσω μέσω ΑΤΜ μόνο την ΔΕΗ μου. Όμως επειδή δεν ήταν στο όνομα μου ο λογαριασμός πήγα και έκανα αλλαγή στο όνομα και ταυτόχρονα υπέγραψα υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνω να πληρώσω ΔΕΗ και χαράτσι που εκρεμούν στον παλιό λογαριασμό. Θα πληρώσω και τις 2 δόσεις (και μάλιστα μαζεμένες λόγο της αλλαγής ονόματος).

Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

εγώ να ρωτήσω:
τί ρόλο παίζει η τελευταία επιλογή?
Ναι Δημήτρη, είναι λίγο κουφό, όμως το σκέφτηκα και αυτό, επειδή κάποιος γνωστός μου μου είπε ότι θα πάει να πληρώσει μόνο τον λογαριασμό με την δεύτερη δόση που του έχει έρθει κατευθείαν στην ΔΕΗ, ενω στον πρώτο πλήρωσε μόνο το ρεύμα.
Οκ...μπορεί να συμβεί και αυτό το παράξενο σε κάποιους!!!

Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Κώστα μου μην ξεχνάς ότι οι βουλευτές δεν πληρώνουν ΔΕΗ κτλ. Είναι μέσα στις παροχές τους.

Εμ, όποιος είναι έξω απ' τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει Βασίλη μου......

Προς στιγμή τρόμαξα για τυχόν λοκοκρισία των όσων γράφουμε από τους editors...
Αλλά ακόμη και αυτή την μεταφορά των απαντήσεών μας σε άλλα, λιγότερο σχετικά ποστ, θα έπρεπε να την ξανασκεφτεί η διαχείριση...
Επίσης, μαζί με τα γραφόμενα, σβήστηκε και η ψήφος μας στη δημοσκόπηση...
Τέλος πάντων, κρίμα που πρέπει να χωρίζουμε ακόμη και τα threads σε νομιμόφρονα ή μη.

Last edited: