Μμμμμ...Τώρα που το λες, κάτι γυαλίζει.....
Μμμμμ...Τώρα που το λες, κάτι γυαλίζει.....
Μηπως τελικα πρεπει εσυ να βγεις απο τη γυαλα;
Αν και δεν πήγε ακόμη το χαράτσι της ΔΕΗ μου στην Εφορία, έλαβα σήμερα το παρακάτω email, λόγω της "οφειλής" μου ακόμη του Χαρατσιού Αλληλεγγύης (η μοναδική οφειλή που χρωστάω από τότε που γεννήθηκα):
Τι λέτε, να υποκύψω στην προσφορά ή να περιμένω να μαζευτούν κι άλλα, μπας και μου κάνουν κι άλλο σκόντο; Ή λέτε να μαζευτούν πολλά; Γιατί πάντα το είχα απορία πως γίνεται να χρωστάει κάποιος π.χ. 5 εκατομμύρια και να μη τον σταμάτησαν όταν ήταν 1,2,3 ή 4 τα μύρια... ?!
Τώρα που το ξαναδιάβασα, κάτι λέει για "οφειλές σε αναστολή". Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά, να την αναστείλω επ´αόριστον;
Ούτε σε εμένα..... Έτσι θέλουν δόση δόση....
Δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες για τον Αιμιλιο φιλε Apo.
Ποσοι φανταζεσαι οτι χρειαζονται εκκαθαριστικο; Εκτος βεβαια αν σκοπευουν να αγορασουν σπιτι, αυτοκινητο ή σκαφος... αν τους περισευουν αυτα τα χρηματα τοτε πασο... τεινω να αμφιβαλω τελευταια.
Για να τα βαλουμε κατω λοιπον...
μισθωτοι δημοσιου/ιδιωτικου πληρους ή μερικης απασχολησης... οχι
αγροτες... οχι
εργατες... οχι
ανεργοι... οχι
Εκτος και αν θεωρεις οτι οι υπολοιποι που το χρειαζονται στα επαγγελματικα τους ειναι η πλειοψηφια...
Μηπως τελικα πρεπει εσυ να βγεις απο τη γυαλα;
Δεν είναι ο σκοπός μας η αντιπαράθεση, κι όταν μιλάμε σε έντονους τόνους σκοπός είναι να απαξιωθεί ο ραγιαδισμός μας, για το κοινό μας όφελος!
Αν δεν εχει παντως λεφτα καποιος τωρα,προφανως και δεν απευθυνομαι σε αυτον καθοσον αυτος ουτως η αλλως δεν εχει επιλογη,
αλλα για καποιον που μπορει δεν θεωρω σαν εξυπνοτερη επιλογη το να μην πληρωσει.
Kαλά κάναμε και δεν το πληρώσαμε. Είναι παράνομο και μάλλον η δικαίωση ήρθε. Ίσως μία μικρή νίκη.
Για όσους πιστεύουν στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
Δυστυχώς το μόνο παράνομο είναι η διακοπή του ρεύματος. Κατά τα άλλα κρίθηκε συνταγματικό το χαράτσι. Αρα θα το πληρώσουμε και με τον νόμο. Για όσους πιστεύουν στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.