Ειναι μια μεγαλη κουβεντα. Αλλος κοβει το ρευμα, ο δικαστικος αντιπροσωπος πηγαινει και τοιχοκολει κατασχετηρια, οι δικηγοροι αν θελετε προσημιωνουν το σπιτι καποιου...Δεν κανουν τη δουλεια τους;; Ποιος βαζει το οριο της ανθρωπιας και που...
Ειναι μια μεγαλη κουβεντα. Αλλος κοβει το ρευμα, ο δικαστικος αντιπροσωπος πηγαινει και τοιχοκολει κατασχετηρια, οι δικηγοροι αν θελετε προσημιωνουν το σπιτι καποιου...Δεν κανουν τη δουλεια τους;; Ποιος βαζει το οριο της ανθρωπιας και που...
Μαλιστα. Δηλαδη στην εκτελεση των οποιων αποφασεων ειναι το προβλημα. Σεβαστη και αυτη η αποψη.Παρ'όλα αυτά, η πράξη του κυρίου στο βίντεο είναι άμεσα (απόλυτα και ακαριαία)εκτελεσθείσα, ενώ η προσημίωση ή η αναγγελία ενός δικαστικού αντιπροσώπου εμπεριέχει - τις περισσότερες φορές- την δυνατότητα ανάσχεσης. Η βαρύτητα λοιπόν αυτής της συγκεκριμένης άμμεσης πράξης έστω κι αν αυτή είναι εκτελεστική χρειάζεται ανθρώπους με μειωμένα ποσοστά ευαισθησίας ή συνείδησης ...κοινώς τομάρια !!
Εγώ δεν θα μπορούσα να την κάνω αυτήν την δουλειά. Θα παρέμενα άνεργος !
Μαλιστα. Δηλαδη στην εκτελεση των οποιων αποφασεων ειναι το προβλημα. Σεβαστη και αυτη η αποψη.
Συμφωνοι. Εγω απο την αλλη δεν την κρινω περισσοτερο ή λιγοτερο απο τον δικαστικο αντιπροσωπο, τον δικηγορο, τον τραπεζικο και οποιον αλλον η παρουσα συνθηκη εφερε στο να "κινηθει" εναντιον συνανθρωπου του......Πιθανολογώ ότι δεν μιλάμε για το δίκαιο γενικώς των μέτρων και των αποφάσεων...Ετσι δεν είναι ?
Εγώ πάντως κρίνω την δουλειά που κάνει ο κύριος στο βίντεο.
Εάν πάω πιο βαθειά ....υπάρχει άλλο νήμα έτοιμο ..σωστά?
Παρ'όλα αυτά, η πράξη του κυρίου στο βίντεο είναι άμεσα (απόλυτα και ακαριαία)εκτελεσθείσα, ενώ η προσημίωση ή η αναγγελία ενός δικαστικού αντιπροσώπου εμπεριέχει - τις περισσότερες φορές- την δυνατότητα ανάσχεσης. Η βαρύτητα λοιπόν αυτής της συγκεκριμένης άμμεσης πράξης έστω κι αν αυτή είναι εκτελεστική χρειάζεται ανθρώπους με μειωμένα ποσοστά ευαισθησίας ή συνείδησης ...κοινώς τομάρια !!
Εγώ δεν θα μπορούσα να την κάνω αυτήν την δουλειά. Θα παρέμενα άνεργος !
Συμφωνοι. Εγω απο την αλλη δεν την κρινω περισσοτερο ή λιγοτερο απο τον δικαστικο αντιπροσωπο, τον δικηγορο, τον τραπεζικο και οποιον αλλον η παρουσα συνθηκη εφερε στο να "κινηθει" εναντιον συνανθρωπου του.
Φέρτε τα ΜΑΤ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ας πούμε μου χρωστάς. Ας πούμε αγόρασες από εμένα μηχανήματα και μου άφησες φέσι. Πιθανότατα μάλιστα, όπως είναι σήμερα η αγορά, τα χρήματα που μου χρωστάς να τα χρωστώ κι εγώ αλλού. Και παίρνω τελικώς, με τη νόμιμη διαδικασία, στα χέρια μου εκτελεστό τίτλο για την απαίτησή μου, οπότε θα πρέπει να προβώ στην εκτέλεση μέσω του δικαστικού επιμελητή. Τι ακριβώς κάνει τον τελευταίο "τομάρι" και "μειωμένης ευαισθησίας"; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ικανοποιηθεί η απαίτησή μου ή επειδή θεωρείς τον τελευταίο "τομάρι" θα πρέπει να την ξεχάσω;
Σίγουρα κάποιες περιπτώσεις εκτέλεσης είναι προκλητικές. Όπως ας πούμε το να επιδόσεις απόφαση έξωσης χριστούγεννα, χρονιάρες μέρες. Εντάξει, αυτό δεν θα το έκανα. Και ας πήγαινε όπου ήθελε ο ιδιοκτήτης. Σίγουρα υπάρχουν κάποια όρια ανθρωπιάς. Μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δείξει κάποια κατανόηση, μπορεί ο επιμελητής ως άνθρωπος να τον παροτρύνει να δείξει μια ανοχή, αλλά η ανοχή δεν σημαίνει πως ξεχνώ κάτι εντελώς. Κάποτε θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία, και ο επιμελητής ή ο δικηγόρος δεν είναι παρά εκτελεστικά όργανα. Εκτός εάν εννοείς ότι οι απαιτήσεις δεν πρέπει, γενικώς, να ικανοποιούνται και οι συμφωνίες να τηρούνται, γιατί εκεί τελικώς ανάγονται αυτά τα πράγματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.