Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Μού αρέσει Ι.Κ, που ρωτάς το γιατί!
Άμα σου έλεγε κάποιος ότι το σύστημα σου είναι γιά τα μπάζα και το
εννοούσε, δεν θα σου την ''έδινε'' λίγο?! Πως θα ένιωθες σαν οικοδεσπότης?
Εγώ θα τον πέταγα έξω (μετά συγχωρήσεως), ειδικά αν δεν τεκμηρίωνε
την άποψη, με απτά επιχειρήματα!
:flipout::flipout::flipout:

κανεις δεν ειπε τιποτα αρνητικο στον Ηλια για το συστημα του το Σαββατο. Μπορεις να πεις κατι σε καποιον που θελει πραγματικα να ακουσει. Τωρα εαν εγω και ο Κομνηνος ειπαμε οτι ειναι λιγακι φωτεινο σε αυτο το thread (σημερα) και κατηγορηθηκαμε για αυτο εγω σαν λαμογιο και ο Κομνηνος σαν ζηλιαρης και φθονερος απο τον Ηλια τοτε μαλλον θα μας πεταγε εξω το Σαββατο εαν λεγαμε οτιδηποτε!!!

Δηλαδή, πρόκειται γιά παρεξήγηση?!

φιλε δε ξερω τι να πω
τετοια επιθεση οτι συμμετεχω σε συνωμοσιες που πουλανε καλωδια σε ανυποψιαστους δεν εχω ξαναδεχτει . Και ολα αυτα επειδη πιστευω ειλικρινα οτι τα Anticables δεν ειναι το καλυτερο καλωδιο στον κοσμο

Ο.Κ , αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειαζόταν όλος αυτός ο σαματάς
και οι αλληλοκατηγορίες! Μα είναι δυνατόν να ''σκοτωνόμαστε'' γιά
σαχλαμάρες? Χομπίστες είμαστε και κάνουμε το κέφι μας, δεν χρειάζονταν
όλα αυτά που διαδραματίστηκαν εδώ, από κανέναν!!!

Ο.Κ , αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειαζόταν όλος αυτός ο σαματάς
και οι αλληλοκατηγορίες! Μα είναι δυνατόν να ''σκοτωνόμαστε'' γιά
σαχλαμάρες? Χομπίστες είμαστε και κάνουμε το κέφι μας, δεν χρειάζονταν
όλα αυτά που διαδραματίστηκαν εδώ, από κανέναν!!!

αυτο ακριβως ειπα στον Ηλια στο τηλεφωνο αλλα δυστυχως για καποιους το χομπι παυει να ειναι χομπι και γινεται εμμονη. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση...

Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Ειμαι 99% σιγουρος οτι καποια μηχανηματα του ειναι πειραγμενα και ευχομαι να μην ειναι ο προενισχυτης του γιατι αυτο καθοριζει σε μεγαλο βαθμο τον ηχο. Δε περιμενω απαντηση βεβαια αλλα εαν ειναι χεριασμενος μπορει να επηρεαζει αρνητικα....

Αλλα και να πεις μια κουβεντα ο Ηλιας δε θα σου ξαναμιλησει η θα σταματησει να ασχολειται με το χομπυ!!!!
Αυτο σε απαντηση αυτων που μιλανε για πισωπλατα μαχαιρωματα και αλλες τετοιες π.....ες

Την ίδια παρατήρηση για τον πειραγμένο προενισχυτή της Audio Note, του είχα κάνει κι εγώ πριν από 2-3 μήνες περίπου.. Μάλιστα χρειάστηκε τότε να μεταφέρω έναν από τους προενισχυτές ιδιοκατασκευής μου που χρησιμοποιώ ως αναφορά όταν δεν γνωρίζω καλά τη συμπεριφορά ενός ξένου συστήματος. Στο θέμα της προενίσχυσης είμαι πολύ αυστηρός και απαιτητικός ειδικότερα όταν τίθεται θέμα ουδετερότητας και ικανότητας οδήγησης σύνθετων φορτίων και καλωδίων. Διαφορετικά δεν θα μου ήταν και τόσο εύκολο να κρίνω το συνολικό αποτέλεσμα και να προτείνω στον Ηλία κάποιες πιθανές βελτιώσεις.

Ομως ο Ηλίας δέχτηκε της παρατηρήσεις μου χωρίς να δημιουργηθεί μεταξύ μας κάποια παρεξήγηση. Αντιθέτως ο Ηλίας με ευχαρίστησε για την ακρόαση, έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι.
Σε κάθε περίπτωση ο Ηλίας είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Την ίδια παρατήρηση για τον πειραγμένο προενισχυτή της Audio Note, του είχα κάνει κι εγώ πριν από 2-3 μήνες περίπου.. γνωρίσει .

Ωστε οντως ειναι πειραγμενος ο προενισχυτης. Αυτο μπορει να εξηγησει γιατι το συστημα ξυριζει στα πριμα.... Ενα μαλακο καλωδιο το φερνει στα ισα του.

Σαββατο απογευμα, ακροαση καφες και γλυκο...κερναω!

To θεμα ειναι οτι ενα ατομο με ενθουσιασμο και αγαπη στον χωρο τον καναμε να μην θελει να ειναι αλλο κοντα μας προσβαλοντας οτι πιο ομορφο και με πολυ κοπο αγαπη και μερακι εχει φτιαξει στην ζωη του - το συστημα ρου και μαλιστα οταν ευγενικα μας καλεσε στον χωρο του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που

Ωστε οντως ειναι πειραγμενος ο προενισχυτης. Αυτο μπορει να εξηγησει γιατι το συστημα ξυριζει στα πριμα.... Ενα μαλακο καλωδιο το φερνει στα ισα του.

Πειραγμένος με την έννοια ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην εσωτερική καλώδίωση, αλλαγή λυχνιών και απ'οτι θυμάμαι και στην τροφοδοσία με καλύτερα υλικά πυκνωτές κ.λ.π. Δεν θυμάμαι να μου είχε πει ο Ηλίας για αλλαγές στο κύκλωμα, μάλλον δεν είχαν γίνει επεμβάσεις σε αυτό το επίπεδο.
Τις "αναβαθμίσεις" δεν γνωρίζω ποιος τις πραγματοποίησε.
Πάντως ο ήχος του Audio Note δεν ήταν έτσι όπως τον περιγράφεις. Εκτός κι αν έγιναν από τότε και άλλες αλλαγές στο σύστημα που δεν τις γνωρίζω.
Δεν ξέρω επίσης πως παίζει αυτό το line conditioner που τοποθέτησε πρόσφατα ο Ηλίας στο σύστημά του. Εχω χάσει επεισόδια.

Last edited:

To θεμα ειναι οτι ενα ατομο με ενθουσιασμο και αγαπη στον χωρο τον καναμε να μην θελει να ειναι αλλο κοντα μας προσβαλοντας οτι πιο ομορφο και με πολυ κοπο αγαπη και μερακι εχει φτιαξει στην ζωη του - το συστημα ρου και μαλιστα οταν ευγενικα μας καλεσε στον χωρο του

φιλε Θαναση,

καταρχην εαν ο Ηλιας παρει ενα σοβαρο προενισχυτη και παιξει και λιγο με τα καλωδια μπορει να εχει ενα απο τα καλυτερα συστηματα στην Ελλαδα. Δεν ειναι μακρια

οσον αφορα το ευγενικα το ειδα πολυ καλα σημερα επι προσωπικου. Το ιδιο και ο Κομνηνος. Αυτα τα περι αποχωρησης απο το χομπι ειναι παιδιαστικα και δεν ανταποκρινονται σε ενηλικο.

Τωρα εαν δε του αρεσει να ακουει αλλες γνωμες μεχρι να τελειοποιησει το συστημα του τοτε τοτε καλο ειναι να μην καλει στο σπιτι του κανενα.

Και ξαναλεω εαν δε πεταγε τοσες αηδιες εδω μεσα δε θα το μαθαινε ποτε. Προφανως τον πειραξε γιατι φανταζεται ποιοι ειναι αυτοι που δε τους αρεσε το συστημα του και λαμβανει σοβαρα τη γνωμη τους. Ξερει αυτος....

To θεμα ειναι οτι ενα ατομο με ενθουσιασμο και αγαπη στον χωρο τον καναμε να μην θελει να ειναι αλλο κοντα μας προσβαλοντας οτι πιο ομορφο και με πολυ κοπο αγαπη και μερακι εχει φτιαξει στην ζωη του - το συστημα του και μαλιστα οταν ευγενικα μας καλεσε στον χωρο του

Το χειρότερο θα ήταν να τα φορέσει τώρα τα Analysis τελάρο στο σχεδιαστή τους, που δεν μας φταίει και σε τίποτα ο άνθρωπος. Δεν ασχολείται καν με καλωδια !!!

Last edited:
Eγω φιλε geopolitis
πιστευω οτι το ολο θεμα σχετικα με εσενα και τον Ηλια ξεκινησε απο ασημαντο λογο και μηνυμα στο μηνυμα δημιουργηθηκε η παρεξηγηση και γραφτηκαν πραγματα που δεν επρεπε να γραφτουν.
Το θεμα με τον Γιαννη, επειδη ετυχε να ειμαι μπροστα σε καποια τηλεφωνηματα πιστευω ξεκινησε απο αλλου αλλα ας το αφησουμε αυτο.
Ως προς το συστημα του Ηλια τωρα, επειδη εκανα ακροασεις και πριν και μετα τις δοκιμες, μπορω να σου πω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο συστημα, ιδιαιτερα μετατην αλλαγη των VDH CS 122 και αυτο στο λεω πραγματικα αντικειμενικα.
Το προβλημα που προηλθε η πραγματικη παρεξηγηση μιας και οι προθεσεις σου θεωωρω οτι ειναι οχι εκ του πονηρου, προσωπικα πιστευω οτι οφειλοταν στην επιλογη του συγκεκριμενου τραγουδιου που επιλεχτηκε ως υλικο ακροασης και το οποιο ειχε αιχμηρα πριμα, πραγμα που διαπιστωσα και απο το αντιγραφο που πηρα και στο δικο μου συστημα και απο την ακροαση και αλλων μουσικων κομματιων στο χωρο του Ηλια.
Εκεινο παντως που πραγματικα με πληγωνει φιλε ειναι οτι χαλασαμε ενα ονειρο ενος ανθρωπου, φιλου και συνοδοιπορου, που το κατασκευαζε για χρονια με αγνα υλικα.

και κατι αλλο για τον Ηλια. Ειμασταν 7 ατομα σπιτι σου μαζι με σενα και μενα.
Οι 4 ειπαν οτι το συστημα σου ειναι για τα μπαζα. Με τους αλλους 2 δε το συζητησα.
φιλε Θαναση,

καταρχην εαν ο Ηλιας παρει ενα σοβαρο προενισχυτη και παιξει και λιγο με τα καλωδια μπορει να εχει ενα απο τα καλυτερα συστηματα στην Ελλαδα. Δεν ειναι μακρια
Τι λες βρε παιδι!!! Απο τα μπαζα με ενα 'σοβαρο' προενισχυτη και ενα καλωδιακι παει σε ενα απο τα καλυτερα συστηματα στην Ελλαδα.:idea::slapface::BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Καποιος εδω δεν ξερει τι λεει.
Κριμα γιατι ο Ηλιας απο το λιγο που τον ξερω ειναι πολυ καλο και αγνο παιδι και αυτο του κοστιζει.

Last edited:
Θαυμάσια!

Μιά πρόσκληση σε σπίτι για ακρόαση,κατέληξε σε πόλεμο.Αιτία τα καλώδια και πάλι...

Απ' όσα γνωρίζω κι απ' όσα έχουν γραφεί κρατάω:
-Την ευγένεια και την καλή προαίρεση του Ηλία(αναμφισβήτητη γι' όσους τον ξέρουν).
-Για το "μυστήριο" της ταυτότητας του μαύρου καλώδιου.Υπάρχει η μαρτυρία του Ηλία(λέει ότι την άκουσαν όλοι) κι η αντίθετη άποψη ενός.Εδώ να συμπληρώσω,ότι είναι φυσικό να δημιουργούνται παρεξηγήσεις,θέλω να πιστεύω ότι για τέτοια πρόκειται,όταν δεν ξεκαθαρίζεται εξ αρχής τι πάμε ν' ακούσουμε σε ποιό σύστημα και με ποιά διαδικασία.
-Τα απαράδεκτα σχόλια για το σύστημα του Ηλία απο φιλοξενουμένους.Δεν έχει σημασία το βάσιμό τους.Την ενέργεια σχολιάζω και ξαναλέω είναι απαράδεκτη.

Το ξανάγραψα και το γράφω πάλι.

Τίποτα δεν πάει πάνω απο εμάς και τις ανθρώπινες σχέσεις.Είναι τουλάχιστον θλιβερό για τα όποια καλώδια ή οτιδήποτε άλλο,να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις.Είναι ξεκάθαρο για μένα,ότι μεταξύ μας κυκλοφορούν και λαμόγια κι άνθρωποι,που προσπαθούν να δικαιώσουν την ύπαρξή τους δημιουργόντας καταστάσεις και τραβόντας την προσοχή,με οποιοδήποτε τρόπο-δεδομένου ότι έξω στην πραγματική ζωή είναι ανύπαρκτοι.Ομως η συντριπτική πλειοψηφία των χομπιστών,είναι ευγενικοί κι υψηλού πολιτιστικού επιπέδου άνθρωποι.

Θα συμφωνείτε κι εσείς,ότι διαδραματίστηκε μέσα στο θέμα αυτό δεν μας τιμά.Δεν έπρεπε να συμβούν αυτά.

Το θέμα κλειδώνεται(εκτός απροόπτων εξελίξεων) και θα διαγραφούν,όλα τα απαράδεκτα κι εκτός θέματος μηνύματα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.