Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Δηλαδή ''ημίθεε'', εσύ δεν τα έχεις ''μπήξει'' ποτέ?!

Βεβαίως, στα τέλη της δεκαετίας του '80, και μάλιστα αρκετά χοντρά για τα δεδομένα της εποχής, αλλά όχι τόσο χοντρά πια. Πάντως, πήρα το μάθημά μου. Δε γυρνάω από 'δώ κι από 'κεί να πείσω τον εαυτό μου, ή να βρω ομοιοπαθείς. Συγγνώμη δηλαδή, αλλά το θέμα των καλωδίων ήχου είναι μεγάλη χοντράδα. Μεγάλη, και ανήθικη! (Περισσότερα στο επερχόμενο μανιφέστο)...

και κατι αλλο για τον Ηλια. Ειμασταν 7 ατομα σπιτι σου μαζι με σενα και μενα.
Οι 4 ειπαν οτι το συστημα σου ειναι για τα μπαζα. Με τους αλλους 2 δε το συζητησα.

ντροπη τους θα ελεγα εγω.

οχι επειδη το ειπαν (μπορη και ειναι) αλλα επειδη το ειπαν σε εσενα και οχι στον ηλια.

Σωστά. Καλύτερα να σταματήσει εδω το θέμα.
Το τι λέμε πίσω απο την πλάτη του καθενός, μόνο κακοήθεια μπορεί να χαρακτηριστεί.
Οι καθαρές κουβέντες πρέπει να λέγονται κατα πρόσωπο και όχι κρυμένοι πίσω απο το δάχτυλό μας ή πίσω απο μια οθόνη.

Και συγνώμη για το off the topic...

Ε, τώρα ρίχνεις λάδι στην φωτιά! Στο κάτω - κάτω, ότι και να είναι το
σύστημα αφού τον ικανοποιεί, δεν νομίζω ότι μας πέφτει λόγος.

ε αφου με κατηγορει για λαμογιο ας του πω και την αληθεια που κανενας δε θα ελεγε απο ευγενεια και ας τον πονεσει. Απλως επαψα να ειμαι ευγενικος με τον Ηλια δεν υπαρχει κανενας λογος πια....

ντροπη τους θα ελεγα εγω.

οχι επειδη το ειπαν (μπορη και ειναι) αλλα επειδη το ειπαν σε εσενα και οχι στον ηλια.

καλα δοκιμασε να πεις κατι τετοιο στον Ηλια και τα λεμε μετα!!!
Θα ακουσεις οσα ακουσα εγω και περισσοτερα ακομα...

Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Σωστά. Καλύτερα να σταματήσει εδω το θέμα.
Το τι λέμε πίσω απο την πλάτη του καθενός, μόνο κακοήθεια μπορεί να χαρακτηριστεί.
Οι καθαρές κουβέντες πρέπει να λέγονται κατα πρόσωπο και όχι κρυμένοι πίσω απο το δάχτυλό μας ή πίσω απο μια οθόνη.

Και συγνώμη για το off the topic...

Αν δεν είναι το μοναδικό τότε είναι ένα από τα ελάχιστα μηνύματα που δεν είναι :offtopic:

Βεβαίως, στα τέλη της δεκαετίας του '80, και μάλιστα αρκετά χοντρά για τα δεδομένα της εποχής, αλλά όχι τόσο χοντρά πια. Πάντως, πήρα το μάθημά μου. Δε γυρνάω από 'δώ κι από 'κεί να πείσω τον εαυτό μου, ή να βρω ομοιοπαθείς. Συγγνώμη δηλαδή, αλλά το θέμα των καλωδίων ήχου είναι μεγάλη χοντράδα. Μεγάλη, και ανήθικη! (Περισσότερα στο επερχόμενο μανιφέστο)...

ρε φιλε εσυ εχεις δοκιμασει στο συστημα σου καποιο απο τα θεωρουμενα καλα καλωδια που σε απογοητευσε ?
Και γω!! Το Valhalla μου φαινεται χαλια.
Αυτο δε σημαινει οτι και τα αλλα ακριβα ειναι απατη. Μπορει να ακουσεις καποιο και να σου δωσει κατι παραπανω αλλα πρεπει να δεχτεις να το κανεις το πειραμα πρωτα!!!! Οχι να απορριψεις τα παντα εξαρχης...

Εννοειται οτι οι τιμες που χρεωνονται και τα περιθωρια κερδους ειναι γελοια.
Το ιδιο και στο Rolex!!!!

Καταλάβετε κάτι κύριοι, ακόμα και το ίδιο, αποδεδειγμένα καλό καλώδιο,
παίζει διαφορετικά από σύστημα, σε σύστημα. Γι'αυτό λέμε ότι πρέπει να
δοκιμάζει κανείς πριν αγοράσει. Μαγικές λύσεις, δεν υπάρχουν!

και κατι αλλο για τον Ηλια. Ειμασταν 7 ατομα σπιτι σου μαζι με σενα και μενα.
Οι 4 ειπαν οτι το συστημα σου ειναι για τα μπαζα. Με τους αλλους 2 δε το συζητησα.

μονο 4 φιλοι μου στο ειπαν? θα επρεπε να στο ελεγαν ολοι...

ρε τους... ! για να τους παρω τηλεφωνο ( αληθεια, τους ειχες ξαναδει ποτε στη ζωη σου? )

γεια χαρα σε ολους - θα τα λεμε και απο αλλου!-bye-

μονο 4 φιλοι μου στο ειπαν? θα επρεπε να στο ελεγαν ολοι...

ρε τους... ! για να τους παρω τηλεφωνο ( αληθεια, τους ειχες ξαναδει ποτε στη ζωη σου? )

γεια χαρα σε ολους - θα τα λεμε και απο αλλου!-bye-

ναι τους 2 τους ηξερα...

Πάντως με στενοχωρεί αφάνταστα, προσωπικά, κάτι το οποίο γινόταν παλιά και ήλπιζα ότι έχει σταματήσει. Οι ψίθυροι και οι πισώπλατες μαχαιριές, λόγω ζήλιας, ή εξυπνάδας ή, ή, ή...την στιγμή που μας καλεί κάποιος στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του χώρο με καλή διάθεση, προσφέροντάς μας φιλοξενία, να του το ανταποδίδουμε με αυτόν τον τρόπο.
Είναι τουλάχιστον κακοήθεια για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.
Εαν δεν θέλουμε να πάμε δεν πηγαίνουμε και το κυριότερο είναι, ότι εαν θέλουμε να σχολιάσουμε, να το κάνουμε μπροστά στον οικοδεσπότη εν είδη ακαδημαϊκής συζήτησης και όχι σε πηγαδάκι.

Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και οτι καταλαβαινόμαστε, εφ'όσον έχουμε το ίδιο χόμπυ, όμως διαφορετικές προτιμήσεις και αυτιά.

Αρε 4" φουλρεϊντζ που μας χρειάζεται :BDGBDGB53:

Πάντως με στενοχωρεί αφάνταστα, προσωπικά, κάτι το οποίο γινόταν παλιά και ήλπιζα ότι έχει σταματήσει. Οι ψίθυροι και οι πισώπλατες μαχαιριές, λόγω ζήλιας, ή εξυπνάδας ή, ή, ή...την στιγμή που μας καλεί κάποιος στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του χώρο με καλή διάθεση, προσφέροντάς μας φιλοξενία, να του το ανταποδίδουμε με αυτόν τον τρόπο.
Είναι τουλάχιστον κακοήθεια για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.
Εαν δεν θέλουμε να πάμε δεν πηγαίνουμε και το κυριότερο είναι, ότι εαν θέλουμε να σχολιάσουμε, να το κάνουμε μπροστά στον οικοδεσπότη εν είδη ακαδημαϊκής συζήτησης και όχι σε πηγαδάκι.

Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και οτι καταλαβαινόμαστε, εφ'όσον έχουμε το ίδιο χόμπυ, όμως διαφορετικές προτιμήσεις και αυτιά.

Αρε 4" φουλρεϊντζ που μας χρειάζεται :BDGBDGB53:

+1000

θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν καποιος μου ελεγε το συστημα σου εχει

αυτο το προβλημα προσπαθησε να το βελτιωσεις παρα να μου πη τι ωραια τι

καλα να αρχιση το θαψιμο και την κοροιδια.

και νομιζω οτι ο αυτο ενοχλησε και τον ηλια μ.

στο κατω κατω εχει καλα μηχανηματα και αν δεν παιζουν οπως πρεπη κατι

φταιη.

Λοιπον ας αρχισουμε απο αυτο.
Ποιος απο τους εφτα που ακουσε τα καλωδια, διαφωνει οτι στην συγκεκριμενη δοκιμη το πηνιοσυρμα ειχε τον καλυτερο ηχο απο ολα;

Δευτερον πως γινεται το ακριβοτερο καλωδιο απολα να ακουγεται μαπα σε μενα και να παιρνει την χαμηλοτερη βαθμολογια απολα.
Εαν απαντησετε οτι ειμαι κουφος, εξηγειστε μου πως γινεται τοτε μονο εγω και αλλος ενας να καταφερουμε να καταλαβουμε οτι το δυο και το τεσσετα ηταν το ιδιο καλωδιο.

Το ακριβότερο δεν είναι και De facto το καλύτερο!
Άσε που το αν θα δένει ένα καλώδιο σε ένα συγκεκριμένο σύστημα και θα
αποδίδει όπως πρέπει, δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το πόσο ακριβό είναι.

φιλε MACMOD για πολλοστη φορα θα συμφωνησω μαζι σου, αλλωστε λιγα ποστς πριν γραφω

για μενα η δοκιμη αποδειξε οτι δεν υπαρχουν καλα η κακα καλωδια, αλλα καλωδια που ταιριαζουν λιγοτερο η περισσοτερο με το καθε συστημα και αυτο δεν εχει σχεση με την τιμη τους. Δηλαδη ενα ακριβο καλωδιο μπορει να βελτιωσει ενα φτηνο συστημα κατα πολυ, οπως και ενα φτηνο καλωδιο μπορει να κατσει απολυτα καλα σε ενα πανακριβο, αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητο να συμβαινει ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη. Οποτε δυστηχως η μονη λυση ειναι οι συγκρητικες δοκιμες στο συστημα.

Το θεμα μου ομως ειναι οτι ενας φιλος με ενθουσιασμο για το χομπυ και αγαπη στον χωρο μας αποφασισε αποψε να αποχωρησει απο αυτον

Γιατί ν' αποχωρίσει ο Ηλίας από το χόμπι; Δεν κατάλαβα...

Πάντως είναι τουλάχιστον ντροπή τέτοια συμπεριφορά.
Επειδή τα ακριβά σας καλώδια αποδείχτηκαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, σας φταίει το σύστημα του Ηλία τώρα.

Το μάθαμε το κόλπο, αν δεν παίζουν τα καλώδια, φταίει το σύστημα.

Τώρα πάντως που ξέρω, θα πάρω ένα σετ πανάκριβα καλώδια και μετά θ' αρχίσω να δοκιμάζω πάνω τους μηχανάκια...:D

Status
Not open for further replies.