Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Status
Not open for further replies.
Οι διαφωνίες δεν αποτελούν και δεν πρέπει να αποτελούν λόγο γιά να
αποχωρεί κάποιος από αυτό που του αρέσει και τέλος πάντων καλό θα
είναι αν κάποιος διαφωνεί, τουλάχιστον να τηρεί τα προσχήματα και να
εκφράζει κόσμια και χωρίς τυμπανοκρουσίες, την αντίθεσή του.
Όσο υπάρχει η υποκειμενικότητα στο ''σπορ'' μας, υπάρχει χώρος γιά πολλές
απόψεις, αρκεί να τεκμηριώνονται!!!

Γιατί ν' αποχωρίσει ο Ηλίας από το χόμπι; Δεν κατάλαβα...

Πάντως είναι τουλάχιστον ντροπή τέτοια συμπεριφορά.
Επειδή τα ακριβά σας καλώδια αποδείχτηκαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, σας φταίει το σύστημα του Ηλία τώρα.

Το μάθαμε το κόλπο, αν δεν παίζουν τα καλώδια, φταίει το σύστημα.

Τώρα πάντως που ξέρω, θα πάρω ένα σετ πανάκριβα καλώδια και μετά θ' αρχίσω να δοκιμάζω πάνω τους μηχανάκια...:D

φιλε ντροπη ειναι η συμπεριφορα καποιου που κατασυκοφαντει ανθρωπους και υποληψεις γιατι του ειπανε οτι το συστημα του ειναι φωτεινο. Αυτο ειναι ντροπη!!!!!!

Και τη γνωμη μου για καποιο συστημα θα την πω μονο εαν με ρωτησει καποιος που θελει να την ακουσει πραγματικα. Αλλιως θα φροντισω να μη τη μαθει για να μη με θεωρει κακοβουλο.

Αλλα να λεει τον ανθρωπο που καλεσε σπιτι του για να του πει μια γνωμη απατεωνα παει πολυ.

Αυτο ειναι ντροπη!!!!!!

Οσον αφορα τα καλωδια εσυ παρε πηνιοσυρμα και ασε τους αλλουν να παρουν οτι γουσταρουν δε χρειαζεται να τους ειρωνευεσαι....

Φίλε Ήλια, αν ξαναοργανώσεις κάποιο Event, θα ήθελα να παρεβρεθώ και
εγώ! Με συγχωρείτε γιά το μικρό Off topic!

Επειδή τα ακριβά σας καλώδια αποδείχτηκαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, σας φταίει το σύστημα του Ηλία τώρα.

D

εσυ που το ξερεις αφου δεν ησουν εκει? στο ειπανε? μαλλον λαθος στα ειπανε...

πάντως θέμα υπήρχε...
το είδα στο site αυτού του argento.... (τι όνομα και αυτό...)
1300 λιριά....
κοινώς 2000 έουρα... γιά κορδόνια (που έλεγε η γιαγιά μου - καλή της ώρα).

Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

φιλε ντροπη ειναι η συμπεριφορα καποιου που κατασυκοφαντει ανθρωπους και υποληψεις γιατι του ειπανε οτι το συστημα του ειναι φωτεινο. Αυτο ειναι ντροπη!!!!!!

Και τη γνωμη μου για καποιο συστημα θα την πω μονο εαν με ρωτησει καποιος που θελει να την ακουσει πραγματικα. Αλλιως θα φροντισω να μη τη μαθει για να μη με θεωρει κακοβουλο.

Αλλα να λεει τον ανθρωπο που καλεσε σπιτι του για να του πει μια γνωμη απατεωνα παει πολυ.

Αυτο ειναι ντροπη!!!!!!

Οσον αφορα τα καλωδια εσυ παρε πηνιοσυρμα και ασε τους αλλουν να παρουν οτι γουσταρουν δε χρειαζεται να τους ειρωνευεσαι....

Ψυχραιμία, δεν χρειάζονται αυτά!
Δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν να λέει την γνώμη του, ειδικά όταν
ζητείται, αλλά και λίγο τακτ δεν βλάπτει, δεν λέω να πείς ψέμα, αλλά
δεν χρειάζεται να τον σοκάρεις κιόλας τον άλλο επιδεικνύοντας ατάκες
του στιλ ''σύστημα γιά μπάζα''!

Και επειδη εγω βγει ο κακος μετα απο τις κατηγοριες που ακουσα να σας πω και τη γνωμη μου για το συστημα του Ηλια. Με τα μηχανηματα που εχει ειναι ανεξηγητο να εχει τοσο μετριο αποτελεσμα ακομα και οταν βαλαμε τα ακριβα καλωδια καθως και το πηνιοσυρμα που ηταν και οι δυο καλυτερες επιλογες συμφωνα με ολους τους ακροατες εκτος του Θαναση που δε του αρεσαν καθολου τα ακριβα.

Ειμαι 99% σιγουρος οτι καποια μηχανηματα του ειναι πειραγμενα και ευχομαι να μην ειναι ο προενισχυτης του γιατι αυτο καθοριζει σε μεγαλο βαθμο τον ηχο. Δε περιμενω απαντηση βεβαια αλλα εαν ειναι χεριασμενος μπορει να επηρεαζει αρνητικα....

Αλλα και να πεις μια κουβεντα ο Ηλιας δε θα σου ξαναμιλησει η θα σταματησει να ασχολειται με το χομπυ!!!!
Αυτο σε απαντηση αυτων που μιλανε για πισωπλατα μαχαιρωματα και αλλες τετοιες π.....ες

Γιά τι σύστημα μιλάμε και τι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε?
Άλλες γνώμες υπάρχουν σχετικά με τον ήχο του συστήματος, δεν
μπορεί θα το έχουν ακούσει και άλλοι, ας μιλήσουν λοιπόν, να δούμε τι
γίνεται?!

πάντως θέμα υπήρχε...
το είδα στο site αυτού του argento.... (τι όνομα και αυτό...)
1300 λιριά....
κοινώς 2000 έουρα... γιά κορδόνια (που έλεγε η γιαγιά μου - καλή της ώρα).

ρε φιλαρακι δεν υπηρχε Argento καλωδιο ηχειων μακαρι να το ειχα αλλα δε το εχω αγορασει τι να κανουμε τωρα

δηλαδη θελετε να βαλω φωτογραφιες για να αποδειξω οτι δε λεω βλακιες.

ΤΑ ARGENTO EINAI ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕ 1100 ΕΥΡΩ
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

όταν εγώ ζήτησα να αναφερθείτε στις συνθήκες του τεστ, δεν νομίζω ότι νοιάστηκε κανείς να αναφέρει προβληματισμούς, όπως ο παραπάνω, οτι δηλ οι μονάδες είναι καλές αλλά πχ "παρατρήσαμε αυτές και αυτές τις αδυναμίες"
"που μπορεί να οφείλονται εκεί και εκεί"

Δεν μπορώ να πιστεψω κύριοι ότι πηγατε κάπου γιά τυφλό, είδατε ένα μάτσο καλά (αντικειμενικά και με κόστος) μηχανήματα και με την υψηλή σας εμπειρία εφ όσον βρήκατε προβλήματα με τα υπάρχοντα καλώδια που θα έπρεπε εξ αρχής να σας δημιουργήσουν εύλογες απορίες να μην τα εντοπίσετε ευγενικά στον οικοδεσπότη, όσο και να μην του άρεζε.
αυτό το εκ των υστέρων γιά τα μπάζα και αφού όλα ήταν καλά...ακούγεται..ΚΑΠΩΣ.

ρε φιλαρακι δεν υπηρχε Argento καλωδιο ηχειων μακαρι να το ειχα αλλα δε το εχω αγορασει τι να κανουμε τωρα

δηλαδη θελετε να βαλω φωτογραφιες για να αποδειξω οτι δε λεω βλακιες.

ΤΑ ARGENTO EINAI ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΕ 1100 ΕΥΡΩ
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ρε φιλαράκι να πεις τους φίλους σου.

Δεν ξέρω τι ακούσατε και τι χρώμα έχει η ατζέντα σας αν είναι λαχανί ή καφετί...
Άλλωστε κανείς δεν έδωσε δυάρα να ενημερώσει.

Μπράβο γιά τα καλώδιά σου που τα φτιάχνει κάποιος έλληνας.
μην ασχοληθείς να μας πεις
δε μας νοιάζει κι όλας.

βρε άϊντε...

Παρακαλώ ο διαχειριστής της κατηγορίας αν βρεί κουράγιο και χρόνο, ας καθαρίσει το thread από όλο αυτό το αίσχος.

πάντως εγώ από ό,τι διαβάζω εδώ μέσα, και ευτυχώς έχω ηλικία και κάτι με έμαθε η ζωή, ο Ηλίας φαίνεται να έχει δίκιο.

πάντως εγώ από ό,τι διαβάζω εδώ μέσα, και ευτυχώς έχω ηλικία και κάτι με έμαθε η ζωή, ο Ηλίας φαίνεται να έχει δίκιο.

ναι μας καλεσε για να του πουλησουμε καλωδια και τελικα εγω τα καταφερα...

Έχουμε αναλωθεί σε προσωπικές αντεκλίσεις και κατηγορίες, γίνεται
προσπάθεια να βγεί μιά άκρη, να μάθουμε τι έγινε και έκανα ερώτηση γιά
περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις, αλλά δεν βλέπω συγκεκριμένες
και τεκμηριωμένες απαντήσεις και απόψεις! Δεν γίνεται συζήτηση έτσι!!!

μπραβο εισαι πολυ μαγκας

η μαγκιά αγαπητέ φαίνεται να είναι δικό σας χαρακτηριστικό.

Και εδώ δεν περνάει.
Και είμαι από τους λίγους αρμόδιους να φροντίσει γι αυτό.

Αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν αποδειχθούν οι κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν από εδώ και από εκεί και δεν ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό, θα ζητήσω από τον διαχειριστή να το αφήσει με τα μισά περίπου ποστς.

Εδώ μέσα τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές.

Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

ΤΙ ΛΕΣ?

ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ "ΑΡΙΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ", ΓΙΑ "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ", ΓΙΑ "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΗΧΟ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ?

Ηλία, το σύστημά σου σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό και δεν θα έπρεπε να είχες την παραμικρή αμφιβολία για αυτό. Το έχω ακούσει κι εγώ 2-3 φορές κι αν θες σου το υπογράφω. Το θέμα μας όμως εδώ δεν είναι ακριβώς αυτό, το πως ακούστηκε το σύστημά σου. Μαζευτήκατε για να ακούσετε σε blind test "κουρτίνας" μερικά ζευγαρια καλωδίων για ηχεία και τελικώς αντί να μας μεταφέρετε ακουστικές εντυπώσεις και αποτελέσματα ακροάσεων όπως συνηθίζεται άλλωστε σε αντίστοιχες δοκιμές (βλέπε παλαιότερο θέμα με blind test καλωδίων ρεύματος στην οικία Tzimisce) τελικώς μας μεταφέρεται μόνο "χολή" και κακόγουστες προσωπικές αντιπαραθέσεις άνευ προηγουμένου. Γιατί ?

τιποτα εγινε μια δοκιμη τυφλη που ακουσαμε ενα τραγουδι με 5 διαφορετικα καλωδια (το ενα, το πιο ακριβο 2 φορες). Στην τυφλη αυτη δοκιμη μας αρεσε και του Ηλια συμπεριλαμβανομενου περισσοτερο το πηνιοσυρμα και ενα αλλο καλωδιο που τυχαινε να ειναι και το πιο ακριβο. Και τα δυο τα εφερα για τις αναγκες του τεστ

Το ακριβο καλωδιο δεν αρεσε καθολου στον Θαναση ενω για το πηνιοσυρμα υπηρχε καθολικη συμφωνια οτι επαιζε πολυ καλα στο συστημα του Ηλια. Ο Ηλιας μου ζητησε να του πουλησω το πηνιοσυρμα και το εβαλε στο συστημα του.

Ο Ηλιας μαλλον επειδη δε του αρεσαν οι αποψεις μου για τις αδυναμιες που εχει το πηνιοσυρμα το οποιο ειχα μερικους μηνες, διαπιστωσε οτι το θαβω γιατι ηθελα να του πουλησω το ακριβο (για να κρατησω μετα το πηνιοσυρμα στο συστημα μου φανταζομαι!!!). Επισης πιστευει οτι το ακριβο καλωδιο προερχεται απο την εταιρια Argento αλλα δε το παραδεχομαι για να μην ξεφτιλιστει η εταιρια....(φανταζομαι)

Μού αρέσει Ι.Κ, που ρωτάς το γιατί!
Άμα σου έλεγε κάποιος ότι το σύστημα σου είναι γιά τα μπάζα και το
εννοούσε, δεν θα σου την ''έδινε'' λίγο?! Πως θα ένιωθες σαν οικοδεσπότης?
Εγώ θα τον πέταγα έξω (μετά συγχωρήσεως), ειδικά αν δεν τεκμηρίωνε
την άποψη, με απτά επιχειρήματα!
:flipout::flipout::flipout:

.

Αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν αποδειχθούν οι κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν από εδώ και από εκεί και δεν ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό, θα ζητήσω από τον διαχειριστή να το αφήσει με τα μισά περίπου ποστς.

Εδώ μέσα τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές.

και πολυ καλα θα κανεις οι κατηγοριες που ειναι αστηρικτες πρεπει να αποσυρθουν

Status
Not open for further replies.