Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Status
Not open for further replies.
και συνεχιζω να το υποστηριζω γιατι αυτο που ακους με το Anticables ειναι λαθος. Ειναι λαθος οι χροιες. Ειναι εντελως μηχανικες. Δε ξερω πως να το περιγραψω με λογια. Τα οργανα δεν ακουγονται οπως θα ακουγονταν στην πραγματικοτητα. Επισης υπαρχουν καποιες τρυπες σε ορισμενες συχνοτητες που ακουγονται υποβαθμισμενες σε σχεση με αλλες. Αρα αν πραγματικα ακουσεις ολα τα κορυφαια καλωδια στο συστημα σου και αυτο σου φανει το καλυτερο τοτε κατι δε παει καλα στο ιδιο το συστημα...

Το σχολιο που αναφερεις το εγραψα μετα απο 20 δευτερολεπτα ακροασης και γιατι σε σχεση με το αμεσως προηγουμενο που ακουσα εδινε μια εντελως διαφορετικη (βελτιωμενη) στερεοφωνικη εικονα(αυτο μπορουσες να το καταλαβεις με το πρωτο ακουσμα) και η διαφορα προς το καλυτερο ηταν εμφανης. Μονο το καλωδιο 2 μου ειχε δημιουργησει τετοια εντυπωση σε σχεση με το ακριβως προηγουμενο του!!!! Πραγματικα δε μπορουσα να θυμηθω στο τελος πως επαιζε το καθε καλωδιο που εβαλες παρα μονο καθε φορα η εντυπωση που μου εκανε σε σχεση με το προηγουμενο. Αλλοι μπορει να μπορουν εγω δε μπορω. Βρισκω το ΑΒ πιο ευκολο για μενα να βγαλω συμπερασματα.

Για να καταλαβει ο κοσμος που διαβαζεις καλο ειναι να περιγραψεις την μεθοδολογια που ακολουθηθηκε το παραπανω blind test.
Τελος παντων μετραει τι αρεσει στον καθενα αλλα εγω που το εχω ζησει για αρκετο διαστημα πιστευω οτι δε συγκρινεται με τα πραγματικα κορυφαια καλωδια. Καποιος αλλος μπορει να διαφωνησει ....

Κατα τη γνωμη μου μπορει καποιος να ζησει μαζι του αλλα δεν ειναι το τερμα του δρομου....

εισαι σε δυσκολη θεση φιλε μου και μας διαβαζουν πολλοι...

εχει και συνεχεια...

παρακαλω αγαπητοι φιλοι ξαναδιαβαστε το ποστ 107 στην προηγουμενη σελιδα

εισαι σε δυσκολη θεση φιλε μου και μας διαβαζουν πολλοι...

εχει και συνεχεια...

το ξερω δεν προκειται να σου αλλαξω τη γνωμη για το οτι μπορεις να ακουσεις και καλυτερα αλλα δεν πειραζει... προσπαθω παντως !!!!!

Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι στην τελικη τριχες
το σημαντικο ειναι να σου αρεσει αυτο που ακους ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ωρα και να εχουμε κατι να μιλαμε.
Anyway τα καλωδια που εφερα εγω ηταν τα Aeolos κατασκευης Κωστα Βαρουδη (που χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη στο δικο μου συστημα), τα Alpha Core Goertz ΜΙ 2 Veracity που θα τα βρειτε και στις αγγελιες και τα Anticables (τα οποια παρεμειναν με τον ευτυχη νεο ιδιοκτητη τους Ηλια!!!!)

Καλοριζικα φιλε και χιλια ευχαριστω για τη φιλοξενια....

ειμασταν ολοι παροντες και μας ειπες οτι ηταν τα argento τα οποια μαλιστα οπως ειπες τα πηρες και σε καλυτερη τιμη επειδη ηταν demo.

.

το ξερω δεν προκειται να σου αλλαξω τη γνωμη για το οτι μπορεις να ακουσεις και καλυτερα αλλα δεν πειραζει... προσπαθω παντως !!!!!

ειναι γραμμενο: 6=2

επισης μας ειπες οτι τα καλωδια του κου που ανεφερες δεν τα εφερες στην ακροαση τελικα:smash:

παρακαλω διαβαστε με προσοχη το προηγουμενο post

υπαρχει και συνεχεια,

ξερεις φιλε μου εχω ενα πτυχιο στην επιστημη υλικων απο γνωστο πανεπιστημιο της αγγλιας με αρκετα καλο βαθμο και επισης δεν μας διαβαζουν ανθρωποι που μπορει να κοροϊδεψει ο καθενας.

ξερω την μεθοδολογια του πειραματος, και τι ονομαζεται πειραμα....

υπαρχει και συνεχεια

υπαρχουν επισης και ανθρωποι που ηταν παροντες.

ειμασταν ολοι παροντες και μας ειπες οτι ηταν τα argento τα οποια μαλιστα οπως ειπες τα πηρες και σε καλυτερη τιμη επειδη ηταν demo.

.

να με συγχωρεις φιλε μου αλλα καταλαβες λαθος
τα Argento ειναι αυτα

http://www.highendcable.co.uk/Argento Serenity Speaker Cables at High End cable.htm

Argento ηταν το interconnect που εφερα και βαλαμε στο τελος μετα το test. Δε καταλαβαινω για ποιο λογο προσπαθεις να με βγαλεις ψευτη....

με θεωρεις τοσο βλακα να πω τετοιο ψεμα? μαλλον υποτιμας την νοημοσυνη μου....

να με συγχωρεις φιλε μου αλλα καταλαβες λαθος
τα Argento ειναι αυτα

http://www.highendcable.co.uk/Argento Serenity Speaker Cables at High End cable.htm

Argento ηταν το interconnect που εφερα και βαλαμε στο τελος μετα το test. Δε καταλαβαινω για ποιο λογο προσπαθεις να με βγαλεις ψευτη....

με θεωρεις τοσο βλακα να πω τετοιο ψεμα? μαλλον υποτιμας την νοημοσυνη μου....

στο ξαναγραφω, υπαρχουν ανθρωποι που ηταν παροντες και ολες οι σημειωσεις.

εγραψες 6=2, μηπως αλλαξε η μεθοδολογια?

στο επιστρεφω αυτο που μου εγραψες, επειδη εσυ υποτιμας την νοημοσυνη καποιων και στο ξαναλεω υπαρχουν και ανθρωποι που ηταν παροντες.

στο παραπανω ποστ (το αναφερω) μας ειπες κιολας εμας που ειμασταν στην ακροαση οτι τα πηρες και φθηνοτερα 30%

(δεν θα το ανεφερα, αλλα επειδη μου ειπες οτι θελω να σε υποβιβασω! - το αντιθετο, σε σεβομαι απεριοριστα)

εχει και συνεχεια...

Last edited:
sorry δε θελω να συνεχισω γιατι δυστυχως εχεις μια ταση να επιτιθεσαι και σε μενα μετα απο την επιθεση στον Κομνηνο. Σε ευχαριστω ξανα για τη φιλοξενια αλλα δε θελω να γραψω παραπανω σε αυτο το θεμα. Μπορεις να πιστευεις οτι γουσταρεις.... Καλες ακροασεις ...

πολλά μηνύματα πρέπει να διαγραφούν από το συγκεκριμένο thread (όπως και τούτο που γράφω τώρα, ως off topic). είδες Ηλία, στο HIGH END (;) δεν αρκεί μόνο η καλή διάθεση για τη διοργάνωση μιας μάζωξης περί ηχητικών δοκιμών, η καλή διάθεση χρειάζεται κυρίως μετά το πέρας της μάζωξης.

ΥΓ. ο μόνο λόγος που δεν ήρθα ήταν το δεξί βουλωμένο μου αυτί.

Re: Απάντηση: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

πολλά μηνύματα πρέπει να διαγραφούν από το συγκεκριμένο thread (όπως και τούτο που γράφω τώρα, ως off topic). είδες Ηλία, στο HIGH END (;) δεν αρκεί μόνο η καλή διάθεση για τη διοργάνωση μιας μάζωξης περί ηχητικών δοκιμών, η καλή διάθεση χρειάζεται κυρίως μετά το πέρας της μάζωξης.

ΥΓ. ο μόνο λόγος που δεν ήρθα ήταν το δεξί βουλωμένο μου αυτί.

Εχεις δικιο Βαγγελη μου...αν και στη θεση μου...

γρηγορα περαστικα, χαιρετισμους

Απογοητευμενος. Εκει, στο 2000 μια παρεα προσπαθουσε να εμπλουτισει τις γνωσεις και τις ακουστικες της εμπειριες.

Ιδανικα της, να βοηθησει ο ενας τον αλλο.

Απο τοτε, πολλα εγιναν σε αυτην την παρεα.

Μεγαλωσε, μικρυνε, βαθυνε... δεν ξερω...

(...)

οτι και να γραψετε, δικιο θα εχετε.

Παντα ημουν οπαδος της ομαδικοτητας.

Θελαμε να βρουμε αυτο που μας ευχαριστουσε...

Και τωρα τι?

Δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος, ελπιζω να τα καταφερουμε καλλιτερα στο μελλον. Οπως συνηθως γινεται, οι περαστικοι θα φυγουν... αλλοι θα ερθουν

Χαιρετισμους σε ολους

Last edited:
Μην τα σβησετε καλυτερα, αφηστε τα να υπαρχουν, καποιοι ξερουν τι πηγε να παιχτει............................................................................................

χοντρο παιχνιδι πισω απο τις πλατες μας παιδια

.

Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Απογοητευμενος. Εκει, στο 2000 μια παρεα προσπαθουσε να εμπλουτισει τις γνωσεις και τις ακουστικες της εμπειριες.

Ιδανικα της, να βοηθησει ο ενας τον αλλο.

Απο τοτε, πολλα εγιναν σε αυτην την παρεα.

Μεγαλωσε, μικρυνε, βαθυνε... δεν ξερω...

(...)

οτι και να γραψετε, δικιο θα εχετε.

Παντα ημουν οπαδος της ομαδικοτητας.

Θελαμε να βρουμε αυτο που μας ευχαριστουσε...

Και τωρα τι?

Δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος, ελπιζω να τα καταφερουμε καλλιτερα στο μελλον. Οπως συνηθως γινεται, οι περαστικοι θα φυγουν... αλλοι θα ερθουν

Χαιρετισμους σε ολους

Ηλια σου αξιζει ενα μεγαλο μπραβο,για αυτην την καταθεση ψυχης που εκανες,τα< καλωδια >πρεπει να υπαρχουν για να βρισκουμε δικαιολογια να βλεπομαστε

ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ

ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ

.

Aπό ότι διάβασα ακούσατε 1 κομμάτι ? Το πηνιόσυρμα θα το ακούσω και στο δικό μου - αν και το πείραμα το έχω ξανακάνει στο παρελθόν σε 2 συστήματα και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν....

Ακούω 4 tracks τα οποία τα προτείνω ανεπιφύλακτα:

1. Pink Floyd - Marooned
(Πάχος και ξύλινο ηχόχρωμα feder, συριστικά και παραμόρφωση, 3D
ικανότητα παρουσίασης, bightness test)

2. Pink Floyd - High Hopes
(Σκηνική παρουσία, βάθος, attack, ακρίβεια στο imaging , 3D, διαφάνεια, μουσική ροή & διάρκεια νότας decay)

3. Sviatoslav Richter - Mozart Fantasies & Beethoven Sonatas)
Sviatoslav Richer - Mozart & Beethoven Piano Concertos DG
(ringing, mechanical presentation, καθαρότητα και αναγνωσιμότητα
πολλών ενχόρδων (βιολιών), διαφάνεια, ringing, τονικότητα, σώματα,
απόσταση οργάνων, διάρκεια νότας)

4. Diana Krall - When I look In your Eyes
(Λεπτομέρια, διαφάνεια, χροιά φωνής, ευφωνικότητα, presence, ύψος soundstage/σκηνής)

+++ Wood / Broemberg γιά ταχύτητα , detail και ηχόχρωμα μπάσου και ταυτόχρονα ταχύτητα και αέρα παρουσίας στα tweeter.

Με ενα ή δυο tracks δεν γίνεται test . Με το πσυρμα ή τηλεφωνικό ή μια άλλη ιδιοκατασκευή υπήρχε εντονο ringing και απόκληση από την πραγματικότητα σε θέματα όπως χροιές και πληρότητα φωνής.

Last edited:
Status
Not open for further replies.