και συνεχιζω να το υποστηριζω γιατι αυτο που ακους με το Anticables ειναι λαθος. Ειναι λαθος οι χροιες. Ειναι εντελως μηχανικες. Δε ξερω πως να το περιγραψω με λογια. Τα οργανα δεν ακουγονται οπως θα ακουγονταν στην πραγματικοτητα. Επισης υπαρχουν καποιες τρυπες σε ορισμενες συχνοτητες που ακουγονται υποβαθμισμενες σε σχεση με αλλες. Αρα αν πραγματικα ακουσεις ολα τα κορυφαια καλωδια στο συστημα σου και αυτο σου φανει το καλυτερο τοτε κατι δε παει καλα στο ιδιο το συστημα...
Το σχολιο που αναφερεις το εγραψα μετα απο 20 δευτερολεπτα ακροασης και γιατι σε σχεση με το αμεσως προηγουμενο που ακουσα εδινε μια εντελως διαφορετικη (βελτιωμενη) στερεοφωνικη εικονα(αυτο μπορουσες να το καταλαβεις με το πρωτο ακουσμα) και η διαφορα προς το καλυτερο ηταν εμφανης. Μονο το καλωδιο 2 μου ειχε δημιουργησει τετοια εντυπωση σε σχεση με το ακριβως προηγουμενο του!!!! Πραγματικα δε μπορουσα να θυμηθω στο τελος πως επαιζε το καθε καλωδιο που εβαλες παρα μονο καθε φορα η εντυπωση που μου εκανε σε σχεση με το προηγουμενο. Αλλοι μπορει να μπορουν εγω δε μπορω. Βρισκω το ΑΒ πιο ευκολο για μενα να βγαλω συμπερασματα.
Για να καταλαβει ο κοσμος που διαβαζεις καλο ειναι να περιγραψεις την μεθοδολογια που ακολουθηθηκε το παραπανω blind test.
Τελος παντων μετραει τι αρεσει στον καθενα αλλα εγω που το εχω ζησει για αρκετο διαστημα πιστευω οτι δε συγκρινεται με τα πραγματικα κορυφαια καλωδια. Καποιος αλλος μπορει να διαφωνησει ....
Κατα τη γνωμη μου μπορει καποιος να ζησει μαζι του αλλα δεν ειναι το τερμα του δρομου....
εισαι σε δυσκολη θεση φιλε μου και μας διαβαζουν πολλοι...
εχει και συνεχεια...
παρακαλω αγαπητοι φιλοι ξαναδιαβαστε το ποστ 107 στην προηγουμενη σελιδα