Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Status
Not open for further replies.
Κοιτάχτε παίδες,κάνουμε ότι κάνουμε γιατί την βρίσκουμε και γιατί το ψώνιο μας,μόνο οι ομοιαπαθείς μπορούν να το συμμεριστούν.

Δεν πρέπει να χαλάτε τις καρδιές σας και τις σχέσεις σας για τα κωλοκαλώδια.Καταντάει άρρώστια.

Οτι ακούσατε-ακούσατε κι ότι γράψατε-γράψατε...

Ηρεμήστε και συνεχίστε να κάνετε το κέφι σας.Αν το χόμπυ γίνεται αιτία για καυγάδες,αντιπαραθέσεις και ποιός την έχει έτσι ή αλλιώς βράσε όρυζα.

Γι' αυτό να προσέχετε τι κάνετε και γιατί το κάνετε.Καλός ο ενθουσιασμός κι ο πειραματισμός αλλά όχι πάνω απο εμάς...

Ηλια να με συγχωρεις αλλα ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφρασει την αποψη του βαση αυτων που του αρεσουν να ακουει. Δε χρειαζεται να παρεξηγηθεις η να σκεφτεσαι να μη γραφεις στο forum για αυτο το λογο...

Ολα τα συστηματα στο κοσμο ακομα και τα πιο ακριβα μπορουν να αποτελεσουν αντικειμενο σχολιων...

αγαπητε γιωργο, δεν μπορει αλλα να γραφει και αλλα να λεει μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων ΟΜΩΣ.

η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Last edited:
Μια διορθωση το καλωδιο του Γιαννη Κομηνου δεν ηταν Αρτζεντο ηταν ενα μεσαιο μοντελο της Synergistic Research το οποιο μαλιστα επαιξε χωρις την ενεργη του θωρακιση...

sorry
δικιο εχεις.

Hlia kai egw exw stamatnsei merikes fores va grafw/diabazw edw mesa, alla eimai 3ava edw. Telika skepsou av ntav ola rodiva, movo ekei pavw symbaivei!
Oi diskoi nr8av snmera, nmouv pros ta e3w otav nr8e o taxydromos, 8a tous akousw se merikes wres otav gyrisw spiti.
8a balw mpros kai ta sub-woofer gia xarn sou!!

Βρε ματάκια μου, μην χαλάς την καρδιά σου για τέτοια πράγματα...
Μην ξεχνάς ότι ο γραπτός λόγος απέχει από τον προφορικό και για αυτό γίνονται παρεξηγήσεις.
Άμα γουστάρεις αυτό που ακούς δεν πα να πει οποιοσδήποτε το οτιδήποτε για το σύστημά σου;
Ο σκοπός σου είναι το τέλειο ή να ακούς μουσική όπως σε εσένα αρέσει;

-bye-

μεσα μου κλαιω

κακως
θα σου πω ενα πραγμα καποτε νομιζα οτι το δικο μου συστημα επαιζε αξιοπρεπως. Απ'ο τοτε που ακουσα του Κανακακη το δικο μου μου θυμιζει πολυ εντονα το Tivoli!!!

περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν παντα....

Βρε ματάκια μου, μην χαλάς την καρδιά σου για τέτοια πράγματα...
Μην ξεχνάς ότι ο γραπτός λόγος απέχει από τον προφορικό και για αυτό γίνονται παρεξηγήσεις.
Άμα γουστάρεις αυτό που ακούς δεν πα να πει οποιοσδήποτε το οτιδήποτε για το σύστημά σου;
Ο σκοπός σου είναι το τέλειο ή να ακούς μουσική όπως σε εσένα αρέσει;

-bye-

φιλια:dancing::tee:

κακως
θα σου πω ενα πραγμα καποτε νομιζα οτι το δικο μου συστημα επαιζε αξιοπρεπως. Απ'ο τοτε που ακουσα του Κανακακη το δικο μου μου θυμιζει πολυ εντονα το Tivoli!!!

περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν παντα....

εδω γραφεις? εγινε λαθος στο post?

δεν καταλαβες, μιλησα για ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΕΧΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ - ΔΙΝΩ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ:flipout:

Last edited:
Πιστευω οτι ο φιλος Γιαννης να μην υα γραφει αυτα κογω της μικρης παρεξηγησης που εγινε μετα με τον Ηλια.
Αν πραγματικα το πιστευει τοτε ειναι δικαιωμα του να εκφερει την γνωμη του.

αγαπητε γιωργο, δεν μπορει αλλα να γραφει και αλλα να λεει μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων ΟΜΩΣ.

η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ρε φιλε τα γραπτα σχολια αφορουσαν το effect του καθε καλωδίου στο συστημα σου με τη συγκεκριμενη ηχογραφηση και οχι το συστημα σου γενικα η την ποιοτητα της συγκεκριμενης ηχογραφησης. Αυτα ηταν θεματα που δε συζητηθηκαν ουτε και υπήρχε κανενας λογος να συζητηθουν....

Ηλία κράτα γερά ;-)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το forum προσφέρει εμπειρίες
Σε ηχοσυστήματα
Σε θεωρίες και πρακτικές
Σε ακροάσεις
Αλλά εκτός αυτών σίγουρα προσφέρει εμπειρίες
Κοινωνικές
Forum-ιστικες (αλλά netiquette)
Συμπεριφοράς σε forum

Μην ξεχνάμε ότι ο λόγος των forums κάτι ανάμεσα στον γραπτό και τον προφορικό είναι στην ουσία ένας νέος λόγος που αναπτύσσεται σταδιακά και βάση εμπειριών στα forum. Εάν πάς να μιλήσεις πρώτη φορά σε δικαστήριο, δεν έχεις μπει στο κλήμα των δικαστηρίων ακόμα. Εάν πάς να μιλήσεις με μαστόρια άλλο λόγο χρησιμοποιείς κ.ο.κ. Άλλη η ευγένεια των Άγγλων άλλη των Ελλήνων άλλη των Forum.

Last edited:
Μη φωναζεις Ηλια ακουμε

και σε αυτον τον χωρο μαλλον οι περισσοτεροι ακουμε καλα

Απάντηση: Re: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

ρε φιλε τα γραπτα σχολια αφορουσαν το effect του καθε καλωδίου στο συστημα σου με τη συγκεκριμενη ηχογραφηση και οχι το συστημα σου γενικα η την ποιοτητα της συγκεκριμενης ηχογραφησης. Αυτα ηταν θεματα που δε συζητηθηκαν ουτε και υπήρχε κανενας λογος να συζητηθουν....

Φαντάσου να τα συζητάγατε κι αυτά τι θα γινόταν:argue:

Χρυσαυτάδες μου:grinning-smiley-043

ΤΙ ΛΕΣ?

ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ "ΑΡΙΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ", ΓΙΑ "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ", ΓΙΑ "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΗΧΟ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ?

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ????????????????????

Re: Απάντηση: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Μη φωναζεις Ηλια ακουμε

και σε αυτον τον χωρο μαλλον οι περισσοτεροι ακουμε καλα

το ξερω αγαπητε φιλε...

ΤΙ ΛΕΣ?

ΕΔΩ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ "ΑΡΙΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ", ΓΙΑ "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ", ΓΙΑ "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΗΧΟ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ?

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ????????????????????

εγω παντως αυτο καταλαβα οτι επρεπε να κανουμε για αυτο το αναφερω....

Πιστευω οτι ο φιλος Γιαννης να μην υα γραφει αυτα κογω της μικρης παρεξηγησης που εγινε μετα με τον Ηλια. Αν πραγματικα το πιστευει τοτε ειναι δικαιωμα του να εκφερει την γνωμη του.

ενα επιπλεον στοιχειο φιλε GEOPOLITIS

o θανασης ηταν μπροστα σε ενα τηλεφωνημα που μου εκανε ο komninos i μετα την ακροαση

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?

Επαναλαμβανω. Στα χαρτια ολοι γραψαμε τα χαρακτηρηστηκα καθε καλωδιου.-

Επαναλαμβανω. Στα χαρτια ολοι γραψαμε τα χαρακτηρηστηκα καθε καλωδιου.-

δεν θελω να σε προσβαλω ουτε να σε εκθεσω

"ΑΡΙΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ", "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΧΟΣ", "ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ?

ΑΚΟΥΓΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Ε?

ενα επιπλεον στοιχειο φιλε GEOPOLITIS

o θανασης ηταν μπροστα σε ενα τηλεφωνημα που μου εκανε ο komninos i μετα την ακροαση

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?

εννοεις οτι η συγκεκριμενη κριτικη ειναι κακοβουλη και δεν εχει σχεση με την προσωπικη αποψη του Κομνηνου σαν ακροατη?

Ειναι λιγο βαρυ αυτο αν θες τη γνωμη μου και καλο ειναι τετοια πραγματα να μη συζητιουνται σε ενα forum αλλα μεταξυ σας....

Status
Not open for further replies.