petronik
Μέλος Σωματείου
Προτεινω απο εδω και επειτα οι απαντησεις να γραφονται μεσω π.μ,προφανως δεν αφορουν ολα τα μελη του avclub
Μαλλον δικιο εχετε.
Οσον αφορα λοιπον εμενα, οπως ηδη προαναφερα την καλυτερη βαθμολογια απεσπασε το πηνιοσυρμα με πολυ κοντα το Αρτζεντο του Γιαννη του Κομνηνου και τριτο επισης πολυ κοντα το Kimper 8tc. Eνα κλικ πιο πισω ηταν το Goertz, Ενω απαραδεκτο για το συγκεκρημενο συστημα ηταν το VDH CS 122.
Επισης εντελως φιλικα σε οποιον απο τους παραπανω φιλους δικαιως γκρινιαζει, διαθετω οποιο κομματι απο το συστημα μου επιθυμει για ακροαση η και τον εαυτο μου εαν ειναι διατεθειμενος να με φιλοξενησει.
Για σας και απο εμενα με μια μικρη καθηστεριση λογο το οτι δεν εχω internet σπιτι τo καλωδιο που εφερα στη δοκιμη ηταν το Synergistic Research Alpha tesla.Σε γενικες γραμμες θα συνφωνησω με τον πολιτη.Το συγκεκρυμενο συστημα δεν ειχε καλη αναλυση και εχει μια σκληραδα στα μεσουψηλα η οποια γλυκανε λιγο με το πηνιοσυρμα.
Ηλια θες να γραψω οτι το συστημα επαιξε τελεια.να το γραψω δεν εχω κανενα προβλημα ετσι ομως θα σου πω ψεματα το θελεις?Γιατι το πηρες τοσο στραβα?
Ηλια θες να γραψω οτι το συστημα επαιξε τελεια.να το γραψω δεν εχω κανενα προβλημα ετσι ομως θα σου πω ψεματα το θελεις?Γιατι το πηρες τοσο στραβα?
Κριμα... τιποτε αλλο φιλε...
.
Μην το σβησετε αυτο το μηνυμα μου, αφηστε το να υπαρχει.
Οποιοσδηποτε θελει μπορει να ακουσει το συστημα. στη διαθεση του... κριμα
υπαρχουν και τα γραπτα ξερετε...
κριμα...
τουλαχιστον εγραψες και κατι εδω μεσα...
ενα συστημα με το arcam cd 192, vdh integration cd-pre και pre-power, Audio Note με telefunken και rca στην προενισχυση, Krell τελικο και Analysis Omega ηχεια δεν ειχε αναλυση και ειχε σκληραδα στα μεσουψηλα!!!!
εχω τα γραπτα σου φιλε,
και δεν θα με κανεις να απογοητευτω τελειως και να φυγω απο αυτον τον δικτυοχωρο!
να εισαι καλα παντως...
.εγω δεν προκειται να θιξω καμμια κατασταση.
.
αυτα που γραψαμαι ηλια ηταν τα χαρακτηρηστηκα του καθε καλωδιου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.