Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Status
Not open for further replies.
Προτεινω απο εδω και επειτα οι απαντησεις να γραφονται μεσω π.μ,προφανως δεν αφορουν ολα τα μελη του avclub

Μαλλον δικιο εχετε.
Οσον αφορα λοιπον εμενα, οπως ηδη προαναφερα την καλυτερη βαθμολογια απεσπασε το πηνιοσυρμα με πολυ κοντα το Αρτζεντο του Γιαννη του Κομνηνου και τριτο επισης πολυ κοντα το Kimper 8tc. Eνα κλικ πιο πισω ηταν το Goertz, Ενω απαραδεκτο για το συγκεκρημενο συστημα ηταν το VDH CS 122.

Επισης εντελως φιλικα σε οποιον απο τους παραπανω φιλους δικαιως γκρινιαζει, διαθετω οποιο κομματι απο το συστημα μου επιθυμει για ακροαση η και τον εαυτο μου εαν ειναι διατεθειμενος να με φιλοξενησει.

Υ.γ. Παιδια φευγω τωρα γιατι πρεπει να παω να μαγειρεψω, γιατι ο μεγαλος μου γυιος παρηγγειλε οτι θελει παστιτσιο. Επιστροφη το βραδυ.

Για σας και απο εμενα με μια μικρη καθηστεριση λογο το οτι δεν εχω internet σπιτι τo καλωδιο που εφερα στη δοκιμη ηταν το Synergistic Research Alpha tesla.Σε γενικες γραμμες θα συνφωνησω με τον πολιτη.Το συγκεκρυμενο συστημα δεν ειχε καλη αναλυση και εχει μια σκληραδα στα μεσουψηλα η οποια γλυκανε λιγο με το πηνιοσυρμα.

Re: Απάντηση: Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?

Μαλλον δικιο εχετε.
Οσον αφορα λοιπον εμενα, οπως ηδη προαναφερα την καλυτερη βαθμολογια απεσπασε το πηνιοσυρμα με πολυ κοντα το Αρτζεντο του Γιαννη του Κομνηνου και τριτο επισης πολυ κοντα το Kimper 8tc. Eνα κλικ πιο πισω ηταν το Goertz, Ενω απαραδεκτο για το συγκεκρημενο συστημα ηταν το VDH CS 122.

Επισης εντελως φιλικα σε οποιον απο τους παραπανω φιλους δικαιως γκρινιαζει, διαθετω οποιο κομματι απο το συστημα μου επιθυμει για ακροαση η και τον εαυτο μου εαν ειναι διατεθειμενος να με φιλοξενησει.

Μια διορθωση το καλωδιο του Γιαννη Κομηνου δεν ηταν Αρτζεντο ηταν ενα μεσαιο μοντελο της Synergistic Research το οποιο μαλιστα επαιξε χωρις την ενεργη του θωρακιση...

Χμ ενδιαφέρον.
Ηλία μαζί με την επίσκεψη που χρωστάς θα φέρεις κι απο το συγκεκριμένο πηνιόσυρμα για διπλοκαλωδίωση,να τ' ακούσω κι εγώ.:ernaehrung004:

Για σας και απο εμενα με μια μικρη καθηστεριση λογο το οτι δεν εχω internet σπιτι τo καλωδιο που εφερα στη δοκιμη ηταν το Synergistic Research Alpha tesla.Σε γενικες γραμμες θα συνφωνησω με τον πολιτη.Το συγκεκρυμενο συστημα δεν ειχε καλη αναλυση και εχει μια σκληραδα στα μεσουψηλα η οποια γλυκανε λιγο με το πηνιοσυρμα.

Κριμα... τιποτε αλλο φιλε...

.

Μην το σβησετε αυτο το μηνυμα μου, αφηστε το να υπαρχει.

Οποιοσδηποτε θελει μπορει να ακουσει το συστημα. στη διαθεση του... κριμα

υπαρχουν και τα γραπτα ξερετε...

κριμα...

τουλαχιστον εγραψες και κατι εδω μεσα...

ενα συστημα με το arcam cd 192, vdh integration cd-pre και pre-power, Audio Note με telefunken και rca στην προενισχυση, Krell τελικο και Analysis Omega ηχεια δεν ειχε αναλυση και ειχε σκληραδα στα μεσουψηλα!!!!

εχω τα γραπτα σου φιλε,

και δεν θα με κανεις να απογοητευτω τελειως και να φυγω απο αυτον τον δικτυοχωρο!

να εισαι καλα παντως...

.εγω δεν προκειται να θιξω καμμια κατασταση.

.

Last edited:
Μάλλον απαγορεύεται εκτός απ το να αναφέρουμε το σύστημα ακρόασης, να υπάρχει και προσωπική άποψη για κάποιο σύστημα.

προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
μετά το πμ μίλησα με τον φίλο μας τον Ηλία, διεξοδικότατα γιά το όλο event.
ο Ηλίας, που διακρίνεται γιά την αγάπη του γιά το χόμπυ, οργάνωσε με μεγάλη προσπάθεια το blind test και προσκάλεσε πολύ κόσμο στο φτωχικό του γιά να ακούσουν με το σύστημά του που όπως μου περιέγραψε και κατάλαβα είναι υψηλών δυνατοτήτων.

Όμως επειδή τα θέλει όλα τέλεια, ζητάει το χρόνο του γιά να τα παρουσιάσει όπως πρέπει έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν αιτίες γιά ασάφειες ή και παρεξηγήσεις επί της διαδικασίας.
Κάτι που πιστεύω θα γίνει σύντομα και πρέπει καθώς βλέπω το ενδιαφέρον είναι ήδη εξαιρετικό από κόσμο.

Νομίζω αξίζει να περιμένουμε λίγο.

Ηλια θες να γραψω οτι το συστημα επαιξε τελεια.να το γραψω δεν εχω κανενα προβλημα ετσι ομως θα σου πω ψεματα το θελεις?Γιατι το πηρες τοσο στραβα?

Ηλια θες να γραψω οτι το συστημα επαιξε τελεια.να το γραψω δεν εχω κανενα προβλημα ετσι ομως θα σου πω ψεματα το θελεις?Γιατι το πηρες τοσο στραβα?

φιλαρακο εχω τα γραπτα σου, τα οποια θα δημοσιοποιησω και καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του.

.

" ΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ. ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΣΦΙΧΤΟ."

"ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ και αναλυτικο ΜΕΣΑΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΛΑ ΥΨΗΛΑ. ΜΠΑΣΟ ΠΙΟ ΣΦΙΚΤΟ"

... αγαπητοι φιλοι, αυτα το εγραψε πριν την ανακοινωση των αποτελεσματων.

... τα συμπερασματα δικα σας. ευχαριστω τον φιλο komninos που με τιμησε με την παρουσια του.

τα γραπτα μενουν-στην διαθεση του καθενος

αγαπητε φιλε, θελω να μην γραφεις ψεμματα, να μην αλλαζεις, μετα την δημοσιευση των αποτελεσματων

στη διαθεση σας αγαπητοι φιλοι - τα γραπτα μενουν

komninos i σε θεωρω φιλο μου, απλα εκανες ενα λαθος που μπορει να διορθωθει! - να εισαι καλα!

Last edited:
αυτα που γραψαμαι ηλια ηταν τα χαρακτηρηστηκα του καθε καλωδιου.

Κριμα... τιποτε αλλο φιλε...

.

Μην το σβησετε αυτο το μηνυμα μου, αφηστε το να υπαρχει.

Οποιοσδηποτε θελει μπορει να ακουσει το συστημα. στη διαθεση του... κριμα

υπαρχουν και τα γραπτα ξερετε...

κριμα...

τουλαχιστον εγραψες και κατι εδω μεσα...

ενα συστημα με το arcam cd 192, vdh integration cd-pre και pre-power, Audio Note με telefunken και rca στην προενισχυση, Krell τελικο και Analysis Omega ηχεια δεν ειχε αναλυση και ειχε σκληραδα στα μεσουψηλα!!!!

εχω τα γραπτα σου φιλε,

και δεν θα με κανεις να απογοητευτω τελειως και να φυγω απο αυτον τον δικτυοχωρο!

να εισαι καλα παντως...

.εγω δεν προκειται να θιξω καμμια κατασταση.

.

Ηλια να με συγχωρεις αλλα ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφρασει την αποψη του βαση αυτων που του αρεσουν να ακουει. Δε χρειαζεται να παρεξηγηθεις η να σκεφτεσαι να μη γραφεις στο forum για αυτο το λογο...

Ολα τα συστηματα στο κοσμο ακομα και τα πιο ακριβα μπορουν να αποτελεσουν αντικειμενο σχολιων...

αυτα που γραψαμαι ηλια ηταν τα χαρακτηρηστηκα του καθε καλωδιου.

καταλαβαινω τη θεση σου. θεωρω το θεμα ληξαν.

χαιρετισμους σε ολα τα μελη, πιστευω να με καταλαβαινετε.

δεν θα με απομακρυνει κανεις απο το avclub, το αγαπω

μεσα μου κλαιω

Status
Not open for further replies.