ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ.....

Νομίζω έτσι ήταν ο Ελληνικός τίτλος: "Να είστε εκεί κύριε Τσάνς". Ίσως αυτό σε μπέρδεψε.

Όντως αυτή ήταν η Ελληνική μετάφραση.

Aν τιμωρηθεί τελικά αυτός ο (βλάκας) τύπος, θα είναι η μέγιστη υποκρισία εκ μέρους του δικαστικού συστήματος...

Παραπέμπονται 10 άτομα για το email της χρεοκοπίας
Δέκα άτομα θα βρεθούν αντιμέτωπα με την Δικαιοσύνη καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής για την διακίνηση e-mail στο οποίο γινόταν αναφορά για χρεοκοπία της χώρας μας.....

Μάλιστα στο πλαίσιο της έρευνας εκλήθησαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση πάνω από 40 διαχειριστές ιστοσελίδων και blogs που είχαν αναπαράγει τις σχετικές πληροφορίες περί χρεοκοπίας....

Υ.Γ. Με τα post εδώ μέσα βλέπω τους admin στα κάγκελα σύντομα όπως πάμε.:smash:

Last edited:
Aν τιμωρηθεί τελικά αυτός ο (βλάκας) τύπος, θα είναι η μέγιστη υποκρισία εκ μέρους του δικαστικού συστήματος...

Γιατί; Εάν εννοείς το ότι δεν διώκονται τα πραγματικά υπεύθυνα για την κατάσταση πολιτικά πρόσωπα, θα διαφωνήσω, το ποινικό μας δίκαιο δεν έχει φτιαχτεί για να αντιμετωπίζει τέτοιες πράξεις.
Θα σου θυμίσω ότι και στην περίπτωση της Δίκης των Έξι, οι υπαίτιοι της καταστροφής δεν δικάστηκαν από κοινό δικαστήριο, αλλά από έκτακτο στρατοδικείο. Ούτε και το Πενταμελές Εφετείο που δίκασε τους πρωταίτιους της χούντας, ήταν ακριβώς "τακτικό" δικαστήριο.

Γιατί; Εάν εννοείς το ότι δεν διώκονται τα πραγματικά υπεύθυνα για την κατάσταση πολιτικά πρόσωπα, θα διαφωνήσω, το ποινικό μας δίκαιο δεν έχει φτιαχτεί για να αντιμετωπίζει τέτοιες πράξεις.
Θα σου θυμίσω ότι και στην περίπτωση της Δίκης των Έξι, οι υπαίτιοι της καταστροφής δεν δικάστηκαν από κοινό δικαστήριο, αλλά από έκτακτο στρατοδικείο. Ούτε και το Πενταμελές Εφετείο που δίκασε τους πρωταίτιους της χούντας, ήταν ακριβώς "τακτικό" δικαστήριο.

Γιατί δεν διώκεται ταυτόχρονα ούτε ένας δημοσιογράφος, ή προσκεκλημένος σε πάνελ, ο οποίος καλείται να πει μια αντικειμενική είδηση ή γνώμη αλλά αυτός απαντά ανάλογα με τα συμφέροντα που εκπροσωπεί... Ψευδές ειδήσεις δεν είναι κι αυτές; Δεν διασπείρονται;

Δεν διώκεται γιατί εκεί έτσι και ξετυλιχθεί το νήμα, θα φτάσει εκεί που είπα. Οι παπαγάλοι κάπου τα ακούν, κανείς παπαγάλος δεν έμαθε ελληνικά άνευ διδασκάλου.

Εγώ θεωρώ ότι ο πραγματικός στόχος είναι το διαδίκτυο. Αποτελεί τον μεγαλύτερο εναλλακτικό πάροχο ενημέρωσης, δεν ελέγχεται, στη συνείδηση του κόσμου αρχίζει και κερδίζει σε αξιοπιστία, ενώ η ενημέρωση είναι πιο άμεση από οποιοδήποτε άλλο μέσο. Αυτά κάνει τους Βαρώνους των media να σκούζουν. Μπορεί δε, να κινητοποιήσει εύκολα μάζες, και αυτό είναι που φοβάται η κυβέρνηση.

Δεν διώκεται γιατί εκεί έτσι και ξετυλιχθεί το νήμα, θα φτάσει εκεί που είπα. Οι παπαγάλοι κάπου τα ακούν, κανείς παπαγάλος δεν έμαθε ελληνικά άνευ διδασκάλου.

Για να καταλάβω. Προσωπικά θεωρείς ότι δεν στέκει νομικά δίωξη σε αυτούς που αναφέρω; 'Η συμφωνείς αλλά το θεωρείς απίθανο λόγω συμφερόντων;

Επίσης δεν ειναι απαραίτητο να μιλάμε για παπαγάλους. Να θυμήσω πόσο επηρρεάζει την οικονομία μας μια δήλωση του Προβόπουλου; Πως εγώ μπορώ να ξέρω αν είναι 100% αληθινή; Και όταν αποδεδειγμένα δεν είναι (περίπτωση απόκρυψης του πραγματικού χρέους προεκλογικά) τι νομικές κινήσεις πρέπει να γίνουν;

Προοσπαθούν να τιμωρήσουν για να φιμώσουν το μέσο (internet) όπως έγινε και με το troktiko.

Το internet δεν είναι πια ελεύθερο, και δεν είναι υπερβολή αυτό. Από εδώ μέχρι το σημείο χουντικών ή μαφιόζικων πρακτικών από τις κυβερνήσεις σαν αυτή υπάρχει διαφορά.

Για να καταλάβω. Προσωπικά θεωρείς ότι δεν στέκει νομικά δίωξη σε αυτούς που αναφέρω; 'Η συμφωνείς αλλά το θεωρείς απίθανο λόγω συμφερόντων;

Το 2ο. Όσο για το άλλο που λες, έχουμε από καιρό κατασταλάξει στην ανύπαρκτη "πολιτική" ευθύνη.

Δε λέτε δόξα το Θεό που ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα;
Επί χούντας έτσι και έστελνες τέτοιο E-mail θα σε έβαζαν φυλακή!

Τι συζητάτε ρε παιδιά;
Δηλαδή βγήκε η απόφαση και ο άνθρωπος είπε περισσότερα ψέματα από αυτούς που μας κυβερνάνε;
Αφού μεταξύ τους βγαίνουν στα παράθυρα και αποκαλεί ο ένας τον άλλον ψεύτη!
Οι άλλοι που λένε ότι τον Δεκέμβρη του 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος είναι καλύτεροι;
Και μη μου πείτε ότι δεν έχετε πετύχει πανικόβλητα Lemmings που έχουν πιστέψει ότι θα καταστραφεί η γη τον Δεκέμβρη του 2012! Μέχρι και γιατί έκανα παιδί με ρώτησε ένας και όταν τον ρώτησα γιατί ρωτάει η απάντηση ήταν "Α, καλά! Δεν ξέρεις τι θα γίνει το 2012; Εσύ είσαι βαθιά νυχτωμένος! Μέχρι και ταινίες έχουν βγει!"

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231100096Υ.Γ. Με τα post εδώ μέσα βλέπω τους admin στα κάγκελα σύντομα όπως πάμε.:smash:

BTW καπνίζω καπνό Pall Mall πράσινο με ψιλά χαρτάκια και slim φίλτρα...

Πάντως μερικοί(ολίγοι) προσπαθούν νά κρυφτούν,αλλά η χαρά δεν τούς αφήνει γιά τήν δίωξη..:D:D:D

Στόχος ειναι το διαδίκτυο,φυσικά, και μέ αφορμή το περίφημο mail ,επιθυμούν νά εξαφανίσουν τήν ουσιαστική κριτική..

Δεν ξέρω τι λέτε εσεις εγω το βλέπω πολύ χοντρό να διωχθεί νομικά ο ανθρωπος.
Όσο για την άποψη οτι και οι πολιτικοί μας λένε ψέματα τα οποία μάλιστα επηρρεάζουν την κοινωνία μας πολύ περισσότερο από το μέιλ του ανθρωπου, όπως και κατευθυνόμενες επιστημονικές ερευνες για υπερθερμανση, καταστροφολογία, διατροφή, κάπνισμα κτλ
πρεπει να γνωρίζουμε οτι είναι πάνω από τον νόμο και δεν αναφέρονται στη δικαιοσύνη...οπότε είναι παράνομη η δίωξη τους.

Και αν κάποιος πει οτι αυτό είναι παραλογο, πρεπει να σκεφτεί οτι έχει καθιερωθεί από ''δημοκρατικές'' διαδικασίες:damnyou:

Last edited:
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟ-ΦΑΝΟΠΟΙΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ.
ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 4 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!!!!!!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καλά πότε πρόλαβε τό Υπουργείο Τρόϊκας και μέτρησε και το νούμερο?
Ειχε σημαδέψει τά χαρτονομίσματα??:D:D:D

Τελικά αυτό το mail κατέστρεψε τήν Χώρα.:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Οπισθοδρόμησε ο ''Αγών'' τού GAP.:award:

Τον Ιανουάριο; Δηλαδή από πότε κυκλοφορεί το συγκεκριμένο κείμενο;

Τώρα για τη φίμωση του νετ.... προφανές είναι ότι ζούμε σε ανελεύθερο καθεστώς. Αλλά ο συγκεκριμένος τύπος μου φαίνεται για κλασσική περίπτωση σπάμερ-μυθοπλάστη (αν δούμε και μόνο ως τι υπογράφει) για να έχει τη συμπάθειά μου. Αυτό είναι ελευθερία της άποψης; Ελευθερία της άποψης είναι να μπορώ ακόμη και να σκυλοβρίζω τον κάθε υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση, όχι να γράφω και να παρουσιάζω ως γεγονότα, και μάλιστα υπογράφοντας ως δήθεν άνθρωπος "εκ των έσω", τα αποκυήματα της φαντασίας μου.

Τον Ιανουάριο; Δηλαδή από πότε κυκλοφορεί το συγκεκριμένο κείμενο;

Τώρα για τη φίμωση του νετ.... προφανές είναι ότι ζούμε σε ανελεύθερο καθεστώς. Αλλά ο συγκεκριμένος τύπος μου φαίνεται για κλασσική περίπτωση σπάμερ-μυθοπλάστη (αν δούμε και μόνο ως τι υπογράφει) για να έχει τη συμπάθειά μου. Αυτό είναι ελευθερία της άποψης; Ελευθερία της άποψης είναι να μπορώ ακόμη και να σκυλοβρίζω τον κάθε υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση, όχι να γράφω και να παρουσιάζω ως γεγονότα, και μάλιστα υπογράφοντας ως δήθεν άνθρωπος "εκ των έσω", τα αποκυήματα της φαντασίας μου.

Συμφωνώ απολύτως σε ότι τονίζω, με μια μικρή αίρεση στο σκυλοβρίζω...

Βάζω στοίχημα ότι ο τορναδόρος είναι του Σύριζα.
Μαζί τα στείλαμε τα email.