Τί είναι αυτό το...άλιεν;;

Voyager δεν βλέπαμε, ε Κωνσταντίνε??:D

voyager8.jpg

species_8472_top_web.jpg

Mantis μοιαζει οντως.

Εχω τραβηξει σε ενα ορειβατικο καταφυγειο καποτε σε βιντεο ενα πρασινο τετοιο να εχει ανοιξει το κρανιο ενος αλλου ζουζουνιου και να κανει πικνικ κανονικα. ....

Mantis μοιαζει οντως.

Εχω τραβηξει σε ενα ορειβατικο καταφυγειο καποτε σε βιντεο ενα πρασινο τετοιο να εχει ανοιξει το κρανιο ενος αλλου ζουζουνιου και να κανει πικνικ κανονικα. ....

Τέτοιο σώμα και "κέρατα" δεν έχω ξαναδεί. Είναι άραγε συνηθισμένο είδος της περιοχής ή ήρθε στις αποσκευές κάποιου απο τους πολλούς που περνούν τον Έβρο τα βράδια;

Απάντηση: Re: Τί είναι αυτό το...άλιεν;;

Τέτοιο σώμα και "κέρατα" δεν έχω ξαναδεί. Είναι άραγε συνηθισμένο είδος της περιοχής ή ήρθε στις αποσκευές κάποιου απο τους πολλούς που περνούν τον Έβρο τα βράδια;

Αυτοί μας φέρνουν τα ειτζ , τις ηπατίτιδες , και την βρώμα γενικά , είναι μες την απλυτιά και την βρώμα ,, το βλέπεις κιόλας είναι μαυροι σαν κατράμι ,

οσο και να πλυθούν όμως είναι αβάφτιστοι , και έτσι πάλι βρωμάν ,,

αμάν

αμάν ...

Re: Απάντηση: Τί είναι αυτό το...άλιεν;;

Empusa pennata

(Αλογάκι της Παναγίας)

http://el.wikipedia.org/wiki/Μαντώδη

Μάλλον χρειάζομαι οφθαλμίατρο :p

Διάβασα την παραπάνω σελίδα πριν ανοίξω το θέμα αλλα την φωτογραφία δεν την είδα...

αλογακι της παναγιας????? αυτο το πραμα???? μιλαμε ετσι κ το δει η γυναικα αυτο το πραμα μεσα στο σπιτι θα μου φαει φουρνελο ολη η πολυκατοικια για να ειναι σιγουρη οτι το καψε!!!! :flipout:

αλογακι της παναγιας????? αυτο το πραμα???? μιλαμε ετσι κ το δει η γυναικα αυτο το πραμα μεσα στο σπιτι θα μου φαει φουρνελο ολη η πολυκατοικια για να ειναι σιγουρη οτι το καψε!!!! :flipout:

Γιατί μωρε; Χαριτωμένο ήταν το άτιμο ;)
3-4 εκατοστά μήκος και τόσο λεπτεπίλεπτο που δεν ηθελα να το αγγίξω μηπως και σπάσει.

Αλογάκι της Παναγίτσας σου λέει μετά...
Τι πρέπει να κάνει για να το ονομάσουν "The Devil's Horse";

Το αλογάκι της Παναγιάς έχει τα διαβολικά ένστικτά του. Κάθε φορά που ζευγαρώνει διαπράττει φόνο.....
Με μια μελετημένη ακαριαία κίνηση αποκόβει και καταβροχθίζει το κεφάλι του αρσενικού καθώς εκείνο επιμένει να ολοκληρώσει την ερωτική πράξη. Κι αυτό γιατί το αρσενικό "αλογάκι της Παναγιάς" δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του.

Έτσι το θηλυκό, τον Βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον.

Οι συσπάσεις του αρσενικού μετά απ` αυτό γίνονται πιο έντονες και η γονιμοποίηση είναι πιο σίγουρη. Έτσι η θηλυκιά προσφέρει τους απογόνους και εκείνος τη ζωή του για τη διαιώνιση του είδους.

Η πρώτη φορά του αρσενικού είναι και η τελευταία.....

Ακολούθως το θηλυκό τρέφεται απ' το νεκρό αρσενικό. Το τρώει σιγά σιγά ολόκληρο. Εχω δει live την απίστευτη αυτή σκηνή (του φαγώματος)......

Last edited:
Το αλογάκι της Παναγιάς έχει τα διαβολικά ένστικτά του. Κάθε φορά που ζευγαρώνει διαπράττει φόνο.....
Με μια μελετημένη ακαριαία κίνηση αποκόβει και καταβροχθίζει το κεφάλι του αρσενικού καθώς εκείνο επιμένει να ολοκληρώσει την ερωτική πράξη. Κι αυτό γιατί το αρσενικό "αλογάκι της Παναγιάς" δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του.

Έτσι το θηλυκό, τον Βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον.

Οι συσπάσεις του αρσενικού μετά απ` αυτό γίνονται πιο έντονες και η γονιμοποίηση είναι πιο σίγουρη. Έτσι η θηλυκιά προσφέρει τους απογόνους και εκείνος τη ζωή του για τη διαιώνιση του είδους.

ειχες δεν ειχες μας κ@υλωσες μεσημεριατικα

Ακολούθως το θηλυκό τρέφεται απ' το νεκρό αρσενικό. Το τρώει σιγά σιγά ολόκληρο. Εχω δει live την απίστευτη αυτή σκηνή (του φαγώματος)......

Pervert! :flipout:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως τον πείθει...

και κάποιο είδος του...Αφγανιστάν!!

Προφανως λαθρομεταναστης το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωσεις με τα τοπικα γραφεια της XA και αμεσα.
Η Ελλαδα ανηκει στα Ελληνικα αλογακια της Παναγιας!

Ντου και ξυλο στα λαθροαλογακια.