Re: Απάντηση: Τι Έπαθε η Pioneer; Πως το είδε ξαφνικά η αντιπροσωπεία της Pioneer στη
Δεν ξέρω αν το είχα διαβάσει εδώ ή σε κάποιο άλλο forum αλλά κάποιος που είχε αγοράσει από Ευρώπη ένα Blue Ray και έπαθε βλάβη δεν αναγνώριζαν την εγγύηση και μολονότι ανακάτεψε και το ινστιτούτο καταναλωτών, τελικά το έστειλε έξω και του το έφτιαξαν. Το σήριαλ το παρακολουθούσα πολύ καιρό, εγώ δεν θα είχα την υπομονή του φίλου. Εμένα κάμερα τελείως αχρησιμοποίητη έβγαλε βλάβη και επειδή είχε πέραση ελάχιστος καιρός από τον ένα χρόνο εγγύηση που δίνουν πλήρωσα κανονικά επισκευή. Μολονότι αυτήν την βλάβη την είχαν όλα τα συγκεκριμένα μοντέλα της Canon. Λογικά εφόσον ήταν προβληματικό αυτό το μοντέλο δεν έπρεπε να χρεώνουν επισκευή, σημειωτέον η συγκεκριμένη ήταν και από τα κορυφαία μοντέλα άρα παρά πολύ ακριβή.Να ρωτήσω κάτι. Αν αγοράσει κάποιος π.χ. ενισχυτή από το εξωτερικό.
Τον καλύπτει η Intersys 100%; ΝΑι ή Όχι;
Μην αρχίσετε τους ευρωπαϊκούς νόμους και τα δικαιώματα....
Στην real life μιλάω.
Τον καλύπτει χωρίς δεύτερη κουβέντα ή θα πρέπει να αρχίζει να τρέχει σε δικηγόρους και σε καταναλωτικές οργανώσεις και να γράφει σε όλα τα φόρουμ για να βρει το δίκιο του;