Τι Έπαθε η Pioneer; Πως το είδε ξαφνικά η αντιπροσωπεία της Pioneer στην Ελλάδα;

Re: Απάντηση: Τι Έπαθε η Pioneer; Πως το είδε ξαφνικά η αντιπροσωπεία της Pioneer στη

Να ρωτήσω κάτι. Αν αγοράσει κάποιος π.χ. ενισχυτή από το εξωτερικό.

Τον καλύπτει η Intersys 100%; ΝΑι ή Όχι;

Μην αρχίσετε τους ευρωπαϊκούς νόμους και τα δικαιώματα....

Στην real life μιλάω.
Τον καλύπτει χωρίς δεύτερη κουβέντα ή θα πρέπει να αρχίζει να τρέχει σε δικηγόρους και σε καταναλωτικές οργανώσεις και να γράφει σε όλα τα φόρουμ για να βρει το δίκιο του;
Δεν ξέρω αν το είχα διαβάσει εδώ ή σε κάποιο άλλο forum αλλά κάποιος που είχε αγοράσει από Ευρώπη ένα Blue Ray και έπαθε βλάβη δεν αναγνώριζαν την εγγύηση και μολονότι ανακάτεψε και το ινστιτούτο καταναλωτών, τελικά το έστειλε έξω και του το έφτιαξαν. Το σήριαλ το παρακολουθούσα πολύ καιρό, εγώ δεν θα είχα την υπομονή του φίλου. Εμένα κάμερα τελείως αχρησιμοποίητη έβγαλε βλάβη και επειδή είχε πέραση ελάχιστος καιρός από τον ένα χρόνο εγγύηση που δίνουν πλήρωσα κανονικά επισκευή. Μολονότι αυτήν την βλάβη την είχαν όλα τα συγκεκριμένα μοντέλα της Canon. Λογικά εφόσον ήταν προβληματικό αυτό το μοντέλο δεν έπρεπε να χρεώνουν επισκευή, σημειωτέον η συγκεκριμένη ήταν και από τα κορυφαία μοντέλα άρα παρά πολύ ακριβή.

Εδώ από Ελλάδα αγοράζεις και δεν σε αναγνωρίζουν. Πρέπει να τους αποδείξεις στα ελληνικά ότι δεν μιλάς κινεζικά.

Όπως και να έχει το κακό είναι ότι κάποιοι δεν πρόλαβαν τις
φτηνές τιμές και τώρα είναι λογικό να τους κακοφαίνεται και
να μην αγοράζουν.
Που ξέρετε ίσως βρεθεί η χρυσή τομή.

Σκεφτείτε όταν θα βγουν τα καινούργια μοντέλα ,όλοι η υποψήφιοι αγοραστές θα περιμένουν πότε θα πέσει αρκετά η τιμή και θα υπάρχει μια ανασφάλεια προς την συγκεκριμένη εταιρία για την τιμολογιακή της πολιτική.

Re: Απάντηση: Τι Έπαθε η Pioneer; Πως το είδε ξαφνικά η αντιπροσωπεία της Pioneer στη

Δεν ξέρω αν το είχα διαβάσει εδώ ή σε κάποιο άλλο forum αλλά κάποιος που είχε αγοράσει από Ευρώπη ένα Blue Ray και έπαθε βλάβη δεν αναγνώριζαν την εγγύηση και μολονότι ανακάτεψε και το ινστιτούτο καταναλωτών, τελικά το έστειλε έξω και του το έφτιαξαν. Το σήριαλ το παρακολουθούσα πολύ καιρό, εγώ δεν θα είχα την υπομονή του φίλου....

Εδώ ήταν. Το συγκεκριμένο περιστατικό αφορούσε BD player Pioneer που είχε αγοραστεί στην Ελλάδα αλλά η Intersys δεν επισκεύαζε δωρεάν, παρότι ήταν στα πλαίσια της εγγύησης, γιατί η βλάβη προκλήθηκε κατά την διαδικασία firmware update. Η Pionner (όπως και οι άλλες εταιρείες) αναφέρει ρητώς ότι η αναβάθμιση γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

Ο φίλος το κυνήγησε (έφτασε μέχρι την Pionner Europe στο Βέλγιο) και δικαιώθηκε.

Κώστα εσύ αυτό το βλέπεις σωστό ;;; όταν όλα τα μηχανήματα προβλέπεται να κάνουν firmware update και τα επίσημα site των εταιριών σου δίνουν τις αναβαθμίσεις.
Στον φίλο το έφτιαξαν στο Βέλγιο αν θυμάμαι καλά.

Σε μερικές μέρες 2 φίλοι μου θα γίνονταν κάτοχοι AV ενισχυτών της pioneer (o ένας θα έπαιρνε τον 73άρι και ο άλλος τον 83άρι).Με αυτήν την έκρηξη που έγινε ξαφνικά στις τιμές , έχουν στραφεί σε άλλες εταιρίες.Αυτά να τα βλέπει η αντιπροσωπεία εδώ γιατί ΧΑΝΕΙ!

E, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Συνήθως εκεί που κάθεσαι ωραία και καλά, σου έρχεται ένα mail από τη μαμά και μόλις το ανοίγεις παθαίνεις ένα καρδιακό, γιατί βλέπεις εργοστασιακές αυξήσεις που πολλές φορές αγγίζουν το 15-20% :damnyou:
Άντε μετά να έχεις όρεξη να υπολογίσεις ΦΠΑ, μεταφορικά, τελωνεία (σε περίπτωση που θέλεις να φέρεις κοντέινερ εκτός Ε.Ε. εννοώ).... .

E, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Συνήθως εκεί που κάθεσαι ωραία και καλά, σου έρχεται ένα mail από τη μαμά και μόλις το ανοίγεις παθαίνεις ένα καρδιακό, γιατί βλέπεις εργοστασιακές αυξήσεις που πολλές φορές αγγίζουν το 15-20% :damnyou:
Άντε μετά να έχεις όρεξη να υπολογίσεις ΦΠΑ, μεταφορικά, τελωνεία (σε περίπτωση που θέλεις να φέρεις κοντέινερ εκτός Ε.Ε. εννοώ).... .
Δεν κατάλαβα τι, προσπαθείς να δικαιολόγησης την Intersys, για τον Θεό, από όλα τα γραφόμενα βγαίνει το συμπέρασμα πως μόλις εξουδετέρωσε τους ανταγωνιστές έβαλε τις τιμές στα ύψη χωρίς να φταίνε μεταφορικά, ΦΠΑ και οτιδήποτε άλλο.
Δυστυχώς εδώ είμαστε Ελλάδα δεν κάθετε κάνεις να υπολογίσει τίποτα όλα είναι στο πόδι και όποιον πάρει ο Χάρος , το αν θα παει καλα μια επιχείρηση είναι θέμα τύχης, δεν κάθετε κανείς να μελετήσει τίποτε, σίγα μην χρειάζεται είναι όλοι επαΐοντες.

Δεν κατάλαβα τι, προσπαθείς να δικαιολόγησης την Intersys, για τον Θεό, από όλα τα γραφόμενα βγαίνει το συμπέρασμα πως μόλις εξουδετέρωσε τους ανταγωνιστές έβαλε τις τιμές στα ύψη χωρίς να φταίνε μεταφορικά, ΦΠΑ και οτιδήποτε άλλο.
Δυστυχώς εδώ είμαστε Ελλάδα δεν κάθετε κάνεις να υπολογίσει τίποτα όλα είναι στο πόδι και όποιον πάρει ο Χάρος , το αν θα παει καλα μια επιχείρηση είναι θέμα τύχης, δεν κάθετε κανείς να μελετήσει τίποτε, σίγα μην χρειάζεται είναι όλοι επαΐοντες.

Το μόνο που λέω είναι ότι μπορεί να υπάρχει και αυτό και να είναι συνδιασμός με τα υπόλοιπα. Μόνο με πληροφόρηση εκ των έσω θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ακριβώς.
Αλλά έτσι ξαφνικά (δηλαδή όχι ξαφνικά, προφανώς εδώ και καιρό θα τους ήταν γνωστό) μάλλον μου μυρίζει και εργοστασιακή αύξηση.

Να ρωτήσω κάτι αφελέστατα; Πήρα τον LX73 τέλος Νοεμβρίου με κόστος 1280,00, στις 15 Δεκεμβρίου το ίδιο κατάστημα τον πουλούσε 1150,00 τί έπρεπε να κάνω να αρχίσω τις διαμαρτηρίες και τις αντιδράσεις "οι κλέφτες, οι έτσι, οι αλλιώς"; Τώρα αντίστοιχα υπάρχει αύξηση, παιδιά έτσι είναι η αγορά δεν μπορούμε να κρίνουμε τους παράγοντες που οδηγούν σε μείωση ή αντίστοιχα σε αύξηση κάποιου προϊόντος ανα πάσα χρονική στιγμή, μην ξεχνάτε ότι για κάθε μεταφορά που κάνουν οι μεταφορικές εταιρίες λόγω της αύξησης του πετρελαίου έχουν επιβάλλει επίναυλο καυσίμων ο οποίος συμπαρασύρει και την αξία CIF στην οποία υπολογίζονται δασμοί, φόροι και γενικά η τελική τιμή του προϊόντος.

Να ρωτήσω κάτι αφελέστατα; Πήρα τον LX73 τέλος Νοεμβρίου με κόστος 1280,00, στις 15 Δεκεμβρίου το ίδιο κατάστημα τον πουλούσε 1150,00 τί έπρεπε να κάνω να αρχίσω τις διαμαρτηρίες και τις αντιδράσεις "οι κλέφτες, οι έτσι, οι αλλιώς";
Αλλο 130 ευρω κατω και αλλο 350 και 500 επανω!!!
Ειχα βαλει κι'εγω σκοπο μεσα στο επομενο 2μηνο να αποκτησω τον LX-73 μαζευοντας χρηματα, αλλα τωρα ξερουν τι θα τους δωσω...:furious3:
Υπαρχει και η λυση να ανεβασουν σταδιακα τις τιμες μεχρι να φτασουν στα επιπεδα που θελουν και οχι μια κι'εξω!! Ανα 3μηνο, ανα 6μηνο, χρονο, δεν με ενδιαφερει πως. Ειναι επιεικως απαραδεκτοι και αντιεπαγγελματιες!!!
Μηπως τοσο καιρο εμπαιναν και μεσα για να πολεμησουν την παραεισαγωγη??!!! Ας σηκωσουν τωρα το κυπελλο της λαλακιας:award: Το αξιζουν!

(andrdive)αυτο που λες δεν δικαιολογη την αυξηση απο 1150 σε 1500 περιπου
τοσο πολυ δεν πειραν οι μεταφορες παραπανω,
.υπαρχουν πολλα παραδειγματα σε ιδια προιοντα που στη ευρωπη ειναι φτηνοτερα ,ακομα και την ιδια αξια να εχουν αλλο το βιοτικο επιπεδο
της ψωροκοσταινας .(ετσυ λεγαν οι πατεραδες μας) και αλλο του γερρμανου-ιταλουκ.λ.π
εγω προ ημερων ρωταγα γιαν λχ 73 για φυλο μου και μολις ακουσε την τιμη
στραφηκαμε σε αλλη εταιρια

δηλαδη ρε παιδια,αυτοι που εκαναν παραεισαγωγη πως κερδιζαν και η ιντερσις οχι ή τουλαχιστον πολυ λιγο?
αρες μαρες κουκουναρες,αφου το εργοστασιο πουλουσε σε δευτερους εισαγωγεις οι οποιοι προφανως εβγαζαν κερδος,αλλιως γιατι να μπουν στη διαδικασια,ειναι δυνατον η ιντερσις να ειχε πολυ μικρο κερδος?
Αρα εφοσον ισχυριζεται οτι εριξε πολυ τις τιμες για να χτυπησει την παραεισαγωγη,τοτε και ενω εχει ''καθαρισει'' τον ανταγωνισμο,θα επρεπε να κανει μια μικρη αυξηση κοντα στη τιμη που εδινε ο τριτος και μαλιστα λιγο πιο χαμηλη,αφου οι τζιροι επιτρεπουν ν'αγοραζει (η ιντερσις) χαμηλοτερα απο αλλους.

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι οι άλλες εταιρείες δεν έχουν ίδια η και μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους ;Δηλαδή ο πχ Νακας πουλάει yamaha για την ψυχή της μάνας του ;Αστείο.
Απλά η intersys για να καταπολεμήσει το υπαρκτό πρόβλημα της παραεισαγωγης κατέβασε βρακια για ενα μεγάλο διάστημα .Οποίος πρόλαβε πρόλαβε.
Τα χρήματα που εδωσα για τον lx 72 και lx 83 δεν θα φτουρουσαν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Last edited:
Πριν λιγα μηνυματα πιο πισω εγραψα για ενα CD-UB100

Δεν δωσατε μεγαλη σημασια, ισως επειδη το ποσο της διαφορας ειναι μικρο. Το προσπερασατε.

Λοιπον η διαφορά ειναι τεραστια. Χαοτικη.
Απο τα 85 που πληρωνει ο Γερμανος εγω θα επρεπε να πληρωσω 135...
Δηλαδη 1.5 φορά παραπανω...

Αντε γεια λοιπον στην αντιπροσωπεια και στους μεταπωλητες.
Ας κονομησει ο Γερμανος λοιπον.
Ανοικτη αγορα ειμαστε, θα επρεπε να εχουν ξυπνησει και να πουλανε αυτοι (εμεις) εξω, και οχι το αντιθετο.

Γενικά όλα αυτά τα χρόνια, οι τιμές των pioneer στην χώρα μας ήταν παρεμφερείς με του εξωτερικού χωρίς μεγάλες διάφορες .

Να ρωτήσω κάτι. Αν αγοράσει κάποιος π.χ. ενισχυτή από το εξωτερικό.

Τον καλύπτει η Intersys 100%; ΝΑι ή Όχι;

Μην αρχίσετε τους ευρωπαϊκούς νόμους και τα δικαιώματα....

Στην real life μιλάω.
Τον καλύπτει χωρίς δεύτερη κουβέντα ή θα πρέπει να αρχίζει να τρέχει σε δικηγόρους και σε καταναλωτικές οργανώσεις και να γράφει σε όλα τα φόρουμ για να βρει το δίκιο του;

Αντιγράφω από τους όρους εγγύησης που εμπεριέχονται σε ενισχυτή Pioneer, με το αυτοκόλλητο της Intersys απ' έξω:

11. Αυτή η εγγύηση ισχύει μόνο για προϊόντα που αγοράστηκαν σε μία από τις χώρες που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο. Παραμένει σε ισχύ όταν, μετά από μία τέτοια αγορά, το προϊόν μεταφερθεί σε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες χώρες.
Οι αναφερόμενες χώρες είναι:

Andorra, Albania, Austria, Belgium, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, FYROM, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Montenegro, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, The Netherlands, Turkey, United Kingdom, C.I.S. (Russian Federation, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Belarus, Ukraine, Georgia, Moldova, Armenia, Azerbaijan).

Συνεπώς αγοράζουμε αφοβα από χώρα εκ των αναφερομένων παραπάνω και η Intersys υποχρεούται να καλύψει την εγγύηση. Και αυτό πρέπει να κάνουμε μήπως και βάλουν μυαλό....

Πριν λιγα μηνυματα πιο πισω εγραψα για ενα CD-UB100

Δεν δωσατε μεγαλη σημασια, ισως επειδη το ποσο της διαφορας ειναι μικρο. Το προσπερασατε.

Λοιπον η διαφορά ειναι τεραστια. Χαοτικη.
Απο τα 85 που πληρωνει ο Γερμανος εγω θα επρεπε να πληρωσω 135...
Δηλαδη 1.5 φορά παραπανω...

Αντε γεια λοιπον στην αντιπροσωπεια και στους μεταπωλητες.
Ας κονομησει ο Γερμανος λοιπον.
Ανοικτη αγορα ειμαστε, θα επρεπε να εχουν ξυπνησει και να πουλανε αυτοι (εμεις) εξω, και οχι το αντιθετο.

Καλησπερα συνφορουμητες...
θα ελεγα να στειλουμε ομαδικο email στην intersys, σχετικα με την αυξηση των τιμων και πως θα αγοραζουμε απο το εξωτερικο, και πως χανουν ετσι πελατες με αυτα που κανουν... φυσικα το ιδεατο θα ηταν να ιδρυσουμε μια εταιρεια, την AV corporation και να εισαγουμε οτι θελουμε στην Ελληνικη αγορα, φτηνοτερα και καλυτερα...
:idea:
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Λοιπόν εγώ είμαι αυτός που είχε πρόβλημα με το pioneer bdp-51fd που τελικά φτιάχτηκε στο Βέλγιο αφού εδώ ήταν ανίκανοι.
Μελετήστε πολύ προσεχτικά τα email που μου έστειλαν από τα κεντρικά της pioneer στο Βέλγιο για να καταλάβετε την αυθαιρεσία της αντιπροσωπείας εδώ στην Ελλάδα. Είχαν αγανακτήσει οι άνθρωποι μαζί τους. . .
<<Once again our apologies, but I hope you understand our statement that
Pioneer Europe has a different policy than Intersys>>

Να συμπληρώσω εγώ ότι η pioneer worldwide έχει διαφορετική πολιτική από την intersys. . .

Last edited: