Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

αυτό που με ενοχλεί σ'αυτόν πολύ μα πάρα πολύ είναι ότι δίνει τροφή στις διαφορές φαντάσματα αθήνας-θεσσαλονίκης

δηλαδή ρε αδερφέ αντί να ημερεύεις την κατάσταση πας και την φουντώνεις;
τον είχα δει σε συνέντευξη πολιτιστικού χαρακτήρα κυρίως στην ετ1 και είχα φρίξει
 
Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι η νοοτροπια "με ψηφιζουν ειμαι υπερανω κριτικης" καθως και το λαικον "εγω τους φιλους μου δε τους πουλαω". Μη τους πουλας ρε μεγαλε, αλλα μη τους δινεις και ποστα να μας τρωνε τα φραγκα αφου εχεις "τετοιου τυπου" φιλους.
 
Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Panagiotis Manopoulos said:
Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι η νοοτροπια "με ψηφιζουν ειμαι υπερανω κριτικης" καθως και το λαικον "εγω τους φιλους μου δε τους πουλαω". Μη τους πουλας ρε μεγαλε, αλλα μη τους δινεις και ποστα να μας τρωνε τα φραγκα αφου εχεις "τετοιου τυπου" φιλους.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το μένος με τον Ψωμιάδη ειδικά όταν η κριτική που του γίνεται , δεν έγινε ποτέ στους πρωτους διδάξαντες αυτών ή παρομοίων απόψεων .

Πρωτος λοιπόν ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε ότι ο μόνος θεσμός είναι ο Λαός . Ποιά η διαφορά με την ανωτέρω ρήση του κ. Ψωμιάδη " με ψηφίζουν , είμαι υπεράνω κριτικής" .

Από πότε το "εγώ τους φίλους μου δεν τους πουλάω" είναι δείγμα λαϊκό , άρα αξιοκαταφρόνητο και μη επιτρεπτό σε μη λαϊκές , αριστοκρατικές τάξεις. Δηλαδή η τάξη σου , φίλτατε Παναγιώτη , έχει ως εφαρμοστέο ρητό το "πούλα τους φίλους σου" ;

Οσο λοιπόν συνεχίζονται αυτού του είδους οι επιθέσεις κατά του κ. Ψωμιάδη , αντίστοιχες με τις επισκέψεις του ΣΔΟΕ προ τετραετίας στο γραφείο του κλπ , τόσο περισσότερο θα καθίσταται συμπαθής στην μεγαλύτερη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος , η οποία μόνον κουτόχορτο δεν τρώει όσον αφορά τα κίνητρα και το βεβαρημένο παρελθόν των αντιπάλων του .
 
Κάποιος κύριος τρεμόπουλος πού μου ειναι παντελώς άγνωστος-μάλλον υποψήφιος νομάρχης πρεπει ναναι στη θεσσαλονίκη ´προοδευτικού´ κόμματος-δήλωσε οτι τα γιαούρτια κανουν καλό στην επιδερμίδα,επικροτώντας στην ουσία το γιαούρτωμα ψωμιάδη.Αυτός ειναι πιό επικίνδυνος για μένα γιατί προσαρμόζει την δημοκρατία στα μετρα του.Η γνωστή λογική οσων το παιζουν ´προοδευτικοί´αλλά ´τρώνε πόρτα´απο τον κόσμο.Θυμίζω τις αντιδράσεις πού ειχε ξεσηκώσει το γιαούρτωμα εναντίον του Μιλτιάδη Παπαιωάννου τότε υπουργού εργασίας.Ολοι ειχαν λυσσαξει και μιλούσαν για αντιδραστική ενέργεια τής δεξιάς.
Σημερα η εφημερίδα ´Ελευθεροτυπία´έμμεσα επικροτεί το γιαούρτωμα και κυρίως στα μικροπολιτικά σχόλια.Η δημοκρατία δεν μπορεί ναχει δύο μέτρα και δυο σταθμά.Στον δεξιό επιτρεπεται το γιαούρτωμα και στον πασόκο ή τον αριστερό όχι.
Υ.Γ
Νομίζω ότι αυτό πού γράφει ο Ντοκ στον Στέλιο ,έχει πιό πολύ να κάνει με το γενικότερο ζήτημα περί κλειδώματος τών θεμάτων και δεν είναι προσωπικό.Ετσι το κατάλαβα εγώ.
 
Μιχάλης said:
Καλά βρε παιδιά,

ο Ψωμιάδης μας πείραξε τώρα; Τόσους και τόσους βουτηρομπεμπέδες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και κάνουν πως μας κυβερνούν γιατί δεν τους γιαουρτώνουμε ;

Θα ελεγα γιατι τους ψηφιζουμε ;;;;


Απαντηση : Γιατι μας αξιζουν !!!
 
Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Panagiotis Manopoulos said:
Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι η νοοτροπια "με ψηφιζουν ειμαι υπερανω κριτικης" καθως και το λαικον "εγω τους φιλους μου δε τους πουλαω". Μη τους πουλας ρε μεγαλε, αλλα μη τους δινεις και ποστα να μας τρωνε τα φραγκα αφου εχεις "τετοιου τυπου" φιλους.


και εγω συμφωνω απολυτως !!!!!!!!!!

δηλ, στο ονομα της φιλιας μεταξυ Λαμογιων να κοροιδευουμε τον κοσμο ;;;;;;;;;

σιγα ρε παιδια τα μουτρα που θα μας διδαξουν ηθος !!!!...και αυτος και ολοι οι αλλοι οι ανεπαρκεστατοι ... !!!!!!!!!!!!

αμαν πια ........

και βεβαιως το γιαουρτωμα ειναι κατακριτεο .
 
Στελλιο ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις για τον οποιον Ψωμιαδη και επισης αναφερετο δικαιωμα σου να τον στολιζεις με οσα κοσμητικα επιθετα θελεις και αν θελεις βεβαια επιχειρηματολογεις για τους χαρακτηρισμους σου,αλλα το 40-45% των συμπολιτων μου να τους θεωρεις καραγκιοζηδες επειδη εχουν διαφορετικη αποψη απο την δικη σου,νομιζω οτι μαλλον ειναι μια ακραια θεση Διοτι, κατα αυτη την εννοια ,οι κατοικοι μιας πολεως θα χαρακτηριζοταν ολοι,απο τις πραξεις η παραλειψεις μιας ελαχιστης μειοψηφιας των κατοικων της και προσωπικα πιστευω οτι αυτο μονο δικαιο δεν ειναι και οπως καταλαβαινεις το προβλημα μας δεν ειναι ο οποιοσδηποτε Ψωμιαδης
 
Οπως φαίνεται μόνη , ορθή άποψη για τα θέματα της Θεσσαλονίκης έχουν δυο Αθηναίοι και ένας κάτοικος Γερμανίας και όχι το 50% του λαού της πόλεως , οι οποίοι - κατά την λογική των ανωτέρω - είναι καραγκιόζηδες , λαμόγια , ανήθικοι κλπ κλπ .
 
Δημητρη,αποψη ας εχουν οποια θελουν,και δικαιουνται να εχουν,οπως ειναι φυσικο,αλλα γιατι να αποκαλουν οσους δεν συμφωνουν με την αποψη τους με ολα αυτα τα κοσμητικα επιθετα?Αν καθ υπερβολη αντιστρεφαμαι τις θεσεις,θα τους ηταν αρεστο,επειδη δεν συμφωνουν με τον Ψωμιαδη,να ειναι αυτοι καραγκιοζηδες κλπ.Απο οτι υποθετω δεν θα το ηθελαν,επομενως ας αφησουν τους ψηφοφορους της πολης μας στο βαθυ τους,κατ αυτους,υπνο και ας ψηφισουν αυτοι κατα την επιθυμια τους ,και οχι εμεις κατα την δικη τους
 
Δεν παρακολουθω τα πολιτικα της Θεσ/κης διοτι ειμαι απασχολημενος και αποκομμενος απο την τηλεοραση τις τελευταιες 2 βδομαδες. Αλλα το να γιαουρτωσεις καποιον ειναι κατακριτεο. Ειτε ειναι εκφραση απογνωσης ή κατι αλλο για μενα δεν ειναι σωστο. Κι ας ειναι "και μεγαλη φορμα¨ο Ψωμιαδης. "Πειράζει;" Καλα κανει και ειναι.
 
Αυτο για την αντιπαλοτητα αναφερεται μηπως σε αυτο που ειπε ο κ.Ψωμιαδης πως μας κυβερναει η Αθηναϊκη αλητικη δημοσιογραφια; Προσωπικα συμφωνω μαζι του χωρις να εχω καποια εχθρα προς τους Αθηναιους. Απλως αυτη ειναι η στεγνη αληθεια. :smile:
 
Oι γνωστοί -άγνωστοι ´Μακεδονομάχοι´δηλαδή δεν έχουν καμία συμβολή στήν πλαστή και απαράδεκτη αντιπαράθεση Βορείων-Νοτίων??
Αθήνα δεν είναι μονον το Κολωνάκι του Λαμπράκη και λοιπών συγγενών ,αλλά και μεγάλες υποβαθμισμένες συνοικίες,και κόσμος πού ταλαιπωρειται καθημερινά.
Αυτό πού κάνει ο Κυριος Ψωμιάδης ειναι λαϊκισμός τού χειρίστου είδους,αντίστοιχος με του Κακαουνάκη.
Βεβαια όταν βλέπω στην τηλεόραση τον Κυριο Πρετεντέρη και την Κυρία Τρέμη,να εξαπολύουν ειρωνικούς μύδρους εναντίον του Κυρίου Ψωμιάδη,τότε αυτός μού γινεται συμπαθέστερος.Πιο ανθρώπινος απο τίς ´ασώματες κεφαλές´τών δελτίων ειδήσεων .....
 
Με ενοχλεί πολύ σαν θεσσαλονικιός που διάφοροι εκτός Θεσσαλονίκης έχουν άποψη για την Θεσσαλονίκη και δεν κοιτάν τα δικά τους τα χάλια και να ψηφίσουν εκεί που πρέπει ... Το τι κάνει ο Ψωμιάδης , εαν το κάνει με νόμιμο τρόπο δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό ... Εαν όμως μου θέτεις αντιπάλους όπως Πατουλίδου , τότε 1000 φορές ξανά Ψωμιάδη ... Αναφέρθηκε πιο πάνω περί μέσου για ξελάφρωμα προστίμων και τα σχετικά ... Απο ότι θυμάμαι ( δεν θέλω να ασχολούμαι με τα πίτουρα ) σχεδόν όλα τα πρόστιμα μειώθηκαν , και είμαι αντίθετος για αυτό ( θα σας πω σε λίγο γιατί ) , διότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες στην Θεσσαλονίκη έχουν μίωση τζίρου μεγαλύτερη απο 50% ... Για αυτό φταίνε οι ίδιοι που αυξήσαν τις τιμές ( μακάρι να είχα τόσα γιαούρτια όσοι επιχειρηματίες είναι ) και όχι ο Ψωμιάδης ή η πολιτεία ... Φυσικά υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που παραβαίνουν συνεχώς τον νόμο , και εκεί δεν πατάει το πόδι του ο Νομάρχης ( αμφιβάλω εαν θα το κάνει ποτέ κάποιος/α ) να τους κλείσει ....

Το πραγματικό φταίξιμο στην Θεσσαλονίκη το έχει η Κυβέρνηση και η εκάστοτε κυβέρνηση με αποτέλεσμα ο δήμος ή η νομαρχία να μην μπορεί να επέμβει σε κεντρικούς δρόμους και σε άλλα, όπου ο έλεγχος γίνεται απο το ΥΠΕΧΩΔΕ ( πως λέγεται σήμερα ; ) Οταν σταματήσει η ομηρία , τότε θα δούμε έργα στη Θεσσαλονίκη ...
 
Θα ήθελα να πώ την αποψή μου σχετικά με την κόντρα Αθήνας - Θεσσαλονίκης που προωθείται εσκεμμένα απο κάποιους κύκλους.

Θα έπρεπε να αναλογιστούμε ότι το 45% σχεδόν του πλυθησμού στριμώχθηκε στην Αθήνα λόγω της ανικανότητας πολλών κυβερνήσεων να εκμεταλλευτούν στο επακρο όλόκληρη την Ελλάδα και τα πολλαπλα επίπεδα παραγωγικού πλούτου που μπορεί να δημιουργήσει.
Δημιούργησαν καταστάσεις οι οποίες ανάγκασαν πολύ κόσμο να αφήσει τις επαρχιακές πόλεις και να κατέβει στην Αθήνα ( και τη Θεσσαλονίκη ) για να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον .
Επίσης χρηματοδότησαν πολλούς απατεώνες που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν εύκολο χρήμα με χρεωκοπημένες/κατεστραμμένες επιχειρήσεις φαντάσματα στην βόρειο Ελλάδα.( Θράκη κυρίως και Ανατολική Μακεδονία )
Και εξακολουθούν να στηρίζουν πολλούς καιροσκόπους και απατεώνες επιχειρηματίες και σήμερα.

Συνεπώς δεν φταίνε ούτε οι Αθηναίοι ούτε οι Θεσσαλονικείς ούτε οι υπόλοιποι κάτοικοι της επαρχίας.
Αλλά απο την άλλη και οι φίλοι μας απο την Αθήνα ο οποίοι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για τις υποβαθμισμένες περιοχές ( που όμως υπάρχου σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδας ) θα πρέπει να δούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η Θεσσαλονίκη.

Για παράδειγμα, φανταστείται μια πόλη 1 εκατομμυρίου κατοίκων που το μόνο μέσω αστικής συγκοινωνίας είναι το λεοφωρείο .

Τέλος πάντων θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση και απο τις δύο πλευρές και να μην πυροδοτείται ένα πνέυμα αντιπαλότητας που το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει είναι φενόμενο εσωτερικής διχόνοιας. Μη γίνουμε και Ιταλία.

Γι αυτό καλύτερα να σκεφτόμαστε και τους άλλους και όχι μόνο την πάρτη μας και την πόλη μας. Αλλά και να διεκδικούμε με κάθε τρόπο αυτά που δικαιούμαστε και όχι να κατηγορούμε τους άλλους που καταφέρνουν να πετύχουν τις διεκδικήσεις τους.
 
Re: Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Από πότε το "εγώ τους φίλους μου δεν τους πουλάω" είναι δείγμα λαϊκό , άρα αξιοκαταφρόνητο και μη επιτρεπτό σε μη λαϊκές , αριστοκρατικές τάξεις. Δηλαδή η τάξη σου , φίλτατε Παναγιώτη , έχει ως εφαρμοστέο ρητό το "πούλα τους φίλους σου" ;
Εγω μιλησα για τον λαικισμο της φρασης "δε πουλαω τους φιλους μου". Εσυ υποθετεις οτι δεν ανηκω στην λαικη ταξη, και στη ταξη μου??????? πουλαμε και τους φιλους μας. Και μη σημειολογησεις με το "λαικον" που γραφω νομιζω οτι καποιος που θελει να καταλαβει καταλαβαινει.
Να κλεισω αφιερωνοντας το "Εγω δε ζω γονατιστος ειμαι της γερακινας γιος" σε
ολους τους αληθινους μπεσαδοπαντελωνατους Ελληνες με το υψηλο Εθνικο φρονημα και πανω απο ολους στον μελλοντικο νομαρχη Θεσσαλονικης. Ζητω η μαγκια. Ζητωωωωωωωω. Ζητω η αλλαζονεια. Ζητωωωωωωωωωω. Ζητω που καηκαμε. Ζητωωωωωωωωωωωωωωω.
 
Δημήτριος Ντοκατζής said:
Οπως φαίνεται μόνη , ορθή άποψη για τα θέματα της Θεσσαλονίκης έχουν δυο Αθηναίοι και ένας κάτοικος Γερμανίας και όχι το 50% του λαού της πόλεως , οι οποίοι - κατά την λογική των ανωτέρω - είναι καραγκιόζηδες , λαμόγια , ανήθικοι κλπ κλπ .


οπως και οι Αμερικανοι που ξαναβγαλαν τον Μπους οπως οι Αγγλοι με τον Μπλαιρ τους ........οπως τοσοι αλλοι ηθικοτατοι ανθρωποι που ψηφιζουν με γνωμονα το τομαρι τους ......:slapface: :slapface: :slapface:

μπραβο στο 50 % της Θεσαλονικης το αξιζει το καραφασισταριο ψωνιο που εχει για νομαρχη...
 
Last edited:
Μπελλος Ευαγγελος said:
οπως και οι Αμερικανοι που ξαναβγαλαν τον Μπους οπως οι Αγγλοι με τον Μπλαιρ τους ........οπως τοσοι αλλοι ηθικοτατοι ανθρωποι που ψηφιζουν με γνωμονα το τομαρι τους ......:slapface: :slapface: :slapface:

μπραβο στο 50 % της Θεσαλονικης το αξιζει το καραφασισταριο ψωνιο που εχει για νομαρχη...

ε καλά τώρα Βαγγελάκι , από σένα δεν περίμαινα και τιποτα σοβαρώ να μας πής. ( τα ορθογραφικά λάθη ηθελημένα για να καταλαβαίνεις καλύτερα ). Οπος πάντα είσε βαθυστόχαστος , εμβρηθέστατος ,προπέτις και αμετροεπίς.