Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Re: Απάντηση: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Σπύρος Σούρλας said:
Χτυπωντας Ψωμιάδη,έχεις αποκτήσει εισιτήριο για τον ´προοδευτικό´παράδεισο.Εχεις αυξημένες πιθανότητες να γίνεις Κιμωνας Κουλούρης.

Εεεεπ! Πρόσεχε λίγο. Αυτό το "μότο" είναι κλεμμένο. Ανήκει στο "ράδιο Θεσσαλονίκη", του οποίου βέβαια τακτικότερος ακροατής από του γιαουρτοεκτοξευτή μάλλον δεν υπάρχει (αυτός με κάτι άλλοι αντιστασιακοί - you know, είναι όλοι κι όλοι). Αν σε ακούσουνε την έβαψες.:grinning-smiley-043

- Διότι και οι προοδευτικοί έχουνε το δικό τους κατηχητικό. Για μια καλύτερη Ελλάδα. Αμ, πως.:aktion033: :Banane0: :em04special_8:

Ρε παιδια το αποτελεσμα θα ειναι να ανεβει η δημοτικοτητα του κ.Ψωμιαδη και η συμπαθεια του κοσμου προς τον εαυτο του, ως βαλλόμενο. Επειδη τον κ.Μπελλο τον συμπαθω ιδιαιτερως κακως εγινε προσωπικη επιθεση. και τοσο υπουλη. Τελος παντων. Νομιζω πως αρκετα τον "ανεβασαμε" τον κ.Ψωμιαδη. η μετοχη του εχει ανεβει τοσο που λεω να αγορασω

Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

konnos said:
Ρε παιδια το αποτελεσμα θα ειναι να ανεβει η δημοτικοτητα του κ.Ψωμιαδη και η συμπαθεια του κοσμου προς τον εαυτο του, ως βαλλόμενο. Επειδη τον κ.Μπελλο τον συμπαθω ιδιαιτερως κακως εγινε προσωπικη επιθεση. και τοσο υπουλη. Τελος παντων. Νομιζω πως αρκετα τον "ανεβασαμε" τον κ.Ψωμιαδη. η μετοχη του εχει ανεβει τοσο που λεω να αγορασω

το ότι συμπαθείς ιδιαιτέρως τον κ. Μπέλλο με αφήνει προσωπικά αδιάφορο
το ότι θεωρείς ότι κακώς έγινε προσωπική επίθεση εναντίον του και πάλι με αφήνει αδιάφορο.
το ότι χαρακτήρισες την επίθεση μου εναντίον του κ. Μπάλλου ως "τόσο ύπουλη" και πάλι με αφήνει αδιάφορο , διότι δεν δίνω σημασία στην γνώμη οποιουδήποτε
το ότι όμως δεν άνοιξες ένα λεξικό - αφού δεν ήξερες - να δείς ότι ύπουλος σημαίνει 1. απατηλός 2. δόλιος και συνεπώς η χρήση του επιθέτου αυτού στο ανωτέρω κείμενο σου είναι παντελώς εσφαλμένη , αν μη τι άλλο καταδεικνύει το γιατί συμπαθείς τον κ. Μπέλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

valhala said:
Εεεεπ! Πρόσεχε λίγο. Αυτό το "μότο" είναι κλεμμένο. Ανήκει στο "ράδιο Θεσσαλονίκη", του οποίου βέβαια τακτικότερος ακροατής από του γιαουρτοεκτοξευτή μάλλον δεν υπάρχει (αυτός με κάτι άλλοι αντιστασιακοί - you know, είναι όλοι κι όλοι). Αν σε ακούσουνε την έβαψες.:grinning-smiley-043

- Διότι και οι προοδευτικοί έχουνε το δικό τους κατηχητικό. Για μια καλύτερη Ελλάδα. Αμ, πως.:aktion033: :Banane0: :em04special_8:

8 η ώρα το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι που τόγραψα ούτε κάν φαντάστηκα,ότι τόχω ´κλεμμένο´:flipout:
Πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία πάντως.

Μπελλος Ευαγγελο στο θεμα μας....ανθρωπος που εχει παρει θεση κατα των μεταναστων μου καθεται στο στομαχι ...... :slapface: ......... δηλ said:
Παρντόν??:eek: Ουτε κάν σε έλαβα υπ´όψιν όταν έγραψα τα διαφορα post στο παρόν thread.Oταν γράφω πρός κάποιον συμφορουμίτη τού απευθύνομαι προσωπικά.Αυτό είναι γνωστό.

παιδια ΤΕΛΟΣ στην Κριση .......

ειχαμε δουλειες μετακομιση ..... σημερα και δεν ξαναμπηκα ....

εγω δεν ξανα ασχολουμε με Νομαρχες.........

......αει στο καλο με αυτους .....

ας πουμε τιποτα καλο να γελασουμε ..... οπως :

Ο μικρός Κωστάκης πάει μετά από καιρό στο σχολείο και για να δικαιολογήσει την απουσία του λέει ότι πέθανε ο παππούς του.
- "Μα πώς είναι δυνατόν; Εγώ πέρασα χθες από το σπίτι σου και είδα τον παππού σου να κάθεται στο μπαλκόνι.", ρωτά ο Γιαννάκης.
- "Ναι. Τον έχουμε βαλσαμώσει για να περνάει ο ταχυδρόμος και να του αφήνει την σύνταξη!", απαντά ο Κωστάκης.

Απο τον Στάθη της σημερινής Ελευθεροτυπίας.´Κατα τα άλλα δεν εννοώ την ανοικτή επιδοκιμασία ορισμένων,ούτε την κουτοπόνηρη χαρά άλλων για το γιαούρτωμα του Κ.Ψωμιάδη.Το γιαούρτωμα κυριοι,συντροφοι και αδέλφια,είναι πολιτική πράξη βίας,είναι ντού δημόσιας διαπόμπευσης,ειναι Φασισμός.Προσέτι είναι και ευήθεια-με κάτι τέτοια στο 50% θα τον πάνε τον κ.Ψωμιάδη,με την μία ,οι εξυπνάδες όχι τόσο αυτού τού δυστυχούς που τον γιαούρτωσε,αλλά τών ημέτερων (?)δημοκρατικών πού το φχαριστήθηκαν.
Και όχι μονον.
Οχι και να κοροϊδεύουμε τον Κ.Ψωμιάδη επειδή αποφάσισε να μην κάνει μηνυση στον σαλό(αν είναι σαλός και όχι βαλτός).Yπάρχουν χίλοι δύο ισχυροί λόγοι για να πολεμήσουμε το φαινόμενο Ψωμιάδη ,αλλά όχι οι ευτελείς.Αν πρέπει να μαυριστεί ο κυρ-Πανίκας ειναι διότι το πολιτικό μοντέλο που προβάλλει είναι λαϊκιστικό,δημαγωγικό,διχαστικό και εθνικώς (με τίς γελοιoτητες περί χαμουτζήδων-βορείων)επικίνδυνο........Αυτό ειναι προβλημα για ολα τα κόμματα μηδέ της Ν.Δ. εξαιρουμένης,ουτε βεβαίως των πονηρών απ´το ΠΑΣΟΚ,που συμπλέουν λάθρα και στην μουγκα μαζί του..´
Αυτός ειναι μεστός λόγος ενός αριστερού´δημοκρατικού ανθρώπου.
Αυτά περίπου εννούσα στα post μου,αλλά η γραφή του Στάθη ειναι παρασάγκας καλύτερη απο την δική μου,γι´αυτο και παραθέτω το θαυμασιο κατ´εμέ κείμενό του το οποίο και προσυπογράφω.
Τα λοιπά τα θεωρώ Πασοκιές.Κατανοητός??

καλο βαγγελη!!!

δυστυχως εισαι offtopic μπερδεψες τον Κωστακη με τον Νομαρχη οποτε αυριο με το κηδεμονα σου και αφαιρεση ενος αστεριου απο το avatar σου......

ρε σεις ....... μετακομιζει η πεθερα μου και που παει ;;;;;;;;;;;;;;;

ερχεται στο ........ ακριβως διπλανο Σπιτι ..... ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!!!

..... ειναι να μην εχω τις κακες μου;;;;; συμπαθατε με ..

τυχερε θα τρως και λαχανοντολμαδες απο τα χερακια της και την βριζεις και απο πανω?

Larry said:
τυχερε θα τρως και λαχανοντολμαδες απο τα χερακια της και την βριζεις και απο πανω?

λες ;;;;;;;; :award: :award:

η πεθερα ειναι πολυ καλη ο πεθερος ειναι οφ... :bang:

ευτηχως δεν μπαινει εδω .... :Banane0: