Τι Φακο?

δεν μου λες αν ενωσεις τον πισω πολο της μπαταριας με το σωμα στα πασ αναβει?

αν οχι για μυρισε τον διακοπτη....το κουμπι δουλευει αλλα ειναι μαλακο?
αν εχει βαρυκυκλωσει θα εχει μια μυρωδια που καιεει τον λαιμο

αλλιως αν ειναι καλα βγαλε βαλε την μοναδα αλλα μην σφιγγεις το κεφαλι του θανατα....

επισης μπορεις να δεις αν ι ιδια η μοναδα εχει προβλημα....την βγαζεις και συνδεεεις μια μπαταρια ως εξης: ο θετικος πολος στο κεντρικο ελατηρια, ο αρνητικος πολος με ενα καλωδιακι στο μεγαλο ελατηριο....προσοχη μονο να μην βραχυκυκλωσεις.

δεν μου λες αν ενωσεις τον πισω πολο της μπαταριας με το σωμα στα πασ αναβει?

Δεν κατάλαβα τι εννοείς....

αν οχι για μυρισε τον διακοπτη....το κουμπι δουλευει αλλα ειναι μαλακο?
αν εχει βαρυκυκλωσει θα εχει μια μυρωδια που καιεει τον λαιμο

αλλιως αν ειναι καλα βγαλε βαλε την μοναδα αλλα μην σφιγγεις το κεφαλι του θανατα....

Ο διακόπτης δεν μυρίζει, δουλεύει το κουμπί και είναι σκληρό..

κοιτα ο διακοπτης με το εμταλλικο σωμα "κλεινει το κυκλωμα" αν τον αφαιρεσεις τοτε μπορεις να ελεγξεια αν το προβλημα ειναι απο αυτον...

χωρις το συγκροτημα του βαζεις τις μπαταριες (το τσουνι μπροστα) και μετα κλειενεις το κυκλωμα με ενα καλωδιακι...κωλος μπαταριας με τα γυμνα πασα...αν αναψει τοτε εχει προβλημα εχει ο διακοπτης..αν δεν αναψει τοτε αλλου ειναι το προβληαμ...

οποτε ψαχνουμε να δουμε που δεν κανει επαφη...οποτε βγαζουμε την μοναδα ξεβιδωνοντας το κεφαλι,,,,κανουμε τον ιδιο ελεγχο με μια μπαταρια με το σουνι στο μικρο ελατηριο και μετασ καλωδιο στον κωλο και στο μεγαλο ελατηριο..αν αναψει τοτε κατι δεν καθεται καλα στην συναρμολογηση των μερων

μπορεις να βγαλεις μια φωτο τη μοναδα? εχει το εγχρωμο αυτοκολλητο γυρω γυρω οι ενα ασπρο/ασημι που λεει solarforce?

kospap κατ'αρχήν σ' ευχαριστώ που ασχολείσαι.
Δυστυχώς δεν δουλεύει όταν το συνδέω κατευθείαν.
Έκανα αυτά:

attachment.php

:bigcry::bigcry:

Attachments

• IMG_0798.jpg
    IMG_0798.jpg
    31.9 KB · Views: 48
σωστα.....

τωρα για ξεβιδωσε το ακτοπτρο....λογικα μεταξυ του λεντ και των αλωδιων τροφοδοσιας και του κατοπτρου πεπει να υπαρχει μοωτης (συνηθως εα ασπρο δισκακι με τρυπα για το λεντ) αν δεν εχει τοτε εκει εγινε βραχυκυκλωμα...

αο εδω κια περα πες τους οτι δεν αναβει...και ζητα αντικατασταση..αντκατεστησαν μια δικια μου που ειχε θφηνο λεντ....και πες τους για το αυτοκολλητο που δεν φαινεται το γνησιο...

Πως ξεβιδώνει το κάτοπτρο;
Μην το χαλάσω και δεν το αλλάζει...
Το γνήσιο είναι αυτό με το μπλε αυτοκόλλητο; Όπως το δείχνουν στο eBay;
Μήπως είναι και τελείως διαφορετικό; Γιατί το δικό μου led βλέπω ότι είναι διαφορετικό μπροστά. Έχει κάτι σαν να το χωρίζει σε 4 μέρη. Κοίτα τις φωτογραφίες:

Έτσι τι δείχνουν στο ebay:

attachment.php

Αυτό είναι το δικό μου:

attachment.php

Φαίνεται αχνά γιατί δεν είναι καλά εστιασμένη (είναι με το iphone) ότι έχει κάτι σαν σταυρό μαύρο που χωρίζει το led.

Attachments

• ebay_led.jpg
    ebay_led.jpg
    62.3 KB · Views: 43
  • led_.jpg
    led_.jpg
    76.6 KB · Views: 43
ρε εσυ τi αγορασες? αυτο ειναi το MC-E και δουλευει με μια μπαταρια λιθιου ιοντων 3,6-4,2Βολτ...οχι 2 ΑΑ.....για τσεκαρε ποιος εκανε την μακακια....

Re: Απάντηση: Τι Φακο?

http://www.shiningbeam.com/servlet/the-218/**NEW**-Romisen-RC-dsh-2R4-II/Detail
Τι γνωμη εψετε γι αυτον?Να πλησιαζει τα 300 πραγματικα λουμεν?Απο τιμη παντως αξιζει.

εδω τον ειδες?
http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=229889

κατι δεν μου αρεσει στις pροδιαγραφες για να ειναι 3,6-6 Βολτ μαλλον παμε για καποιον τετοιο driver που κανονικα δεν πρεπει να χρησιμοποιειται με 2 CR123.
http://www.shiningbeam.com/servlet/the-133/**NEW**-3-dsh-Mode-Regulated-Circuit/Detail

αλλα στα 1400ma οι επιδοσεις ειναι εφικτες

Re: Απάντηση: Τι Φακο?

θα δουλευει αλλα οχι δυνατα..και το λεντ ειναι φθηνο ποιοτητα και τα ηλεκτρονικα χαλια (αλλα αυτπ διορθωνεται)

αλλα στο σωμα του L2R δεν γινεται παρα μονο με 14500 ή 14670 και spacer...δηλαδη χαζομαρα

αλοχα, παω για μασα

Παιδες μολις παρελαβα τον solarforce!! Ωραια στιβαρη κατασκευη.. Αλλα αυτος εχει 1 mode? πως αλλαζει modes?

Εσένα σου στείλανε το σωστό led...; :flipout:
Άμα τον κλείσεις και τον ξανα ανοίξεις στιγμιαία δεν αλλάζει;

για να μην ξερεις σημαινει οτι πηρες ολοκληρο τον φακο ετσι? και οχι ξεχωριστα το σωμα κια την μοναδα.....

αν ειναι ολοληκρος τοτε ειναι μιας λειτουργιας....

Μια

96.jpg

Τρεις

270495211825_1.jpg

Πεντε

96.jpg