Τι Φακο?

για να μην ξερεις σημαινει οτι πηρες ολοκληρο τον φακο ετσι? και οχι ξεχωριστα το σωμα κια την μοναδα.....

Αν λες για εμένα πήρα ξεχωριστά τη μονάδα και το σώμα απλά δεν κατάφερα ποτέ να το δοκιμάσω...
Πρακτικά πως αλλάζει το mode; To κλείνεις και το ξανα-ανοίγεις γρήγορα και μπαίνει στο επόμενο;

Οχι φιλε. Χωριστα τα πηρα, ακριβως οπως μου προτεινατε στην αρχη του thread.. Μαλλον ο κινεζος εκανε λαθος. Του στειλα μνμ κ μου πε να μου το αντικαταστησει.

Οχι φιλε. Χωριστα τα πηρα, ακριβως οπως μου προτεινατε στην αρχη του thread.. Μαλλον ο κινεζος εκανε λαθος. Του στειλα μνμ κ μου πε να μου το αντικαταστησει.

Ποιό led έχει εσένα; Χωριστά στα έστειλε ή μαζί;

Αν έχεις δει και εμένα λάθος led μου έχει στείλει...
Το έχω στείλει mail με φωτογραφία από το led για να το δει και περιμένω νέα του.

Αν λες για εμένα πήρα ξεχωριστά τη μονάδα και το σώμα απλά δεν κατάφερα ποτέ να το δοκιμάσω...
Πρακτικά πως αλλάζει το mode; To κλείνεις και το ξανα-ανοίγεις γρήγορα και μπαίνει στο επόμενο;

Ναι αλλαζει αν κανεις κλικ αλλα ακομα και αν πατησεις ελαφρα το διακοπτη...
εχει και μνημη, δηλαδη θυμαται την τελευτια ρυθμιση

Καλα εχουν ξεφυγει εντελως? 2 στα 2? αλλα αν σας τα στειλουν δωρεαν το καλο ειναι θα σας μεινουν γιθ τραμπες

Λοιπόν, εμένα μου απάντησαν ότι όντως είναι λάθος το led και ότι αυτό που έχω είναι 400 lumens και ότι μπορούν να μου στείλουν είτε το σωστό led είτε ένα σώμα που να παίρνει 2 ΑΑ για να βάλω το led. Ότι τους πω.
Προφανώς το L2r σώμα που έχω δεν κάνει; Δηλαδή τι θα μου στείλουν; Πάλι με 2 ΑΑ, τι διαφορά θα έχει από αυτό που ήδη έχω;
kospap ξέρεις αν αυτό που έχω τελικά είναι 5 mode;
Βέβαια μάλλον κλείνω στο να μου στείλουν το σωστό led οπότε και να μου μείνει αυτό και παίρνω αργότερα ένα σώμα.
Έχεις κάτι να προτείνεις;

αυτο ακριβως.....να μεινεις προς το παρον στις ΑΑ....για απλοτητα ξεκινησες...

μετα βρισκεις σωμα και κυριως σωστες ματαριες κια φορτιστη για 18650...γιατι αλλιως δεν θα δουλεψει η λαθος μοναδα...μετα σου ριχνω μια αλλαγη στην πλακετα για να βγαζει 600+

Thanks.
Κάτσε να έρθει λοιπόν το σωστό led πρώτα και μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Θα επανέλθω.

Κ μενα τελικα λαθος λεντ εστειλε ο κατσναρας.. Θα μου στειλει λεει το σωστο τσαμπε αρκει να παρω κ κατι αλλο με 10ε.. Του πα ενα σωμα ΑΑΑ για το λεντ που ηδη μουχει στειλει..αντε να δουμε..
Παιδια κατι αλλο. Θελω για το σπιτι εναν πολυ δυνατο φακο. Βλεπω κατι με 3 πλο λεντ, 3000 lumens, αλλα μαλλον ειναι ειναι υπερβολη ε... Βασικα λυση οκονομικη με 1000 περιπου λουμενς υπαρχει;

Κανα 50αρι-60αρο ευρω.. Χωρις περιορισμο μεγεθους.. Βασικη προυποθεση πολυ φως κ αν εχει κ κανα mode χαμηλοτερης φωτεινοτητας δε με χαλαει.

το αλλο μεγαλο ερωτημα εινια τι μπαταριες θες να χρησιμοποιεις....

αλκαλικες, επαναφορτιζομενες Νικελιου, Λιθιου....

μετα θα βρουμε το μεγεθος και τον φακο..

αλλα 1000 λουμενς ειναιδ υσκολο νουμερο γιαιτ δνε βγαινουν με ενα λεντ ευκολα...πας για τρια μικροτερα

κοιτα, λογω της δουλειας μου, εχω παρα πολλες μεγεθους D αλκαλικες..αμα γινεται, βολευει πολυ.

ναι αλλα δεν ειναι για μεγαλα φορτια....1,5 Αμπερ το πολυ..οποτε αλκααλικες δεν πανε

οποτε?.. Plan B?...
Aπο οτι βλεπω στο ebay βρισκεις με 10-20ε ευκολα φορτιστη κ μπαταριες..

αλλα κανουν τζιζ...ξεκινα να διαβαζεις το τοπικ για μπαταριες και φορτιστες

παιδια θελω να με βοηθησετε σε αγορα φακου με μια ΑΑ εχω δει τον ld15 και τον nitecore d10 και ez-AA προτιμω τον ld15 για το πιο compact μεγεθος αλλα απο ποιοτητα και τεχνικα δεν ξερω τους αλλους βεβαια και τα 145 λ του d10 ειναι προκληση