Τι Φακο?

Solarforce L2P (αλλα οχι απο τους ιδιους) αναμενεται κια καινουργιος διακοπτης ο S6 περιμενε λιγο για αυτον για να τον δουμε απο μεσα....

με αλλαγη της πλακετας θα φυγεις απο τα 400 λουμςνς που βγαζει και θα πας 600+...αναλογα της μπαταριας.

δοκιμη με 3 επαναφορτιζομενες ΑΑ στη σειρα

δεν μου λες εχεις το L2i? ισως χωρα μια 18650

Τελικά σήμερα μου ήρθε το led για τον L2r με τα 5mode. Όλα καλά. Βέβαια σε σύγκριση με τον Fenix που έχω (PD30 R4) έχει λίγο πιο κιτρινοπό χρώμα το φως του και σχιματίζει λίγο μικρότερο κύκλο η δέσμη του... (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, μη βαράτε...).
Τέλος καλό όλα καλά.
Θα δοκιμάσω και άλλες μπαταρίες να δω αν θα δω καμμιά διαφορά γιατί τον δοκίμασα με κάτι αλκαλικές Tosbhiba.

Solarforce L2P (αλλα οχι απο τους ιδιους) αναμενεται κια καινουργιος διακοπτης ο S6 περιμενε λιγο για αυτον για να τον δουμε απο μεσα....

με αλλαγη της πλακετας θα φυγεις απο τα 400 λουμςνς που βγαζει και θα πας 600+...αναλογα της μπαταριας.

δοκιμη με 3 επαναφορτιζομενες ΑΑ στη σειρα

δεν μου λες εχεις το L2i? ισως χωρα μια 18650

Όχι το L2r έχω. Με 3 ΑΑ αλκαλικές γίνεται που τις έχω πρόχειρες;;;

θα αναψει αλλα λιγο.....

επ'ευκαιριας.....βοηθα να εχει κανεις μια "θηκη" 4 ΑΑ....βαζεις κρικοδειλακια στα καλωδια και κανεις ενα καλωδιο μπαλαντερ με ενα κροκοδικακι στη μια ακρη και ενα ισιο αρσενικο κονεκτορα στη αλλη για να τον παιζεις απο μπαταρια σε μπαταρια

Θα το δοκιμάσω με επαναφωρτιζώμενες. Ούτως ή άλλως το θέμα μας είναι αν ανάβει. Τι λίγο τι πολύ. Σωστά; Αυτό που λες για τον διακόπτη τον S6 τι διαφορά θα έχει από αυτόν που θα έχει ήδη πάνω το σώμα το L2P; Αξίζει τα επιπλέον 20-25 ;

ειναι forward clickie...ο μανισιος ειναι reverse.....ψαξε καπου στο φορουμ γραφω τι διαφορα....ή κοιτα το blogspot μου

ειναι forward clickie...ο μανισιος ειναι reverse.....ψαξε καπου στο φορουμ γραφω τι διαφορα....ή κοιτα το blogspot μου

Thanks kospap. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να το κάνω να ανάψει... Δοκίμασα βέβαια με 3 ΑΑ αλκαλικές αλλά δεν άναψε καθόλου. Να το πετάξω ή να στο στείλω;;;; :)

εχεις επαναφορτιζομενες? δεν μπορεις να εισια σιγουρος πως δουλευουν τα ηλεκτρονικα...φοβαμαι να σου προτεινω τεσσερις

για το αλλο δεν μπορω να σου πω...αν ημουν εγω θα αλλαζα την πλακετα οπως και να εχει...η μανισια δινει πολυ λιγη ισχυ

Αλλη μια ερωτηση παιδια..αυτες τις μερες με τις φωτιες εδω κτλ, αναγκαστικα κυκλοφορησα αρκετα νυχτα στο βουνο επιβλεποντας τα χωραφια μας. στη συγκεκριμενη φαση λοιπον οι solarforce που χω οριακα με καλυψαν.ετσι λοιπον αρχισα να ψαχνομαι τωρα ακομα ποιο εντονα για φακο με βαρβατα lumens. ετσι σκεφτομαι κατι γυρω στα 1000 ειναι αρκετα. ας μην ειναι απαραιτητα longthrow,με καλυπτι κ με αρκετα difussed Φως. ας ειναι με επαναφορτιζομενες καθως και εγω αλλα και ο κολητος μου ενδιαφερομαστε να παρουμε ολο το πακετακι, δηλαδη κ μπαταριες κ φορτιστη κ φυσικα φακο. το μεγεθος δε μας απασχολει καθολου. με ενδιαφερει πολυ φως, και μεγαλη διαρκεια. και να χει κ 2-3 modes δε θα ταν ασχημα ωστε να βγαζει καμια ολονυχτια (5-6 ωρες).
Πειτε καμια προταση αν γινεται μεχρι το 100αρικο..

Ενας σιγουρα πολυ καλος τον εχω παρει για φιλο κυνηγο τον εχω τσεκαρει
και δεν του εχει δημιουργησει κανενα προβλημα ειναι ο
TrustFire TR-1200 HA-III 5*Cree Q5-WC 1200-Lumen 5-Mode

Last edited:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30683
sku_30683_1.jpg

Μπορεις να τον δουλεψεις με μια εως τρεις μπαταριες 18650
Κραταει αρκετη ωρα και εχει πολυ καλο φως για αυτο που τον θες..-bye-
sku_30683_4.jpg

Brand: TrustFire
Model: TR-1200
Emitter Brand/Type: Cree
Emitter BIN: Q5-WC
Color BIN: White
Total Emitters: 5
Battery Configurations: 2 x 18650 / 3 x 18650 rechargeable Ii-on batteries
Voltage Input: 3.6~12.6V, 12.6V max
Switch Type: Clicky/Clickie
Switch Location: Tail-cap
Modes: 5
Mode Memory: Circuitry Features Mode Memory
Mode Arrangement: Hi > Mid > Lo > Fast Strobe > SOS
Circuitry: Digital Regulated 1000mA Current Output
Brightness: 1200 lumens maximum brightness (manufactuer rated)
Runtime: -
Lens: Plastic Lens
Reflector: Aluminum Smooth/SMO Reflector

Και τιμη παρα πολυ καλη
Price: $45.20

Δες τον πρωτα και μετα πες μου φιλε ergoteli
Εχει πανω απο 22000 lux πολυ περισσοτερο fllood απο εναν thrower οπως
DBS η RAIDFIRE SPEAR
πολυ καλη αυτονομια
και η τιμη του παρα πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!
:award::damnyou:

ενδιαφερον φαινεται. Να επαιρνε και κανα διακοπτη πιεσης (pressure switch)

Νομιζω οτι παιρνει απο αλλο μοντελο TrustFire
Εγω οταν τον εκανα παραγγελια δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο καλος
Βασικα πρωτα τον συγκρινα με RAIDFIRE SPEAR και μετα τον μετρησα με το luxmeter
και επαθα πλακα
Και που να δεις ο φιλος μου που ειναι κυνηγος
ακομα οποτε με βλεπει με ευχαριστει

Το φακό τον ξέρω καλά.
Καλός είναι σίγουρα, έχει και αξιόπιστο σχετικά κύκλωμα σχετικά, αλλά μου φαίνεται σχετικά ανεπαρκής η ψύξη του, 15watt+ που βγάζει είναι κακός τρόπος να ψυχθούν με τέτοι heatsink, αν τον είχα θα του έκανα αρκετές διορθώσεις προκειμένου για να αυξήσω την αξιοπιστία του!Όχι τπτ άλλο δλδ,αν δε φεύγει η θερμότητα καλά θα έχει επίπτωση και στα λέντ, στην απόδοση και στη διάρκεια ζωής τους. Αλλιώς για κανά 10λεπτο πιστεύω πως θα είναι ασφαλές στο μέγιστο αν θα ήθελα να μου κρατήσει!

οποτε φιλε εργοτελη, καποια αλλη λυση, με 1000 λουμενς, κ ισως μεγαλυτερη αξιοπιστια, σε λογικη τιμη?