Tι γίνεται με τα αεροπλάνα???

Θα σε απογοητεύσω ................ τα αρχαία MD τα έκανε πάσα σε αδελφή εταιρεία με βάση την Φινλανδία!
Δεν μπορούσε να το κάνει ένα χρόνο πριν; Είχα την τιμή να πετάξω με το παλιότερο απο αυτά :p
Τα αντικατέστησε με CRJ;

Καλό σαββατοκύριακο Κώστα!
-bye-

Εγω θελω να πεταξω μ αυτο...

A380.jpg

Αλλα για να το κανω αυτο πρεπει να παω αμερικη...

Ολα τα αλλα ειναι απλα αεροπλανα...

Γιατί Αμερική μόνο; Στην αραβική χερσόνησο πηγαίνουν αρκετά (πάνω απο το κεφάλι μου πετάνε :p)

Ναι το ξερω αλλα το Α380 κανει υπερατλαντικα ταξιδια δηλ για να πας Αθηνα-αραβικη χερσονησο θα πας με Α320 γιατι ειναι κοντα...
Το Α380 εχει πτησεις απο Παρισι,Λονδινο και Φρανκφουρτη για ΗΠΑ...
Μιλαω καθαρα για πτησεις του Α380 που γινονται απο Ευρωπη προς ΗΠΑ, υπαρχουν και απο αλλα αεροδρομια πτησεις αυτου του αεροπλανου...

Κι γω καποτε ζουσα σε μια πολη οπου οχι μονο πετουσανε πανω απ το κεφαλι μου καθε 3 λεπτα (προσγειωση/απογειωση) αλλα καλωσοριζες και τους επιβατες...

Νομίζω έχει η Qatar καθημερινό δρομολόγιο Ρώμη-Ντόχα με Α380.

Και η Emirates (an den kάνω λάθος) από Ρώμη και κάποιες μέρες απο το Μιλάνο.

Όσο για τα CRJ .................... ωραιότατα!

Και η Emirates (an den kάνω λάθος) από Ρώμη και κάποιες μέρες απο το Μιλάνο.

Όσο για τα CRJ .................... ωραιότατα!

Έχεις δίκιο, το απογευματινό δρομολόγιο της Emirates απο Ρώμη είχα στο μυαλό μου. Η Qatar στέλνει 787.

CRJ ήταν να πάρει και η Swiss για να αντικαταστήσει τα RJ100, αν δεν κάνω λάθος.

Τελικα εχω μεινει πισω στην συγκεκριμενη ενημερωση...
Υπαρχουν δρομολογια απο Λονδινο,Ρωμη,Μοναχο,Παρισι,Μαντσεστερ,Αμστερνταμ,Μοσχα,Ζυριχη,Βαρκελωνη,Φρανκφουρτη προς Ντουμπαι με την Emirates με το Α380...
http://a380flights.net/

Πεταξα πριν 2-3 μηνες με ενα A380 Σιγκαπουρη (με emirates απο ντουμπαι)

Η μονη διαφορα που καταλαβα σε σχεση με τα "παραδοσιακα" 777 ηταν οτι δεν ακουγες μεσα (σχεδον) τιποτα απο τους κινητηρες

Αυτο που ειναι πολυ καλο "μαγαζι" ειναι το 747 -8. Πραγματικο θηριο, πεταξα περισυ (δεν θυμαμαι απο που EDIT. θυμηθηκα, απο Sao Paolo) για Φρανκφουρτη... Με εντυπωσιασε περισσοτερο απο το Α380...

Last edited:

Η μονη διαφορα που καταλαβα σε σχεση με τα "παραδοσιακα" 777 ηταν οτι δεν ακουγες μεσα (σχεδον) τιποτα απο τους κινητηρες

Καθόσουν στο "ισόγειο" ή στο "ρετιρέ"?????

Αυτο που ειναι πολυ καλο "μαγαζι" ειναι το 747 -8. Πραγματικο θηριο, πεταξα περισυ (δεν θυμαμαι απο που EDIT. θυμηθηκα, απο Sao Paolo) για Φρανκφουρτη... Με εντυπωσιασε περισσοτερο απο το Α380...

Τη ζωη σου να εκανα...

Τη ζωη σου να εκανα...

Εξαρτάται πόσο μένει ο φίλτατος Ντίνος στα διάφορα μέρη (και πόσο καιρό έχει για να δεί τα αξιοθέατα), αλλά επειδή λόγω δουλειάς κάνω κι εγώ κάτι τρελλά ταξίδια, όταν με αποκαλούν τυχεράκια τους λέω:

Πράγματι είμαι πολύ τυχερός που έχω δει τόσα πολλά αεροδρόμια!

Ντίνο, τι σε εντυπωσίασε απο το 8αρι; πετάω για πρωτη φορά με αυτό τον Αύγουστο απο ΝΥ για Φρανκφούρτη

Εξαρτάται πόσο μένει ο φίλτατος Ντίνος στα διάφορα μέρη (και πόσο καιρό έχει για να δεί τα αξιοθέατα), αλλά επειδή λόγω δουλειάς κάνω κι εγώ κάτι τρελλά ταξίδια, όταν με αποκαλούν τυχεράκια τους λέω:

Πράγματι είμαι πολύ τυχερός που έχω δει τόσα πολλά αεροδρόμια!

Μια δουλεια που δεν προλαβαινεις να δεις τιποτα και ταξιδευεις σε ολο τον κοσμο και ειδικα σε μερη με πολλη εγκληματικοτητα και φτωχεια ειναι αυτη του ναυπηγου...
Δεν ξερω αν κανει κανεις κατι σχετικο...
Μπορει βεβαια να ειναι και ναυτικος η πωλητης η δεν ξερω κι γω τι...