Tι γίνεται με τα αεροπλάνα???

Πάντως τα τελευταία χρόνια έχουμε δυο δεδομένα:

1. τα ατυχήματα με τα αεροπλάνα έχουν αυξηθεί.
2. δεν ευθύνονται πλέον εξωτερικοί παράγοντες, αλλά εσωτερικοί (δηλ. πληρώματα και τα ίδια τα αεροσκάφη).

τα πάνω κάτω, δεν νομίζετε;

Εχουν πολλαπλασιαστει οι πτησεις τα τελευταια χρονια, οποτε στατιστικα αυξανονται και τα ατυχήματα. Προσθεσε, οτι τα τελευταια χρονια υπαρχει μια παγκοσμια πτωση σε αυτο που χαρακτηριζουμε γενικα "ποιοτητα"

Αναστήθηκε ο Bunuel και φτιάχνει και ταινίες; :p

Δώσε και κανένα link σύντροφε, μην πετάς έτσι σκέτες τόσο σοβαρές ειδήσεις.

Σορρυ Αλμοντοβαρ...πολυ ατυχής ισπανικός συνειρμός.

Ειπωθηκε στις πρωϊνες ειδήσεις της France Info (κρατικό ραδιοφωνο πληροφόρησης) παρόλο που έχουν απεργεια εδω και 9 μέρες...θα ειπωθει σύντομα.

Να δω αν μπορει να ακουσει κανεις τις ινφο απο ιντερνετ θα βάλω λινκ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Found

http://www.franceinfo.fr/actu/faits...t-medical-particulier-et-regulier-bild-661089

Plus grave que ce que je pensais...

il souffrait "de dΓ©pressions et de crises d'angoisse". Un Γ©pisode qualifiΓ© de "dΓ©pressif lourd" pour lequel il avait suivi un traitement psychiatrique.

Πάντως τα τελευταία χρόνια έχουμε δυο δεδομένα:

1. τα ατυχήματα με τα αεροπλάνα έχουν αυξηθεί.
2. δεν ευθύνονται πλέον εξωτερικοί παράγοντες, αλλά εσωτερικοί (δηλ. πληρώματα και τα ίδια τα αεροσκάφη).

τα πάνω κάτω, δεν νομίζετε;

Λάθος τα δεδομένα σου. Απο το 2010 μειώνεται ο αριθμός των δυστυχημάτων και το 2013 είχαμε τους λιγότερους νεκρούς στην ιστορία. Το ίδιο χαμηλά θα ήταν και το 2014, αν δεν είχαν κάνει βουντου στους Μαλαισιανούς.

http://www.planecrashinfo.com/cause.htm

Το σίγουρο είναι πλέον οτι ο καθοριστικός παράγοντας είναι ο πιλότος. Τα αεροπλάνα και τα υλικά τους έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο τεχνολογικά.

Damian Szifron και είναι Αργεντίνος :)

Ειπωθηκε στις πρωϊνες ειδήσεις της France Info (κρατικό ραδιοφωνο πληροφόρησης) παρόλο που έχουν απεργεια εδω και 9 μέρες...θα ειπωθει σύντομα.

Found

Τα γαλλικά μου είναι ανύπαρκτα (αν και τις τελευταίες μέρες μου αρέσουν όλο και περισσότερο όσο τα ακούω)

Found

http://www.franceinfo.fr/actu/faits...t-medical-particulier-et-regulier-bild-661089

Plus grave μπορεί να φαίνεται... αλλά δεν ξέρω.. κάτι δεν μου κολλάει.

Ένας καταθλιπτικός, δεν είναι απλά ένας άνθρωπος που "στενοχωριέται" και δεν θέλει να ζήσει.
Το όλο σκηνικό δεν κολλάει σαν πράξη καταθλιπτικού.
Ο καταθλιπτικός με τα βίας σηκώνεται από το κρεβάτι, δυσκολεύεται να φάει, πόσο δε μάλλον να πάει να πιλοτάρει και να μην τον πάρουν πρέφα... ούτε καν ο συγκυβερνήτης...
Κάτι δεν μου κολλάει και δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι ο φουκαράς ένας αποδιοπομπαίος τράγος.

...
Τα γαλλικά μου είναι ανύπαρκτα (αν και τις τελευταίες μέρες μου αρέσουν όλο και περισσότερο όσο τα ακούω)

Δεν λέει τίποτε σπουδαίο Κώστα.

ότι υπέφερε από κατάθλιψη και κρίσεις άγχους και ότι ένα επεισόδιο ήταν σοβαρό ώστε να λάβει ψυχιατρική θεραπεία.

@@ρια δηλαδή.
Αυτή η περιγραφή θα μπορούσε να αφορά το 30% των υποψηφίων στις πανελλήνιες.

Απάντηση: Re: Tι γίνεται με τα αεροπλάνα???

Δεν γνωρίζω νομικά πως είναι καμωμένα τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις,
αλλά λογικά η Lufthansa δεν είναι υπεύθυνη για το προσωπικό της?

Έτσι θα έπρεπε να είναι άλλα διαβάζω επίσης πως ισχύει το αντίθετο.
Θα μου έκανε αρνητική εντύπωση γιατί σε όλες τις εταιρίες του κόσμου το προσωπικό είναι ο καθρέπτης της εταιρείας.
Δεν μπορεί να υπάρχει διαχωρισμός

[/COLOR]
Damian Szifron και είναι Αργεντίνος :)

Szifron ? Μήπως ξέρεις το τιτλο του φιλμ ;

Το άρθρο λέει για θεραπεια για depressif lourd (μτφ ασθενης βαριάς κατάθλιψης) που αλλάζει αρκετά απο το "απλό" καταθλιπτικός, και με "αγωνιακές κρίσεις".

Szifron ? Μήπως ξέρεις το τιτλο του φιλμ ;

Το άρθρο λέει για θεραπεια για depressif lourd (μτφ ασθενης βαριάς κατάθλιψης) που αλλάζει αρκετά απο το "απλό" καταθλιπτικός, και με "αγωνιακές κρίσεις".

Διάβασα το άρθρο και αυτά που λέει είναι ΠΟΛΥ γενικά!
Οι κρίσεις άγχους δεν θεωρούνται τίποτε σοβαρό (η μισή NASA είναι με prozac) ενώ το σοβαρό επεισόδιο κατάθλιψης δεν σημαίνει και μόνιμη κατάσταση.
...
Δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι.

Αυτή η περιγραφή θα μπορούσε να αφορά το 30% των υποψηφίων στις πανελλήνιες.

Σωστά, η κατάθλιψη ειναι μια απο τις μετα μοντερνες μαζικές αρρωστιες, το 30% στη Γαλλια θα ηταν ο πληθυσμός που πάσχει απο κατάθλιψη, Στους εκπαιδευτικους πάει κοντά στο 50% σε κάποια στιγμή (αλλα εξαρτάται αν ειναι χρονιοι η παρωδικοι, οι περισσότεροι βαράνε μπιέλα σε κάποια φαση, σε μια δυσκολη χρονιά, αλλοι το κουβαλάν μαζί τους όλη τους τη ζωή, και κάποιοι θετουν και ένα τέρμα) Εξαρτάται το βαθμο νομίζω.

Και σίγουρα ένα φιλμ δεν αρκει να δωσει "ιδέες" σε εναν καταθλιπτικό.

Σωστά, η κατάθλιψη ειναι μια απο τις μετα μοντερνες μαζικές αρρωστιες, το 30% στη Γαλλια θα ηταν ο πληθυσμός που πάσχει απο κατάθλιψη, Στους εκπαιδευτικους πάει κοντά στο 50% σε κάποια στιγμή (αλλα εξαρτάται αν ειναι χρονιοι η παρωδικοι, οι περισσότεροι βαράνε μπιέλα σε κάποια φαση, σε μια δυσκολη χρονιά, αλλοι το κουβαλάν μαζί τους όλη τους τη ζωή, και κάποιοι θετουν και ένα τέρμα) Εξαρτάται το βαθμο νομίζω.

Και σίγουρα ένα φιλμ δεν αρκει να δωσει "ιδέες" σε εναν καταθλιπτικό.

Καλά αν δεις και το ποσοστό των καταθλιπτικών στην αστυνομία στη Γαλλία, θα έπρεπε να καθαρίζουν μαζικά τους πολίτες αν είχαν αυτή την αντίδραση.
BTW σε ποια περιοχή στη Γαλλία είσαι?

Πάντως σε διάγνωση κατάθλιψης στην αστυνομία σε αφοπλίζουν και μπαίνεις στα γραφεία.
Στον στρατό παιρνεις ποδι.
Στην Λουφτχάνσα σου δίνουν πηδάλεια αεροσκάφους ;;;
Απλη ερώτηση

Πάντως σε διάγνωση κατάθλιψης στην αστυνομία σε αφοπλίζουν και μπαίνεις στα γραφεία.
Στον στρατό παιρνεις ποδι.
Στην Λουφτχάνσα σου δίνουν πηδάλεια αεροσκάφους ;;;
Απλη ερώτηση

Προφανως και αυτο θα αλλαξει προς το ακραια αυστηροτερο πλεον.

Καλά αν δεις και το ποσοστό των καταθλιπτικών στην αστυνομία στη Γαλλία, θα έπρεπε να καθαρίζουν μαζικά τους πολίτες αν είχαν αυτή την αντίδραση.
BTW σε ποια περιοχή στη Γαλλία είσαι?

Οχι μακρυα απο εκει που έγινε το δράμα...το αεροδρόμιο που ειπα σε προηγουμενο ποστ στο 31:01 στην παραλία, εκει ειμαι.
Ολα τα ελικόπτερα για εκει απο εδω φευγουν.

Found

oui c ' est ca mais le quotidien allemand Bild n' est pas serieux

oui c ' est ca mais le quotidien allemand Bild n' est pas serieux

Δεν ξέρω αν το Bild ειναι σοβαρό και εαν υπάρχει "δημοσιογραφεία έρευνας" στο φυλλάδιο αυτο, αλλα στο Frαnce Info (και σε άλλα) το έχουν πάρει σοβαρά και θεωρείται πληροφορία.
Βέβαια θα δείξει πολύ σύντομα με το ρυθμό που έχουν πάρει τα πράγματα.

Ειχα γράψει χτες για τη σταση των συναδέλφων του αυτόχειρα στην εταιρία αλλα με πήρανε σχεδόν στο ψιλο.

Καααααλα πες του

Μονο ΜΙΑ φορα στην ζωη μου (και εχω κανει πανω απο 600 πτησεις τα τελευταια 10 χρονια...) εχω δει πιλοτο εν πτηση στον θαλαμο επιβατων, και αυτη ηταν σε πτηση με KLM απο St. Marteen για Schiphol, επειδη ηταν η τελευταια πτηση της καριερας του προκειμεναου να ευχαριστησει / χαιρετησει τους επιβατες και το πληρωμα του...

Ναι, αντι για 10000 τον μηνα, φταιει που πηγε ο μισθος στα 8500 (πχ)

Η DELTA πριν καμποσα χρονια, "εκοψε" μια ελια απο τα γευματα. 15-18 εκατομυρια λιγοτερες ελιες... Εξοικονομησε εκατομυρια σε ετησια βαση...

Δηλαδη με ενα χιλιαρικακι παραπανω περναει η καταθλιψη?
Αδικο παντως δεν εχει στο οτι πρεπει να εχεις καποιες ωρες πτησης για να πας σε ενα αεροπλανο τυπου Α320...
Στην Ελλαδα τι ποσοστο πιλοτων εχουμε απο ιδιωτικες εταιρειες εκπαιδευσης πιλοτων και ποσοι ερχονται απο την ΠΑ?