Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ανάθεμα το Meday...! Eγώ ατρόμητος και δεν σκιαζόμουνα τίποτα παλιά, πέρυσι κόντεψα να χεστώ πάνω μου στην απογείωση, και ύστερα λες ο άνθρωπος δεν προγραμματίζεται, υπάρχει χειρότερο πράγμα από την τηλεόραση; Ολόκληρες γενιές τρομοκρατημένων επιβατών έχει δημιουργήσει η σειρά.
Τι εννοείς "απίστευτες καταστάσεις";Πριν 6 μέρες στις 26 Ιουλίου 2019 καταρρίφθηκε το παγκόσμιο ρεκόρ πτήσεων, 225.000 πτήσεις μέσα σε μία ημέρα.
Νομίζω δεν υπάρχει επιστροφή η ανθρωπότητα, θα βιώσει απίστευτες καταστάσεις.
![]()
Όταν λέμε πτήση τι ακριβώς εννοούμε; Σε μέσα μεγέθη δλδ; Πτήση είναι και μιά διαδρομή ενός Πάϊπερ απ το Τατόϊ στο Πασαλιμάνι και στη συνέχεια επιστροφή χωρίς προσγείωση. Πτήση όμως είναι και το δρομολόγιο πχ Μόσχας-Μπουένος Άϊρες από μεγάλο επιβατικό αεροσκάφος...Άρα το 225.000 πτήσεις τι σημαίνει;
...φανταστείτε πόσοι βαθμοί ελευθερίας επηρρεάζονται.
...
χαχχχαχαχαχχα το λέω και εγώ συνέχεια στην καθημερινότητά μου.
Καρφωνόμαστε πως είμαστε μηχανικοί Ιάσονα.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.