Κι εδώ στο site/apps τα ανεβαζεις. Δεν πας για τέτοια πράγματα στο κατάστημα.
Εμένα γιατί μου ζητάνε εκκαθαριστικά (από δυο χώρες παρακαλώ), λογαριασμούς ΔΕΚΟ αμερικάνικους (λολ), κλπ κλπ κλπ και ραντεβού; Ίσως επειδή είμαι κάτοικος εξωτερικού;
Κι εδώ στο site/apps τα ανεβαζεις. Δεν πας για τέτοια πράγματα στο κατάστημα.
Α ναι μάλλον.Εμένα γιατί μου ζητάνε εκκαθαριστικά (από δυο χώρες παρακαλώ), λογαριασμούς ΔΕΚΟ αμερικάνικους (λολ), κλπ κλπ κλπ και ραντεβού; Ίσως επειδή είμαι κάτοικος εξωτερικού;
Και όλα αυτα για να κρατάνε τα λεφτά σου, να σου δίνουν 0 τόκο, να σε χρεωνουν 5 € εισερχόμενο εμβασμα από Ελλάδα σε Ελλάδα (ω, ναι!), να σου δεσμεύουν τις καταθέσεις επειδή δεν ξέρουν να ζητάνε τα σωστά δικαιολογητικά για ενημερωση στοιχείων (άλλη κουβέντα, αυτή....) και να ζητάνε ραντεβού για αναλήψεις κλπΕμένα γιατί μου ζητάνε εκκαθαριστικά (από δυο χώρες παρακαλώ), λογαριασμούς ΔΕΚΟ αμερικάνικους (λολ), κλπ κλπ κλπ και ραντεβού; Ίσως επειδή είμαι κάτοικος εξωτερικού;
Κι εγω τα ανεβασα μεσω gov οπως προτεινε, αλλα συνεχιζει να λεει οτι ειναι μη επικαιροποιημενα οποτε μπαινω στην εφαρμογη.Α ναι μάλλον.
Εγώ τα ανέβασα πρόσφατα στο site, σε επαγγελματικό λογαριασμό κιόλας, και τέλος.
Ίσως κατι θελουν . Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις που κολλάει.Κι εγω τα ανεβασα μεσω gov οπως προτεινε, αλλα συνεχιζει να λεει οτι ειναι μη επικαιροποιημενα οποτε μπαινω στην εφαρμογη.
Και όλα αυτα για να κρατάνε τα λεφτά σου, να σου δίνουν 0 τόκο, να σε χρεωνουν 5 € εισερχόμενο εμβασμα από Ελλάδα σε Ελλάδα (ω, ναι!), να σου δεσμεύουν τις καταθέσεις επειδή δεν ξέρουν να ζητάνε τα σωστά δικαιολογητικά για ενημερωση στοιχείων (άλλη κουβέντα, αυτή....) και να ζητάνε ραντεβού για αναλήψεις κλπ
Σε αυτή τη χώρα πως δεν έχει γίνει επανάσταση ακόμα ειναι άξιο απορίας....
Από την άλλη εκεί έχεις τον Τραμπ....μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα![]()
Και εμένα είναι επικαιροποιημένα από το gov, αλλά στις οδηγίες όταν έκλεισα ραντεβού ήταν να κουβαλίσω μαζί όλα τα στοιχεία για επικαιροποίηση.Κι εγω τα ανεβασα μεσω gov οπως προτεινε, αλλα συνεχιζει να λεει οτι ειναι μη επικαιροποιημενα οποτε μπαινω στην εφαρμογη.
Και δουλεύουν 3 ώρες τα ταμεία και 6 ώρες τα γραφεία; Ή 9-5 Δευτέρα-Παρασκευή, και τα ΣΚ;Μη φανταστείς, κι εδώ στις 'συστημικές' τράπεζες τα επιτόκια καταθέσεων είναι πρακτικά μηδέν.
Το προβλημα δεν ειναι τοσο (πλέον) το επιτοκιο όσο όλα τα άλλα.....Μη φανταστείς, κι εδώ στις 'συστημικές' τράπεζες τα επιτόκια καταθέσεων είναι πρακτικά μηδέν. Βέβαια, υπάρχουν και οι online-only τράπεζες (που είναι FDIC insured - δηλαδή σε ασφαλίζουν για μέχρι 250Κ) οι οποίες δίνουν 3-4%.
Άλλη μια νέα καφετέρια ή σουβλατζίδικο θα ανοίξει στην γειτονιά.
Αλλά πείτε μου δεν βγάζετε το καπέλο στους Κινέζους; Σε 9 ημέρες δέμα στο σπίτι σου με το δέμα να περνά 2 φορές από τελωνείο και τη μία μάλιστα από το Ελληνικό τελωνείο.
Πάντως είναι για κλάμματα η Ευρώπη γενικά σε σχέση με τα ταχυδρομία. Συγκεκριμένα παραδείγματα.
1. Αγόρασα από Ιταλικό ebay κάτι μικρά ανταλλακτικά για ηλεκτρικό αυτοκινητόδρομο που τον είχα παιδί να παίξω και με τα παιδιά μου. Πλήρωσα 8.80 € + 4,90 € μεταφορικά. Μου έστειλε tracking number ο Ιταλός 3 Νοεμβρίου. Το tracking number αναγνωρίζεται αλλά καμία ανανέωση από όταν ταχυδρομήθηκε. Στο reddit που έψαξα υπήρχαν δέματα που έκαναν 3+ μήνες να φύγουν από Ιταλία κολλημένα τα tracking number τους στο ίδιο μήνυμα με το δικό μου. Τα ΕΛΤΑ είναι καλύτερα.
Δεν αντιλέγω και επίσης είναι γνωστό ότι το Κινεζικό δημόσιο επιδοτεί τα μεταφορικά. Εμείς όμως σαν τελικοί πελάτες συγκρίνουμε τα market places που έχουμε.Γιώργο να είμαι ειλικρινής, όχι.
There is no such thing as a free lunch.
Για να σου έρθει ένα δέμα αεροπορικώς από τη Κίνα και να εκτελωνιστεί, έχει πολλαπλάσια έξοδα από το airfreight express της DHL για να στο φέρει από τη Κολωνία και κάποιος τα πληρώνει, απλά δεν είναι ο τελικός πελάτης. Το penetration σε άλλες αγορές, και δη αυτής της ΕΕ, το επιχορηγούν. Τα μεταφορικά που πληρώνεις, ακόμη και σε κοστοστρέφεια οριακά αντιστοιχούν σε ground transfer 2 μήνες με πλοίο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.