Τι γίνεται με το e-shop?

Re: τι γίνεται με το e-shop?

Κι εγώ παιδιά, εδώ και δύο χρόνια δεν έχω πάρει κάτι απ' αυτούς. Ο λόγος, μάλλον η αφορμή, ήταν ότι στο θέμα της αντικατάστασης, έπρεπε πάντα να περιμένεις 2 - 3 μέρες. Θα μου πεις "οι on-line αγορές τα έχουν αυτά." Εγώ βέβαια, απλά πήγαινα στα δύο που ξέρω, Μενιδίου και Ελληνικού και πάντα εύρισκα αυτό που ήθελα. Είχε και καλύτερες τιμές σε κάποια προϊόντα. Εξαρτάται όμως και από τι θέλεις να πάρεις. Κάτι ιδαίτερα εμπορικό ή εξηζητημένο, είναι λογικό να το περιμένεις. Στην περίπτωση του e-shop είναι διαφορετικά. Τελευταία δε, σπάνια είχαν ετοιμοπαράδοτο ακόμα και κάτι απλό, όπως για παράδειγμα κουτί για υπολογιστή και μάλιστα χαμηλής κατηγορίας 20 - 40 . Αν είναι να περιμένω τόσες μέρες για κάτι που πλέον το βρίσκεις παντού, να το βράσω.
Ίσως είναι αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω, δηλ. ότι έχουν ρίξει βαρύτητα σε άλλους τομείς και γι αυτό δεν έχουν στοκ, για τα περισσότερα πράγματα.
Και στους καιρούς μας βέβαια, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

15 ημέρες περίμενα για προιόν που θα ήταν παραδοτέο σε 4 ημέρες μέχρι που ακύρωσα την παραγγελία (πριν ένα χρόνο αυτό).

Ηταν μεγαλο λαθος να ανοιξουν τοσα καταστηματα γενικα....

Ειχαν μια πολυ καλα στημενη επιχειρηση που χτυπουσε σε πωλησεις το πλαισιο με αρτια εξυπηρετηση αλλα προφανως του εφαγε το ανοιγμα που επιχειρησαν αυτοι που το εξαγορασαν.

Αυτό είναι το κόλπο με τα eshop , χιλιάδες προιόντα προς διάθεση ,, με αποθήκη μηδέν

κάμποσοι το καταφέρνουν να το στήσουν όμορφα ,, άλλοι όχι ..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532103
το παραλαβα πριν 5-6 μερες.τα συνδεσα και με εκπληξη διαπιστωσα οτι ο ρυθμος μεταδοσης ειταν στο απιστευτο 2,5-3 mbit.οχι για ανταλαγη αρχειων δεν μπορω να κανω αλλα και στο σερφαρισμα δυσκολευεσαι.εκανα σχολιο με βαθμολογια 1 στην σελιδα του e-shop αλλα οι κυριοι δεν το δημοσειευσαν καν.μαλλον για να μην τους χαλασω την βαθμολογια.αισχος-απαραδεκτη συμπεριφορα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532103
το παραλαβα πριν 5-6 μερες.τα συνδεσα και με εκπληξη διαπιστωσα οτι ο ρυθμος μεταδοσης ειταν στο απιστευτο 2,5-3 mbit.οχι για ανταλαγη αρχειων δεν μπορω να κανω αλλα και στο σερφαρισμα δυσκολευεσαι.εκανα σχολιο με βαθμολογια 1 στην σελιδα του e-shop αλλα οι κυριοι δεν το δημοσειευσαν καν.μαλλον για να μην τους χαλασω την βαθμολογια.αισχος-απαραδεκτη συμπεριφορα

Μην νομιζεις οτι γενικοτερα αυτα τα μηχανακια παιζουν καλα.Δεν νομιζω να φταιει το e-shop για αυτο ...

15 ημέρες περίμενα για προιόν που θα ήταν παραδοτέο σε 4 ημέρες μέχρι που ακύρωσα την παραγγελία (πριν ένα χρόνο αυτό).

Παλι καλα. Εγω ακυρωσα προσφατα μεσα σε τρεις μερες προιον που ειχε παραδοση σε δυο μερες αφου μετα απο ερωτηση μου, ο υπαλληλος με ενημερωσε ευγενικα οτι η παραγγελια δεν ειχε καν σταλει ακομη απο τον προμηθευτη. To προιον τελικα το αγορασα αμεσα απο καταστημα της πολης μου.
Παλαιοτερα βεβαια εκανα αρκετες απροβληματιστες αγορες απο το e-shop.

Μην νομιζεις οτι γενικοτερα αυτα τα μηχανακια παιζουν καλα.Δεν νομιζω να φταιει το e-shop για αυτο ...
δεν ειπα οτι φταει το e-shop για την λειτουργια.αλλα οταν δεν δημοσιευεις ενα σχολιο,εννοειτε χωρις υβριστικα κτλ,επηδει δεν λεει καλα λογια για το προιον που πουλας ποιος φταει?

Αν και γινομαστε offtopic δεν συμφωνώ. Εγώ εχω devolo 500 (αγορασμένα απο e-shop παρεμπιπτόντως) και πάνε σφαίρα. Όχι μόνο σερφαρισμα αλλά και mkv 1080p απροβληματιστα.

Το e-shop ήταν το πρώτο μεγάλης κλίμακας και καλά οργανωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλες σύγχρονες αποθήκες και μεγάλη επισκεψιμότητα. Είχε τα φοντα να γίνει το ελληνικό amazon... Kρίμα... Αθροιστικά έχω περάσει μέρες στις σελίδες των προιόντων του και ενα απο τα αγαπημένα μου ήταν οι κόντρες τιμών στο οποίο το έβαζα έναντι του μεγάλου αντιπάλου - του Πλαισίου... Τώρα αυτό το "διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 ημέρες" σχεδόν στα πάντα, πολύ με ενοχλεί...

Last edited:

Εγω ειμουν πελατης τους απο τοτε που ηταν ακομα ενα ισογειο πολυκατοικιας στο Μαρουσι. Μου αρεσε το περιορισμενο τους στατους....μετα οταν παραμεγαλωσε αρχισαν και τα προβληματα.

Νομιζω ομως οτι ηδη το ειχαν πουλησει....

Παντως και το Multirama στο οποιο ειναι σε καποιο ποσοστο μετοχος και ο Γερμανος(ο παλιος γνωστος που πουλησε ως χρυσαφι στον Κοσμοτε τα καταστηματα του ) κλεινει αρκετα μαγαζια....και δεν ακουγονται και τα πιο ενθαρρυντικα σχολια στην αγορα....

άσχημα νέα... νόμιζα και ήλπιζα οτι έχει κατορθώσει να σταθεί στα πόδια του σιγα σιγα και έχω αγοράσει πράγματα χωρίς προβλήματα τον τελευταίο καιρο...

...
Παντως και το Multirama στο οποιο ειναι σε καποιο ποσοστο μετοχος και ο Γερμανος(ο παλιος γνωστος που πουλησε ως χρυσαφι στον Κοσμοτε τα καταστηματα του ) κλεινει αρκετα μαγαζια....και δεν ακουγονται και τα πιο ενθαρρυντικα σχολια στην αγορα....

Το multirama έβγαζε κατι τρελές προσφορές σε επιλεγμένα φωτογραφικά πριν 2-3 ή 4 χρόνια... Περασμένα μεγαλεία...

άσχημα νέα... νόμιζα και ήλπιζα οτι έχει κατορθώσει να σταθεί στα πόδια του σιγα σιγα και έχω αγοράσει πράγματα χωρίς προβλήματα τον τελευταίο καιρο...

Εχω αγοράσει άπειρα πράγματα απο eshop και πλαίσιο - ειδικά hardware...Ποτέ δεν είχα πρόβλημα (βλάβες, DoA, κλπ)...